Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Το παρεμπόριο καλά κρατεί

Μεσημέρι στο Μοναστηράκι και στο Θησείο. Όλος ο πεζόδρομος γεμάτος με μετανάστες που πουλούσαν την πραμάτεια τους. Λίγο πιο κάτω δίπλα στην οδό Πειραιώς παζάρι ολόκληρο με πραματευτάδες. Και όλα αυτά συμβαίνουν καθημερινά. Κάποιοι λένε ότι τα προϊόντα αυτά, που είναι αντιγραφές μεγάλων εταιρειών, είναι προϊόν εκμετάλλευσης μικρών παιδιών, που εργάζονται σκληρά στις χώρες του τρίτου κόσμου, άλλοι πάλι αναφέρουν ότι αν τα βάλουμε με τους συγκεκριμένους μικροπωλητές θα είναι απόδειξη της ρατσιστικής διάθεσης μας. Ένα είναι πάντως το σίγουρο! Το κράτος χάνει πολλά χρήματα από το συγκεκριμένο παρεμπόριο! Στο χέρι σας είναι πάντως να σταματήσει ή να συνεχίσει το συγκεκριμένο παρεμπόριο! Πώς; Είτε αγοράζοντας είτε όχι από τους συγκεκριμένους πάγκους! Σκεφτείτε το!
Διαβάστε περισσότερα...

Πάμε σαν άλλοτε

Γυναίκες αφήστε τους άντρες για σήμερα το βράδυ. Έχει τελικό στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός μπροστά στην μεγάλη πρόκληση, την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου για δεύτερη φορά στην ιστορία του μετά το 1997. Καλή επιτυχία!
Διαβάστε περισσότερα...

44η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Αν βρεθείτε αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Λαμίας, αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε τη 44η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, που άνοιξε τις πύλες της στις 8 Μαΐου. Θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Μαΐου και λαμβάνει χώρα στον εκθεσιακό χώρο στην είσοδο της πόλης από Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα...

Η στάχτη χτύπησε Ισπανία και Πορτογαλία

Σαν την οικονομική κρίση φαίνεται να έρχεται η στάχτη από το ηφαίστειο στην Ισλανδία. Μόνο που ακολουθεί την αντίθετη πορεία. Στην Πορτογαλία και την Ισπανία αναβλήθηκαν πολλές πτήσεις. Στο Πόρτο ακυρώθηκαν πολλές πτήσεις για σήμερα Κυριακή. Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι περνά την Ιταλία και έρχεται Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ευχές πολιτικών για τη γιορτή της μητέρας

Διαβάστε περισσότερα...

Ημέρα της Μητέρας



Σήμερα, όπως και κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζουν οι μανούλες!Η γιορτή αυτή καθιερώθηκε τον 20ο αιώνα από το αγγλικό και το αμερικάνικο κίνημα των γυναικών. Μην ξεχάσετε λοιπόν να προσφέρετε έστω και ένα λουλούδι στη γυναίκα που σας έφερε στη ζωή και που θα σας αγαπάει για πάντα χωρίς όρους και χωρίς αντάλλαγμα!Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!
Διαβάστε περισσότερα...