Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Νέες Κάμερες-Ραντάρ στην Αττική Οδό


Φίλε οδηγέ,
Εσύ που συνηθίζεις καθημερινά να παραβιάζεις τον Κ.Ο.Κ. ξεχνώντας το πόδι πατημένο στο γκάζι, θα πρέπει από εδώ και στο εξής να είσαι πολύ προσεκτικός όταν οδηγάς στην Αττική οδό.
Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τις νέες κάμερες ραντάρ (12 στον αριθμό!!!) που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της Αττικής οδού καθώς και της Περιφερειακής Υμηττού.

Κάμερες βέβαια, βλέπουμε σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας και λίγο πολύ τις έχουμε μάθει και ξέρουμε που να "φυλαγόμαστε".
Όμως οι νέες αυτές κάμερες έχουν μια ιδιαιτερότητα....
Είναι ύπουλες!!!!!
Και αυτό γιατί δεν είναι σαν τα γνωστά μας πλέον ραντάρ που βρίσκονται πάντα στα δεξιά μας και τα βλέπουμε πλησιάζοντας τα.
Αυτά ξέρουν να κρύβονται!!!

Συγκεκριμένα, σε μια πρόσφατη διέλευσή μου από την περιφερειακή Υμηττού παρατήρησα κάποια από τα ραντάρ σε σημεία που δεν πιάνει το μάτι, όπως στο διαχωριστικό διάζωμα (στα αριστερά μας δηλαδή), στην είσοδο ενός τούνελ (δεν προλαβαίνεις να το αντιληφθείς παρά μόνο αφού το περάσεις) και το καλύτερο ..... πίσω από τις ηλεκτρονικές πινακίδες που ενημερώνουν για την κυκλοφορία (ε αυτό δεν το βλέπεις με τίποτα)!!!!!!!!

Αυτά λοιπόν προς γνώση και συμμόρφωση των ενδιαφερομένων....
Διαβάστε περισσότερα...