Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αυτό το έχετε σκεφτεί όταν καπνίζετε μπροστά στα παιδιά σας;

Με αφορμή τις αντιδράσεις για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος από την 1η Σεπτεμβρίου δείτε τη διαφήμιση από τον Οργανισμό για την Υγεία του Παιδιού και σκεφτείτε καλύτερα όταν καπνίζετε μπροστά στα παιδιά σας! Η διαφήμιση αναφέρει: "Τα παιδιά καπνιζόντων γονέων πάνε στον παράδεισο νωρίτερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Τι έδειξε ο κρυφός φακός από το σημερινό αγώνα μπάσκετ Ελλάδα - Κίνα;

Η Ελλάδα νίκησε την Κίνα στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπάσκετ με σκορ 89-81. Αλλά τι έδειξε η κρυφή κάμερα; Δείτε την εικόνα σε αποκλειστικότητα!
Διαβάστε περισσότερα...

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.........


Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο !!!!!!!!!
Έβλεπα ειδήσεις πριν λίγα λεπτά και άκουσα ότι επέβαλαν πρόστιμο στον τέως βασιλιά για το γάμο του γιου του Νικόλαου ,στις Σπέτσες (στη Σπετσοπούλα για την ακρίβεια του θέματος)!!!!!
Το ποσό είναι ύψους 420,000€ !!!!
Ο λόγος;;;
Είναι λέει ΑΥΘΑΊΡΕΤΕΣ οι κατασκευές για ένα-δύο υπόστεγα που έγιναν για τη διεξαγωγή του γλεντιού και απαίτησαν το ποσό!!!!!!
ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ ,ΕΔΏ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΈΧΕΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΑΥΘΑΊΡΕΤΟ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΔΆΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ!!!!
Αυτή τη στιγμή ο παρουσιαστής του δελτίου του ΑΛΤΕΡ νομίζει ότι είναι ο απόλυτος άρχων και μέγας δικαστής!!!
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ !!!!
υ.γ σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Σπετσών , οι κατασκευές (εξέδρες) έχουν ήδη αφαιρεθεί,παρόλα αυτά η "δίκη" συνεχίζεται!!! Διαβάστε περισσότερα...

Οργάνωση στρατού Η.Π.Α!!!


Οργανωμένα πράγματα όχι όπως στην Ελλάδα που τα κρύβαμε (αν κάποιος που πήγε φαντάρος πει ότι δεν έκρυψε πορνοπεριοδικό , είναι ψεύτης)!!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Καλημέρα σε όλους..


Διαβάστε περισσότερα...