Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ! !

Μαζεύτηκαν πάρα πολλά σκουπίδια λέει στην Αθήνα και αγανάκτησε ο κόσμος! Γεμίσανε οι κάδοι...ξεχείλισαν τα σκουπίδια...χαθήκανε τα πεζοδρόμια...γεμίσανε οι δρόμοι και τα πατάνε και τα αυτοκίνητα! Είναι και κάποιοι υπερβολικοί που διαμαρτύρονται πως μυρίζουν κιόλας....! Για χαλαρώστε βρε παιδιά, γιορτινές μέρες έχουμε.. κλίμα αγάπης κυριαρχεί... λαμπάκια αναβοσβήνουν συνεχώς και παντού... οι δρόμοι είναι γεμάτοι από κόσμο (που κανείς τους δεν ψωνίζει, βέβαια) οι καφετέριες είναι γεμάτες.... ξεκινήσαμε να τρώμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα και δίπλες.... Μα σας παρακαλώ δηλαδή τί σας πείραξαν τα σκουπίδια; Έχω να πω, πως σας βρίσκω υπερβολικούς. Άσε σου λέω θα μας βάλουν και στα ρεκόρ guinness! Ποιά άλλη χώρα τρώει τόσο πολύ σε καιρούς Δ.Ν.Τ ; Με συγχύσατε τώρα, πάω να πετάξω τα σκουπίδια μου και επιστρέφω!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Αγ. Βασίλης δεν μπορεί να είναι άντρας!

Νομίζω ότι αν η Coca-cola δεν είχε προβάλλει αυτόν τον γεροντάκο σαν Αγ. Βασίλη όλοι θα ήμασταν πεπεισμένοι ότι ο Αγ. Βασίλης είναι γυναίκα. Ας δούμε που στηρίζω την άποψη μου.
1. Ποιος άντρας είναι τόσο οργανωμένος;
2. Ποιος άντρας δουλεύει τόσες ώρες;
3. Ποιος άντρας παίρνει τόσα δώρα;
4. Ποιος άντρας σκέφτεται ποιο δώρο είναι ιδανικό για κάθε άνθρωπο;
5. Ποιος άντρας θα φόραγε κόκκινο κοστούμι;
6. Ποιος άντρας καταφέρνει να φτιάξει σάκο;
7. Αν ήταν άντρας θα είχαμε καθυστερήσεις γιατί θα γύρναγε συνέχεια να κοιτάξει αν κλείδωσε το έλκηθρο
8. Αν ήταν άντρας οι τάρανδοι θα βρώμαγαν και θα πέθαιναν της πείνας
9. Αν ήταν άντρας θα διπλοπάρκαρε με αλάρμ και θα έκανε τη δουλειά του
10. Αν ήταν άντρας δεν θα είχε αρσενικά μικροκαμωμένα ξωτικά για βοηθούς
11. Οι άντρες δεν ζουν τόσο πολύ
Σας έπεισα;
Διαβάστε περισσότερα...

Αγάπη και σεβασμός!!

Διαβάστε περισσότερα...

Christmas Card!

Μπορεί εσάς να σας φάνηκε αστείο, αλλά εμένα μου φάνηκε χαριτωμένο. Είναι κάτι που μπορείτε να το στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα..μέρες που είναι! Ποιό ακριβώς;; Πατήστε ΕΔΩ και θα μάθετε..
Διαβάστε περισσότερα...

Υπογράψτε για να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία

Ας τους δείξουμε τη δύναμη μας! Υπογράψτε κι εσείς ενάντια στη κοροϊδία της βουλευτικής ασυλίας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Προωθήστε το και στους φίλους σας! Πατήστε το παρακάτω link και δώστε τα στοιχεία σας. Ήδη έχουν μαζευτεί πάνω από 50000 υπογραφές:
Διαβάστε περισσότερα...

Εσείς πως σταματάτε τον πονόδοντο;

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από μας θα επέλεγαν να ζούσαν στα 1885. Ιδιαίτερα αυτοί που έχουν νιώσει τον ισχυρό πονόδοντο. Στα 1885, λοιπόν, η κοκαΐνη χρησιμοποιούνταν ως φάρμακο κατά του πονόδοντου και μάλιστα χορηγούνταν σε μικρά παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα...

Μυστήρια αστρική πύλη στο κόλπο του Άντεν ή απλά μία ακόμα συνωμοσία;

Ο κόλπος του Άντεν βρίσκεται στην Αραβική Θάλασσα ανάμεσα στην Υεμένη και τη Σομαλία. Αποτελεί σημαντική εμπορική δίοδος αφού από το σημείο αυτό περνάνε καθημερινά πλοία φορτωμένα πετρέλαιο λόγω των κοιτασμάτων του Περσικού κόλπου. Τον κόλπο λυμαίνουν πειρατές οι οποίοι πολλές φορές έχουν καταλάβει πλοία διαφόρων χωρών. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η συγκέντρωση μεγάλων δυνάμεων πολεμικών πλοίων στην περιοχή οι οποίοι ως στόχο έχουν την ασφαλή διέλευση των εμπορικών πλοίων. Μάλιστα υπάρχουν και ελληνικές δυνάμεις στην περιοχή. Που είναι τώρα το περίεργο; Εδώ και κάμποσο καιρό έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία για τη συγκεκριμένη περιοχή. Πιστεύεται ότι έχει ανοιχτεί μια αστρική πύλη (μαγνητική δύνη όπως αποκαλείται από επιστήμονες) από την οποία αναμένονται να εισέλθουν στη Γη οντότητες από άλλους πλανήτες (άλλοι μιλάνε απλά για εξωγήινους, άλλοι για νεφελίμ). Η άποψη στηρίζεται στα εξής γεγονότα: α) Υπερβολική στρατιωτική δύναμη στην περιοχή (πάνω από 300 πλοία), που όπως προαναφέρθηκε ως δικαιολογία έχουν την προστασία της περιοχής από τους πειρατές (μάλιστα οι αναφορές για πειρατές υπήρξαν μετά την εμφάνιση της μαγνητικής δύνης), β) συνεχείς σεισμικές δονήσεις (43 σεισμοί που κυμαίνονται από 4,5 έως 5,4 R) στην περιοχή όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν και γ) η ύπαρξη ενός μυστικού εγγράφου του 2000 που αποκαλύπτεται από το WikiLeak (χωρίς να επιβεβαιώνεται η ύπαρξη του) και αφορά μια αναφορά Ρώσου διοικητή προς τον Πούτιν και αναφέρει τη συγκεκριμένη μαγνητική δύνη. Μια παρόμοια δύνη εμφανίστηκε και στη Νορβηγία το 2009 που τότε δικαιολογήθηκε ως αντανάκλαση του φωτός στα αέρια που προκλήθηκαν από μια αποτυχημένη ρωσική δοκιμή. Μάλιστα οι υποστηρικτές της αστρική πύλης αναφέρουν ότι η πύλη άνοιξε και ότι μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2011 θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα που θα αφορούν την πολιτική και οικονομική ζωή στον πλανήτη. Στην περιοχή φαίνεται να έχουν εγκατασταθεί επιστήμονες που μελετούν το φαινόμενο ενώ οι ΗΠΑ φαίνεται να έχουν προειδοποιήσει όλες τις χώρες για τον επερχόμενο κίνδυνο. Δείτε και τα βίντεο.








Διαβάστε περισσότερα...