Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Πρωθυπουργικές εξαγγελίες

"Παράλληλα, ανακοίνωσε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για τους δημόσιους διαγωνισμούς, τονίζοντας πως τα κατεστημένα πρέπει να ξέρουν ότι η κυβερνηση δεν κάνει πίσω." Αυτό ακριβώς είναι που φοβόμαστε και εμείς ως πολίτες. Πως όταν σου κάτσει μια ιδέα στραβά στο κεφάλι, βρε δεν πα' να καίγεται το σύμπαν, εσύ εκεί! Κάπως το λέγανε αυτό στο χωριό μου.. Ζντουκ'(ι) νομίζω..

"...θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, εγώ προσωπικά θα εργαστώ σκληρά, ζητώ και από εσάς να συνταχθείτε σε αυτή την προσπάθεια, έτσι ώστε να μεταμορφώσουμε αυτό που αποκαλούμε ελληνικό πρόβλημα σε ελληνικό θαύμα," κατέληξε ο πρωθυπουργός."
Αυτό είναι, ίσως, ακόμα πιο επίφοβο. Πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, πως και ο ίδιος ο ΓΑΠ θα συνδράμει τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτευχθεί το ελληνικό θαύμα. Θαύμα, το οποίο ως γνωστόν είναι αδύνατον να γίνει, καθώς τα θαύματα δεν επαναλαμβάνονται. Έχουν ήδη προηγηθεί τα οφέλη από την εισαγωγή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικονομική ελίτ, η ριζική βελτίωση του επιπέδου ζωής του αγροτικού κόσμου, η ευρεία ανάπτυξη του τουρισμού, και τα λοιπά.. εξαγγελθέντα..

Μάνος Βουλαρίνος & Ό,τι να ναι, 11/05/2010

http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=200051
Διαβάστε περισσότερα...

ronnie o'sallivan is the best!

για όσους δε το γνωρίζουν ο ronnie o'sallivan είναι ίσως ο κορυφαίος παίχτης του snooker στον κόσμο
απολαύστε τον στο μοναδικό σπάσιμο του με τους 147 πόντους !!!!
Διαβάστε περισσότερα...

2ποντο ή 6ποντο;;;;

αν προσέξετε καλά το βίντεο θα δείτε ότι το κάρφωμα γίνεται από 3 άτομο ταυτόχρονα!!!
αυτό τώρα είναι δίποντο ή εξάποντο;;;;;
Διαβάστε περισσότερα...

FOOTBALL FAIL!!



πάσα ομοιότητα με τον δικό μας Καραβούτα , συγγνώμη Γιώργο Καραγκούνη ήθελα να πώ, είναι εντελώς τυχαία!
σημ:ο Καραβούτας είναι άρχοντας σε αυτά , ο ενας και μοναδικός Διαβάστε περισσότερα...

Αγάπη...πολύ αγάπη!

Γειά και χαρά. Κοιτώντας το παρακάτω video, μόνο προβληματισμό νιώθω. Αυτό πάντως που θα ενοχλήσει είναι σίγουρα το χαμόγελο και η χειρονομία του Βγενόπουλου.. Θα μου πείτε, πολλά μας ενοχλούν τώρα πια εδω που έχουν φτάσει τα πράγματα στην κοινωνία μας, και δίκιο θα έχετε.. Όπως και να έχει, τα σχόλια δικά σας..


Διαβάστε περισσότερα...

Walk on water (Liquid Mountaineering)

Τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το πιστέψεις και να εξασκηθείς πάνω σε αυτό...
Ποιός θα το πίστευε ότι ο ανθρωπος θα μπορούσε να περπατήσει κυριοεκτικά και χωρίς βοηθήματα πάνω στο νερό??? Και όμως να που γίνεται.
Πηγή:http://clopyandpaste.blogspot.com/2010/05/blog-post_9588.html

Και έτσι για την τιμή των όπλων ο συγκεκριμένος ιστοχώρος το ανέβασε 1 μέρα πριν από τις ειδήσεις του Star...πολύ κουράζονται εκεί βρε οι δημοσιογράφοι...κάτι έχω χάσει από τον ορισμό της δημοσιογραφίαας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι......
Διαβάστε περισσότερα...

Βοτανικός κήπος


Στο Νεοχώρι Καρδίτσας βρίσκεται ο Βοτανικός κήπος.
Μία προσπάθεια να συγκετρωθούν όλα τα είδη χλωρίδας της περιοχής κυρίως και όχι μόνο.Σε μία πολύ ωραία τοποθεσία δίπλα από την μαγευτική λίμνη Πλαστήρα μπορείς να κάνεις ένα ευχάριστο περίπατο βλέποντας και μαθαίνοντας τα τοπικά είδη.
Η ενημέρωση και η υποδοχή από τα άτομα που εργάζζονται εκεί ήταν καταπληκτική παρόλο που η επίσκεψη έγινε σε χρονική περίοδο με πάρα πολύ κοσμο.
Μία πολύ καλή προσπάθεια που πρέπει να βρεί μιμητές και να την στηρίξουμε όλοι αν βρεθούμε σε αυτά τα μέρη... Διαβάστε περισσότερα...

To ξέρατε ότι...


Ετσι για να μαθαίνουμε κάποια πράγματα και από την ιστορία μας... Διαβάστε περισσότερα...