Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Δείτε τη γάτα στην οποία προστέθηκαν τεχνητά μέλη

Μετά από σοβαρό τραυματισμό είχε χάσει τα δύο πίσω άκρα της, αλλά τώρα μπορεί και στέκεται ξανά όρθια χάρη στην επέμβαση που της έγινε τον προηγούμενο Νοέμβριο. Δείτε την εικόνα! Διαβάστε περισσότερα...

Βρείτε τις διαφορές στις φωτογραφίες!

Είναι δύσκολο το ξέρω! Δείτε καλύτερα στη μία φώτο ο Λοβέρδος φοράει γυαλιά ενώ στην άλλη όχι. Επίσης στη μία φοράει κοστούμι στην άλλη όχι. Κατά τα άλλα ίδιοι είναι! Διαβάστε περισσότερα...

Το ξέσπασμα της Κανέλλη στη Βουλή!

Διαβάστε περισσότερα...

H mauripena και στο facebook

Επισκεφτείτε μας και στο facebook στη σελίδα http://www.facebook.com/pages/mauripena/137995092894226 Διαβάστε περισσότερα...

Ταβέρνα "Η βουλή"

Γειά και χαρά. Μια συνηθισμένη μέρα στη βουλή..
Ξέρετε..κλικ στη φωτό για άνοιγμα.. Διαβάστε περισσότερα...

Κυβερνητικός τιμοκατάλογος

Ένας απλός τιμοκατάλογος είμαστε για τη "σοσιαλιστική" κυβέρνηση μας. Οι κυβερνώντες δεν μας βλέπουν σαν οντότητες αλλά σαν προϊόντα. Πόσο τους στοιχίζουμε; Πόσο μας κοστολογούν; Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!
Διαβάστε περισσότερα...

Πόσο μ_λάκας μπορεί να είναι;;

Γειά και χαρά. Δείτε το παρακάτω video και πέστε μου ειλικρικά.. Πόση μ_λακία μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος; (ρητορική ερώτηση.. Η απάντηση είναι: ΑΠΕΙΡΗ)

Διαβάστε περισσότερα...

Επείγον μήνυμα από τον ΕΦΕΤ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από τη γαλακτοκομική επιχείρηση «Ιωάννης Μιχ. Πρέμτσης» με έδρα το Δ. Δ. Λάκκας του Δήμου Κύρρου, του Νομού Πέλλας και κωδικό αριθμό έγκρισης 38.143 ότι εκλάπησαν δοχεία τυριού ΦΕΤΑΣ ΠΟΠ, παραγωγής του εν λόγω τυροκομείου, τα οποία πιθανόν διακινούνται στην ελληνική αγορά. Μεταξύ των δοχείων αυτών υπάρχουν παρτίδες τυριού φέτας στο στάδιο της ωρίμανσης, οι οποίες χαρακτηρίζονται ακατάλληλες για κατανάλωση, λόγω μη ολοκλήρωσης του απαιτούμενου χρόνου ωρίμανσης τους.
Πρόκειται για τις παρτίδες με ημερομηνίες παραγωγής 6/6/2010 και αύξοντες αριθμούς ΦΕ: 4300 - 4346, 8/6/2010 - ΦΕ: 4347 - 4391, 12/6/2010 - ΦΕ: 4436 - 4478.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώνει τις αλυσίδες τροφίμων και τα λοιπά καταστήματα τροφίμων χονδρικής και λιανικής πώλησης, τις τοπικές αγορές, τις ταβέρνες, εστιατόρια και λοιπά καταστήματα μαζικής εστίασης σχετικώς με την προμήθεια τυριού φέτας, καθώς οι συγκεκριμένες παρτίδες μπορεί να διακινούνται χωρίς επισήμανση ή με άλλη επωνυμία και παραποιημένα στοιχεία.
Επιπλέον, ενημερώνουμε τους καταναλωτές να μην αγοράζουν τυρί φέτα από τις παραπάνω παρτίδες της συγκεκριμένης εγκατάστασης ή εφόσον έχουν προμηθευτεί ήδη να μην το καταναλώσουν. "
Διαβάστε περισσότερα...

Τι σημαίνει σοσιαλισμός!

Γειά και χαρά. Είχατε ξεχάσει την έννοια της λέξης σοσιαλισμός; Η διπλανή φωτο (κλικ για άνοιγμα) σας υπενθυμίζει χωρίς λόγια τον ακριβή της ορισμό. Ελάτε, πείτε ειλικρινά, κάπως έτσι το είχατε στο μυαλό σας ε;
Διαβάστε περισσότερα...