Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Διαβάστε με προσοχή το παρακάτω μήνυμα


Δέχτηκα το παρακάτω μήνυμα στο facebook. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή!

"Αγαπητοί Φίλοι,Ακούστε, σε τι συνέβει να είμαι μάρτυρας και διαδώστε το, γιατί το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε σας.Πολλές φορές μου είχε συμβεί, να με πλησιάσουν διάφοροι, που πουλούν διάφορα «λαθραία» αντικείμενα, όπως ρολόγια, κοσμήματα και αρώματα. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε υπαίθριους χώρους παρκαρίσματος μεγάλων πολυκαταστημάτων. Δεν είμαι τύπος που πλησιάζω τέτοια άτομα, δεν εμπιστεύομαι, ούτε αυτά που έχουν προς πώληση, ούτε τους ίδιους.Χτες το μεσημέρι, κάποιος με πλησίασε στο parking του Leroy Merlin και μου πρότεινε να μυρίσω ένα διάσημο (τάχα μου) άρωμα, το οποίο πουλούσε πολύ φθηνά. Απομακρύνθηκα, χωρίς να απαντήσω.Όταν επέστρεφα στο αμάξι μου, κουβαλώντας με το κυλιόμενο καλάθι μου σακούλες με διάφορα φυτοχώματα, είδα στο τέλος του parking τον ίδιο τύπο, να δίνει το μπουκαλάκι να το μυρίσει μια κοπέλα γύρω στα σαράντα.Η οποία ξεράθηκε. Το μύρισε και έπεσε στην αγκαλιά του. Αυτός, όπως κατάλαβα, περίμενε κάτι τέτοιο και την κράτησε. Ταυτόχρονα, βγήκε τρέχοντας κάποιος άλλος από ένα γειτονικό αμάξι, να «βοηθήσει». Κι εγώ, καταλαβαίνοντας από ένστικτο, πως κάτι δεν πάει καλά, έβαλα τις φωνές. Ούρλιαξα «Βοήθεια».Όρμησαν οι άνθρωποι απ’ το καφέ να δουν γιατί φωνάζει η τρελή, έτρεξαν οι υπάλληλοι και όσοι βρίσκονταν στο parking σε κλάσματα δευτερολέπτου.«Της επιτέθηκαν, την σκοτώνουν» συνέχισα να ουρλιάζω, τρέχοντας προς την κοπέλα εγώ και οι δυο-τρεις από πίσω μου. (το αστείο είναι, ότι χωρίς να σκεφτώ τίποτα, έσπρωχνα και το καλάθι μαζί μου)Οι τύποι πέταξαν την κοπέλα στο τσιμέντο, μπήκαν στο αμάξι τους και έφυγαν, τρακάροντας τρία αυτοκίνητα. Η ασφάλεια του καταστήματος τηλεφώνησε στην αστυνομία. Έδωσαν στην κοπέλα τις πρώτες βοήθειες, συνήλθε αμέσως, μας είπε, πως το «άρωμα» μύριζε περίεργα και φυσικά καταλάβαμε όλοι πως επρόκειτο για αιθέρα. Μετά ήρθαν το νοσοκομειακό και το περιπολικό, έδωσα κατάθεση και κατέληξα να φθάσω σπίτι μου στις 7 το απόγευμα. Τι να πω; Περάστε το με email στους φίλους σας, ιδιαίτερα σε γυναίκες, να προσέχουν. Ο κόσμος τρελάθηκε, δεν πάμε καλά."
Διαβάστε περισσότερα...

Empty Walls - Serj Tankian

Γειά και χαρά. Απολαύστε ένα καταπληκτικό κομμάτι που συνδιάζεται πανέξυπνα με ένα αλληγορικό video clip. Δώστε προσοχή και θα καταλάβετε πολλά. Πάντα επίκαιρο, πάντα αιχμηρό, σαν τις αμερικανικές σφαίρες που εξαπολύονται σε όλο τον πλανήτη με τις γνωστές συνέπειες..



Για τους στίχους, κλικ εδώ: Διαβάστε περισσότερα...

Παίζουν με την υγεία μας;

Εδώ και μέρες σας έχω γράψει για την επικινδυνότητα του εξασθενούς χρωμίου http://mauripena.blogspot.com/2010/02/blog-post_1765.html.

Διαβάζω λοιπόν στην σελίδα του Πανελληνίου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών δύο εκθέσεις που αναφέρονται η μία σε μετρήσεις σε εμφιαλωμένα νερά εμπορικά διαθέσιμα
και η άλλη σε νερό ανθρώπινης κατανάλωσης από περιοχές της Εύβοιας.
Στο πρώτο και στην τελευταία του σελίδα αναγράφονται τα αποτελέσματα αναλύσεων δειγμάτων εμφιαλωμένων νερών και όπως θα διαπιστώσετε κάποια είναι εκτός ορίων ενώ για το εξασθενές χρώμιο που ακόμα δεν υπάρχει νομοθεσία πολλά έχουν υψηλές συγκεντρώσεις.

Επίσης διαπιστώνω το ίδιο σε πόσιμο νερό από τις περιοχές της Εύβοιας. Και αναρωτιέμαι τα αποτελέσματα αυτά τα γνωρίζει η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και οι τοπικές αρχές (φυσικά αφού η δεύτερη έκθεση τους έχει κοινοποιηθεί); Και αν ναι έχουν ενημερώσει το κοινό; Και τι μέτρα προβλέπουν να πάρουν;
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ψαλιδοχέρης (Georgie Dept)

Γειά και χαρά.
Τι Joni Dep και μ@λακίες.
Ένας είναι ο ψαλιδοχέρης..ότι και να λέμε.
Λέτε και αυτή η ιστορία να έχει αίσιο τέλος άραγε;

(κλικ στη φωτο) Διαβάστε περισσότερα...

Δες τη θετική πλευρά της ζωής!


"Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα. Το έκανε για μένα,για εσάς, για όλους.
Οι 10 λόγοι:

1. Έκοψα το... τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

Η "σούμα":

1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη

Αποτέλεσμα...:

Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ...(14.903)!!!!

Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη"
Είμαι πολύ πλούσιος....?????????!!!!!!!!!!!!

Πηγή: Αναγνώστης
Διαβάστε περισσότερα...

4,4 R ο σεισμός στην Πάτρα

Ο σεισμός που σημειώθηκε πριν από λίγο 42 χλμ. ανατολικά της Πάτρας ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 15.12 σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 2 χλμ.

Διαβάστε περισσότερα...

Σεισμός στην Πάτρα!

Γειά και χαρά. Τι χαρά δηλαδή που πριν λίγο στην Πάτρα σημειώθηκε σεισμική δόνηση. Κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα και θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ισχυρός. Λεπτομέρειες προσεχώς!! Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο

Ένας άντρας συνοδεύει την άρρωστη σύζυγο του στον γιατρό.
Ο γιατρός εξετάζει την γυναίκα για πολλή ώρα και με πολύ μεγάλη προσοχή. Στη συνέχεια φωνάζει τον άντρα μόνο του για να του ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εξέτασης."Η κατάσταση της συζύγου σας είναι πολύ σοβαρή. Έχει
πάθει βαριά κατάθλιψη... η οποία πηγάζει από μη συναισθηματική κάλυψη και οικογενειακό στρες. Εάν δεν κάνετε ότι είναι απαραίτητο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει.

Εγώ σας συμβουλεύω να κάνετε τα εξής:

- Το πρωί, να της ετοιμάζετε ένα ωραίο και υγιεινό πρωινό.

- Να την αφήνετε να κοιμάται όσο θέλει.

- Να είστε ευγενικός μαζί της, να μην της φέρνετε

αντιρρήσεις και να προσπαθείτε συνεχώς να της

φτιάχνετε τη διάθεση.

- Να της μαγειρεύετε καθημερινά ωραία ζεστά φαγητά ή

αν δεν μπορείτε εσείς φροντίστε να πάρετε μια γυναίκα και

το βράδυ, όταν θα επιστρέφει, να της έχετε έτοιμο κάποιο

εξαιρετικό βραδινό γεύμα ή να βγαίνετε έξω.

- Πάνω απ' όλα, μην την ζαλίζετε με οικιακές δουλειές κα

εκκρεμότητες, και μην τις συζητάτε μαζί της διότι θα αυξηθεί το

άγχος της..

- Πρέπει να την χαλαρώνετε. Σας συμβουλεύω να την

χαϊδεύετε τρυφερά κάθε βράδυ και να της κάνετε μασάζ

με αρωματικά έλαια.

- Να την προτρέπετε να βλέπει αισθηματικά στη τηλεόραση,

και το πιο σημαντικό...

- Να της κάνετε έρωτα πολλές φορές την εβδομάδα, ίσως

και κάθε μέρα, όπου να 'ναι και όπως να 'ναι, και να

δέχεστε ότι σας ζητήσει.

Αν τα κάνετε όλα αυτά για τουλάχιστον 10 με 12 μήνες, σας

υπόσχομαι ότι η γυναίκα σας θα γίνει περδίκι !"

Ο άντρας παίρνει την γυναίκα του και φεύγουν. Μόλις βγαίνουν

από το ιατρείο, αυτή τον ρωτάει:

- "Λοιπόν? Τι είπε ο γιατρός?"

- "Ότι θα πεθάνεις ..."

Πηγή: Αναγνώστης
Διαβάστε περισσότερα...

Που να ήξερες;


Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Κ. Καραμανλής. Η φυσιογνωμία του μεγάλη, το βιογραφικό του τεράστιο, οι αγώνες του για την Ελλάδα πολλοί και ίσως και τα λάθη του, η ιστορία θα το κρίνει! Επειδή αν σας γράψω την ιστορία του θα χρειαστούμε πολλά ιστολόγια σκέφτηκα να σας παρουσιάσω ένα βιντεάκι από το μεγάλο του όνειρο την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,

ένα όνειρο που καθυστέρησε λόγω δικτατορίας, αλλά έγινε πραγματικότητα το 1978. Ακούστε τις δηλώσεις του και σκεφτείτε πως έχουν σήμερα τα πράγματα και αναλογιστείτε τι κάναμε λάθος!
Διαβάστε περισσότερα...

Άντε να σας χαιρόμαστε!

Γειά και χαρά. Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή. Όχι γιατί έχει σκεπάσει πάλι τον ουρανό αυτή η κόκκινη σκόνη, ούτε επειδή βρήκα σήμερα αμέσως παρκάρισμα! Είναι ιδιαίτερη επειδή σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα της της γυναίκας!(χειροκρότημα). Να σας χαιρόμαστε βρε! Μητέρες, σύζυγοι, αδερφές, ξαδερφές, γιαγιάδες, θείες, ανιψιές, βαπτιστήρες, εγγονές, ερωμένες, παντρεμένες, ανύπαντρες, χήρες, κυρίες, δεσποινίδες, νοικοκυρές, τεμπέλες, και ο κατάλογος των ιδιοτήτων τους α-τ-ε-λ-ε-ί-ω-τ-ο-ς! Σε όποια στιγμή της ζωής μας μπαίνουν και σε όποια ψυχική κατάσταση μας βρίσκουν, σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες Όσο και να τις κακολογούμε και να τις διώχνουμε, χωρίς αυτές δεν κάνουμε. Δίνουν νόημα (καμιά φορά μας κάνουν και το χάνουμε) στην καθημερινότητα μας, στα όνειρα και στους εφιάλτες μας. Γραφτήκανε τραγούδια γι αυτές, ποιήματα, ταινίες, αφιερώματα, πρωταγωνιστούν σε πίνακες ζωγραφικής, σε γλυπτά, σε μάχες και σε επαναστάσεις. Είναι παντού, μην το ψάχνετε. Ζουν περισσότερο (βιολογικά αποδεδειγμένο), αντέχουν περισσότερο στον πόνο, ψηφίζουν, συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις και σε όλα τα επαγγέλματα. Ότι και να λέμε για τις γυναίκες, τις αγαπάμε, παραδεχτείτε το! Χρόνια σας πολλά λοιπόν.. Α, επειδή θα το διαβάσει και η μητέρα μου αυτό το άρθρο (την έχω κάνει παθητικό bloger), πολλές ευχές Ματίνα, πάντα νέα και όμορφη όπως είσαι τώρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο φανατισμός της θρησκείας

Γύρω στους 500 νεκρούς, μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά και γυναίκες, έχουμε στην Νιγηρία λόγω θρησκευτικών ταραχών κοντά στην πόλη Jos. Οι αρχές αναφέρουν ότι οι ταραχές ξέσπασαν κυρίως σε τρία χριστιανικά χωριά μετά από επίθεση αγνώστων από τους γύρω λόφους. Στην περιοχή υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών και όπως πιστεύεται η επίθεση αποτελεί εκδίκηση για το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων στην ίδια περιοχή το μήνα Ιανουάριο.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή στον εθισμό από το διαδίκτυο

Τραγικό τέλος είχε ένα βρέφος τριών μηνών στην Κίνα, επειδή οι γονείς του το είχαν αμελήσει λόγω εθισμού στο διαδίκτυο. Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε έκρινε πως το βρέφος πέθανε λόγω ασιτίας. Ο εθισμός στο διαδίκτυο είναι πάθηση της σύγχρονης εποχής και όπως αναφέρουν οι ειδικοί επηρεάζει συνήθως ανήλικες και γενικά νεαρά άτομα. Ο λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι είτε απογοήτευση από τον κοινωνικό περίγυρο είτε λόγω αμφισβήτησης των κανόνων που διέπουν την καθημερινή ζωή. Υπάρχουν μαρτυρίες εξαρτημένων ατόμων, που δηλώνουν πως προτιμούν το διαδίκτυο από την κοινωνικοποίηση επειδή εκεί βρίσκουν δικαιοσύνη και υγιή ανταγωνισμό, αφού μόνος κριτής είναι ο υπολογιστής τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Δορυφορική εικόνα της Ελλάδας

Η εικόνα της Ελλάδας από δορυφόρο αποδεικνύει αυτή την περίεργη συμπεριφορά του καιρού σήμερα στον ελλαδικό χώρο.

Στη νότια Ελλάδα, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα σκόνη από την Αφρική, ενώ στη Βόρεια Ελλάδα κρύο και χιονοπτώσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Σεισμός 6,0 R τα ξημερώματα στην Τουρκία

Σεισμός μεγέθους 6,0 R χτύπησε τα ξημερώματα την Τουρκία με επίκεντρο το χωριό Basyurt στην επαρχία του Elazig. Οι αρχές μιλάνε για 41 νεκρούς μέχρι αυτή τη στιγμή και περισσότερους από 50 ανθρώπους που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν το έργο τους, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα στα συντρίμμια.
Διαβάστε περισσότερα...

Καλημέρα από τη Γκόθαμ Σίτυ

Η εικόνα του καιρού που αντικρίζουν σήμερα το πρωί οι Αθηναίοι όταν στρέφουν τα βλέμματα τους στον ουρανό θυμίζει πολύ την εικόνα της Γκόθαμ Σίτυ. Μια περίεργη συννεφιά έχει καλύψει τον ουρανό της Αθήνας (σκόνη από την Αφρική παρά τους βόρειους ανέμους λένε οι μετεωρολόγοι). Και αν αναλογιστεί κανείς τα περίεργα και τα τρελά αυτής της πόλης, την εγκληματικότητα και άλλα πολλά τότε σίγουρα όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του Μπάτμαν. Κρίμα που δεν έχουμε νομάρχη τον Ψωμιάδη, γιατί τότε δεν θα ψάχναμε για τον Μπάτμαν, θα είχαμε το Ζορό. Δείτε την εικόνα που παρουσιάζει ο Αττικός ουρανός από Webcam.
Διαβάστε περισσότερα...

Επίθεση αυτοκτονίας στο Πακιστάν

Επίθεση αυτοκτονίας στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, την πόλη Lahore. Αποτέλεσμα της επίθεσης 11 νεκροί και πάνω από 60 οι τραυματίες. Η επίθεση αυτοκτονίας είχε στόχο το Ομοσπονδιακό Πρακτορείο Ανακρίσεων. Η τηλεόραση του Πακιστάν έδειξε εικόνες από τις δραματικές προσπάθειες διάσωσης.
Διαβάστε περισσότερα...