Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ντυθείτε έξυπνα και φτηνά για τις απόκριες - προτάσεις για έξυπνες αποκριάτικες στολές!

Αφήσατε για τελευταία στιγμή την ενοικίαση ή αγορά αποκριάτικης στολής; Σας λείπουν τα χρήματα για να πάρετε κάτι καλό; Εμείς θα σας προτείνουμε ντύσιμο φτηνό με ρούχα που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας και μικρές αγορές το πολύ μέχρι 2 ευρώ!
1. Ντυθείτε ελεγκτές Δ.Ν.Τ: Απλή κι εύκολη λύση. Φορέστε ένα απλό κοστουμάκι ή σπορ ντύσιμο κρατήστε και μία τσαντούλα στο χέρι και είστε έτοιμοι. Για να πείσετε για την εμφάνιση σας το μόνο που χρειάζεται είναι να ψαχουλεύετε στις τσέπες των άλλων και να τους παίρνετε τα χρήματα τους. Αν έχετε σύντροφο βάλτε της βυζιά και ντύστε τη Πετρούλα που σας συνοδεύει από υπουργείο σε υπουργείο.
2 Ντυθείτε Πάγκαλος: Πολύ εύκολη λύση. Φοράτε πάλι κοστουμάκι και βάζετε ένα μαξιλάρι μέσα από το πουκάμισο. Γεμίζετε το στόμα σας με πατατάκια και είστε έτοιμοι. Χρήσιμο είναι να λέτε ατάκες όπως "κοπρίτες" και "μαζί τα φάγαμε".
3. Ντυθείτε Παπανδρέου: Φορέστε απλά μια μουτσούνα Πινόκιο και χρησιμοποιήστε για τη μετακίνηση σας ποδήλατο.
4. Ντυθείτε Έλληνας βαριόμοιρος: Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα. Όλοι έτσι μοιάζουμε. Το πολύ πολύ δέστε μια θηλιά από σερπατίνες γύρω από το λαιμό σας.
5. Ντυθείτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Πάρτε ένα ξύλο τυλίξτε το με κορδέλα και πείτε ότι είναι μπάρα διοδίων. Πάρτε και μία σειρήνα, έτσι ώστε όποτε σηκώνετε την μπάρα να ειδοποιεί.
Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου