Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ahmed - the dead terrorist

Διαβάστε περισσότερα...

fly high



ο τύπος είναι μόλις 1,93μ , παίζει στους Λος Αντζελες Λεϊκερς και ονομάζεται Shannon Brown Διαβάστε περισσότερα...

κάτι χρήσιμο.



ποιός δε θα ήθελε μια τέτοια εργαλειοθήκη;;;;;; Διαβάστε περισσότερα...

WTF

τα λόγια είναι περιττά! Διαβάστε περισσότερα...

τι κανει ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνει αυτός ο ανθρωπός;;;;
αυτό είναι που λέμε "μπέρδεψε τα μπούτια του!!

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέ μας Άνθρωπεεεε!!

Πόσο ρε γαμώτο έχουν αλλάξει οι εποχές! όπου και να κοιτάξεις σήμερα, θα δεις πρόσωπα αμφιβόλου επαγγελματικής ταυτότητας που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να δίνουν το τηλεοπτικό παρόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πως παίρνουμε τα ponstan ένα πράμα.. Ξεφυτρώνουν συνεχώς σαν τα μανιτάρια στο δάσος. Βρίσκονται ανάμεσα μας (που λέει και ο Λιακόπουλος). Λόγια χωρίς νόημα, ατελείωτες αμπελοφιλοσοφίες και ουσιαστικό αποτέλεσμα μηδέν. Περισσότερο χτυπάει άσχημα όταν τα παραπάνω γίνονται απο ηθοποιούς. Άνθρωποι που μαθαίνουν πως να ποιούν το ήθος (που λέει και η λέξη), να διαμορφώνουν πρότυπα και να συντελούν στην πνευματική οικοδόμηση μιας ολόκληρης κοινωνίας ανθρώπων που πραγματικά το έχει κάτι παραπάνω απο ανάγκη. Ευτυχώς, στα βραβεία Status για τους άνδρες της χρονιάς, βρέθηκε ένας Άνθρωπος ( το Α δεν ήταν τυχαία κεφαλαίο) που μας θύμισε μια άλλη μια φορά τι θα πει ηθοποιός, μετριοφροσύνη, καλοσύνη, χαμόγελο. Δεν ήταν το πυροτέχνημα της εποχής του αλλά ο φάρος που μεγάλωσε γενιές και γενιές ελλήνων. Το όνομα αυτού; Φυσικά: Θανάσης Βέγγος. Ας πάρουν μαθήματα απο αυτόν όλοι οι σύγχρονοι τυχάρπαστοι που έχουν την εντύπωση πως συντελούν στην πολιτιστική μας κληρονομιά! Επάνω τους καλέ μας Άνθρωπεεεεεεε!!!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Απεργία των οδηγών ΤΑΞΙ !


Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται αύριο και συγκεκριμένα από τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως και τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι ιδιοκτήτες των ΤΑΞΙ, ύστερα από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών και του Συνδικάτων Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Οι αυτοκινητιστές διαμαρτύρονται για τις φορολογικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση και οι οποίες, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι δημιουργούν στον κλάδο μια σειρά από νέα προβλήματα και καθιστούν τη λειτουργία του επαγγέλματος πιο δύσκολη έως και αδύνατη.

ΠΗΓΗ: www.kathimerini.gr

Αντε να δούμε ποιός κλάδος έχει σειρά να ξεκινήσει απεργία! Πόσο να πήγαινε αυτό στο στοίχημα??
Διαβάστε περισσότερα...

Μην είδατε τους φυλακισμένους;


Δεν της έλειπαν τα τόσα προβλήματα της Αϊτής μετά από το πρόσφατο σεισμό, έρχεται να προστεθεί και αυτό με τους χιλιάδες φυλακισμένους που απέδρασαν μετά το σεισμό. Πιστεύεται ότι ο αριθμός τους ανέρχεται στους 5.000, ενώ πολλοί από αυτούς κατηγορούνται για βαριά εγκλήματα. Ο υπεύθυνος των ενωμένων εθνών κάνει έκκληση στους κατοίκους για άμεση ενημέρωση των αρχών σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποιον από αυτούς.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανάκληση περίπου 400.000 οχημάτων από τη Honda


Και η Honda προχωράει σε ανάκληση περίπου 400.000 οχημάτων μετά από προβλήματα στον αερόσακκο. Η εταιρεία προχώρησε σε αυτή την κίνηση ύστερα από μια σειρά τραυματισμών επιβατών από τροχαία ατυχήματα.
Διαβάστε περισσότερα...

Σαν σήμερα


Σαν σήμερα το 1634 ο Γαλιλαίος απαρνήθηκε μπροστά στην ιερά εξέταση την θεωρία του ότι η Γη κινείται. Ο Γαλιλαίος ήταν Ιταλός Μαθηματικός, Αστρονόμος και Φυσικός και συνέβαλλε αποφασιστικά στη σύγχρονη σκέψη. Ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τηλεσκόπιο για τη μελέτη του σύμπαντος και αυτός που διετύπωσε τη θεωρία ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο και δεν αποτελεί το κέντρο του σύμπαντος. Ο Γαλιλαίος διατύπωσε ανεπίσημα τις αρχές που αργότερα περιλήφθηκαν στους δύο πρώτους νόμους της μηχανικής του Νεύτωνα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!!


Ναι ναι, είναι και φέτος γεγονός. Η πόλη της Πάτρας μετράει αντίστροφα (εδω και μέρες) για τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν το πσκ που μας έρχεται. Θα πνιγεί και πάλι η πόλη στον κόσμο, τις παρελάσεις, το νταβαντούρι και φυσικά, στο κέφι! Δεν είμαι και πολύ των Αποκρεών αλλά όπως και να το κάνεις, αξίζει να έρθεις έστω και μια φορά να δεις τι γίνεται! Αν εξαιρέσεις τις ατελείωτες ουρές σε οτιδήποτε έχει να κάνει με φαγητό, club, καφετέριες,.. όλα μια χαρά! Βέβαια αν εξαιρέσεις και τις εξ ουρανού ανατιμήσεις σε προιόντα και υπηρεσίες λόγω των ημερών, όλα μέλι γάλα. Και τέλος, αν εξαιρέσεις τον φόβο μη σε κλέψουν, βιάσουν, ποδοπατήσουν, όλη η υπόθεση έχει την πλάκα της. Σοβαρά τώρα! Δεν είμαι απο Πάτρα αλλά τα 3 τελευταία καρναβάλια που έχω περάσει εδώ, είχαν γέλιο, τραγούδι, χορό, γερές δόσεις όμοφρων εμπειριών. Και αν δεν έχετε που να μείνετε, ελάτε σε μένα! Θα φοράω μια κόκκινη μύτη και μια μπλέ περούκα για να με γνωρίσετε..ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΟΟΟ!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Η χημεία της γυναίκας

Στοιχείο : Γυναίκα .Σύμβολο : Wo .Εφευρέτης : Αδάμ .Ατομική μάζα : Αποδεκτή στα 53.6 κιλά , αλλά κυμαίνεται μεταξύ 40-200 κιλά .Γεωγραφική εμφάνιση : Aφθονες ποσότητες σε όλες τις αστικές περιοχές .ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ :01 . Επιφάνεια συνήθως καλυμμένη με μπογιά .02 . Δεν βράζεται με τίποτα, ωστόσο παγώνει στιγμιαία χωρίς κανένα προφανή λόγο .03 . Λιώνει κάτω από ειδική μεταχείριση .04 . Πικρή αν χρησιμοποιηθεί με λανθασμένο τρόπο .05 . Βρίσκεται στην φύση σε διάφορες καταστάσεις από παρθένο μέταλλο μέχρι συνηθισμένο ορυκτό .06 . Υποχωρεί αν δεχτεί πίεση στα σωστά σημεία .ΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ :01 . Έλκεται πολύ ισχυρά από το χρυσό , ασήμι και μια τεράστια γκάμα πολύτιμων λίθων .02 . Απορροφάει τεράστιες ποσότητες ακριβών ουσιών .03 . Μπορεί να εκραγεί στιγμιαία χωρίς κάποιο προειδοποιητικό σημάδι .04 . Αδιάλυτη σε υγρά , αλλά η δράση της αυξάνεται με την χρήση αλκοόλ .05 . Ο πιο ισχυρός χρηματο - μειωτικός παράγοντας στο σύμπαν .ΧΡΗΣΕΙΣ :01 . Σαν διακοσμητικό στοιχείο , κυρίως μέσα σε σπορ αμάξια .02 . Ισχυρός παράγοντας μείωσης άγχους .03 . Ισχυρός παράγοντας γενικού καθαρισμού .ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ :01 . Αγνό δείγμα γίνεται ροζ αν βρεθεί στην φύση .02 . Παίρνει πράσινο χρώμα αν τοποθετηθεί δίπλα σε ένα ανώτερο δείγμα .ΚΙΝΔΥΝΟΙ :01 . Ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός και αν χειριστεί από έμπειρα χέρια .02 . Παράνομη η κατοχή άνω της μίας , αν και μπορούν να συνυπάρχουν αρκετές αρκεί τα δείγματα να μην έρχονται σε επαφή το ένα με το άλλο .
Διαβάστε περισσότερα...

Μαγική εικόνα!

Αν κοιτάξετε για αρκετή ώρα την εικόνα, θα δείτε έναν γεράκο δίπλα απο την πόρτα..
Διαβάστε περισσότερα...

Εναλλακτική διαδρομή για να αποφύγετε τα νέα διόδια Αθηνών-Λαμίας


Νέα διόδια αναμένονται στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος των Θερμοπυλών στη διασταύρωση για Μπράλλο. Τα έργα ξεκινάνε. Πρώτοι εμείς σας προτείνουμε την εναλλακτική διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε , αφού δεν υπάρχουν φυσικά παράδρομοι. Ερχόμενοι από Αθήνα ακολουθείτε την έξοδο προς Θερμοπύλες αφήνετε την πεθερά στα λουτρά για να είστε ήρεμοι και συνεχίζετε. Στο ύψος του μνημείου του Λεωνίδα κάνετε αριστερά και ανεβαίνετε το χωματόδρομο. Ακολουθείτε το μονοπάτι του Εφιάλτη, διασχίζετε το φαράγγι του Ασωπού (προσοχή το χειμώνα έχει πολύ νερό) και βγαίνετε στο χωριό Ηράκλεια. Αν τα έχετε καταφέρει πλέον μένει μια ευθεία για τη Λαμία. Τα έχετε καταφέρει και δεν πληρώσατε. Ελπίζω να έμεινε κάτι από το αυτοκίνητο σας.
Διαβάστε περισσότερα...

Αύξηση φωτιά στα καύσιμα


Αύξηση 14 λεπτά στην αμόλυβδη λόγω του νέου φόρου καυσίμων έχουμε τις τελευταίες ώρες. Φίλοι καταναλωτές μην μου αγχώνεστε, τα καλύτερα έρχονται.
Διαβάστε περισσότερα...

AMAN ΠΙΑ !!!!


Δεν αντέχω άλλο αυτή την παπαρολογία για τους στρατιωτικούς και ότι έχει να κάνει με τη δουλειά τους!!!
Εμείς ,λένε οι στρατιωτικοί, κάνουμε 6-8 υπηρεσίες το μήνα άρα κάνουμε το 8ωρο μας μενουμε στη μοναδα ολη την υπόλοιπη ημέρα συν το 8ωρο της επόμενης ημέρας συνολικά 32 ωρες!!
Δεν παίρνουμε βραδινό επίδομα, πάμε σε ασκήσεις κατά τις οποίες μένουμε μακριά από το σπίτι μας για αρκετές μέρες (από 1 έως 12 ανάλογα την ασκηση)χωρίς να πληρωνόμαστε αναλόγως............
και συνεχίζουν τα παράπονα!!!
εμείς πάμε με μεταθέσεις στις άγονες γραμμές της ελλάδας για να ενισχύσουμε το ελληνικό στοιχείο (γεια σου ρε Καρατζαφέρη)
εμείς δίνουμε ένα κύρως στην χώρα σαν ένοπλες δυνάμεις!!!!
εμείς δουλεύουμε (;) υπερωρίες χωρίς να παίρνουμε τίποτα παραπάνω (τα παραπονα σου στη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΚΚΕ κλπ κλπ)!!!
εμείς έχουμε μισθό μικρότερο ενός δημοσίου υπαλλήλου (που είσαι ΚΑΝΕΛΗ να δείς τα χάλια του εργαζόμενου).............

Επειδή είναι πολλές οι παπαριές που έχω ακούσει από τους στρατιωτικούς δεν γράφω άλλες!! απλά θα απαντήσω σε μερικές από αυτές.
Όποιος έχει πάει στρατό γνωρίζει αν πραγματικά δουλεύουν ή αν πραγματικά κάθονται!!
προσωπικά μιλώντας, τα περισσότερα στελέχη του στρατού έχουν πάρει από μια τσουγκράνα και τα ξύνουν (μην τολμήσετε να ρωτήσετε τι ξύνουν).
Αυτοί που παράγουν έργο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού σε κάθε μονάδα,τάγμα,ύλη , λόχο ,πυροβολαρχία (ζητω το πυροβολικό) κλπ κλπ.
σαν έφεδρος έκανα δουλειές (γραφέας 1ου για 5 μηνες) που θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει και ένας μόνιμος, αλλά βλέπετε δεν είχε που να παρκάρει την τσουγκράνα του ο μόνιμος και έκανα εγώ τη δουλειά του!!
αν ήθελες να μην παίρνεις μεταθέσεις , να πληρώνεσαι σα δημόσιος υπάλληλος τότε ας γινόσουν δημόσιος υπάλληλος!!!!!!!!!!!!
Αν ήθελες να πληρώνεσαι τα νυχτοκάματά σου (υπηρεσίες) ας γινόσουν νυχτοφύλακας να δείς τη γλύκα!!
Και γενικά αν δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις τότε ΠΑΡΑΙΤΉΣΟΥ!!!
αλλά βλέπεις δεν θέλεις να φύγεις γιατί δεν πρόκειται να βρείς αλλού δουλειά που να σου δίνει 1200-1500€ και να κάθεσαι.
Έλα να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας να δείς πως βγαίνει το ψωμί (δεν εννοω στο φουρνο) Έλα να δείς πως είναι να ζήσεις με την αβεβαιότητα του αύριο!
και επειδή ξέρω τι θα μου απαντήσεις σου απαντώ και εγώ αναλόγος ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!
Άρα ήξερες από πριν τα συν και τα πλην του επαγγέλματος που ΔΙΑΛΕΞΕΣ (εκτος και αν σε βάλαν με το ζόρι στο στράτευμα).
Όλοι μας κάνουμε τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ μας!
Το ίδιο κάνατε και εσεις!
Διαβάστε περισσότερα...