Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ο Λοβέρδος βραβεύει συνταξιούχο!

Ο Λοβέρδος βραβεύει το συνταξιούχο του μέλλοντος! Δείτε την εικόνα!
Διαβάστε περισσότερα...

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Πάγκαλος στη βουλή;

Φταίνε οι κατασκευαστές των αιθουσών της Βουλής. Βουλευτές θα μπουν μέσα είναι δυνατόν να είναι αδύνατοι; Σαν να φτιάχνεις αποδυτήρια κλειστού μπάσκετ ύψους 1.70 μέτρα. Είναι δυνατόν;
Διαβάστε περισσότερα...

Quiz για πολύ παρατηρητικούς (άντρες)

Σε συνέχεια των quiz που κάνουμε κατά καιρούς (μετά από παρότρυνση του αντρικού αναγνωστικού κοινού), σας προκαλούμε να δείτε τη φωτό (κλικ για άνοιγμα) και να απαντήσετε στα παρακάτω:
1. Πόσες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές βλέπετε;
2. Είναι χειμώνας ή καλοκαίρι;
3. Φοράει η εικονιζόμενη καπέλο;
4. Πόσα άτομα βλέπετε στη θάλασσα; (ποιά θάλασσα;;)

Όχι, αν μπορείτε..απαντήστε!! Διαβάστε περισσότερα...

Το νέο ρόφημα του καλοκαιριού, μην το χάσετε

Υπάρχει σε όλα τα ψαγμένα καφέ, μην ξεχάσετε να το παραγγείλετε, είναι η νέα μόδα εποχής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα ζητήσει σφραγίδα γνησιότητας. Αυτός που θέλει να το πιει μονορούφι είναι ο Σαμαράς!
Διαβάστε περισσότερα...

Η γυμνή αλήθεια...στις παραλίες

Όπως λέει και ο ποιητής: Μαγκιά σε μια παραλία γυμνιστών είναι να θυμάσαι πρόσωπα! Και από τέτοιες παραλίες δόξα τω Θεώ η Ελλαδίτσα μας είναι γεμάτη. Από Καβάλα μέχρι Ρόδο και από Μυτιλήνη μέχρι Κέρκυρα. Φαντάζομαι κάποιοι από εσάς θα το έχετε κάνει και κάποιοι από εσάς απλά θα έχετε βρεθεί σε τέτοιο μέρος με λιγότερο τόλμη και περισσότερα ρούχα (μαγιό). Σαν ιδέα είναι δελεαστική. Λες ρε παιδί μου θα πάμε και όλοι εκεί θα είναι γυμνοί. Πλάθεις στο μυαλό σου πως θα συναντήσεις γυμνά μοντέλα έτοιμα για όλα! Η αλήθεια βέβαια σου κρύβει εκπλήξεις.. Από ηλικιωμένα άτομα μέχρι οικογένειες..
Μια από τις πολλές απορίες μου είναι πως δεν ενοχλεί τους γυμνιστές η άμμος και τα μικρά πετραδάκια. Είναι ύπουλα και μπαίνουν σε πολλά…σημεία. Επίσης πως μπορείς να δείξεις στην παρέα σου ποιο γυμνιστή σχολιάζεις; Τι θα πεις; Να, για εκείνον εκεί με το «τρίτο πόδι» λέω; Άσε απορίες των παιδιών που φέρνουν οι γυμνιστές γονείς μαζί τους. Μπαμπά, γιατί αυτός ο κύριος έχει μεγαλύτερο πουλάκι από το δικό σου;; (Ακολουθεί πατρικό στραβοκατάπημα και ηλίθια απάντηση). Μερικοί βάζουν στα επίμαχα σημεία και αντηλιακό και αν μιλάμε για άντρες από το πολύ πασάλειμμα, άντε να γυρίσεις μπρούμυτα (με καταλαβαίνετε ε;) Από την άλλη, είναι και πρακτικό (πάλι για τους άντρες) υπό ορισμένες προϋποθέσεις να κρεμάνε πετσέτες, μάσκες και άλλα από το επίμαχο τους σημείο. Τους λύνει τα χέρια! Θα συμβούλευα βέβαια όσους θέλουν να κάνουν γυμνισμό να αποφύγουν τις παραλίες με κρύες θάλασσες για ευνόητους λόγους αξιοπρέπειας. Η δικαιολογία πως το νερό είναι κρύο δεν είναι με το μέρος τους..
Προσωπικά, μια φορά έχω πάει στη ζωή μου σε παραλία γυμνιστών και ήμουν από αυτούς που πίστευα πως αν βγάλω το μαγιό μου θα με κοιτάνε όλοι (ενώ με το να είναι ο μοναδικός με την παρέα μου που φοράγαμε μαγιό, σε παραλία γυμνιστών, δε θα μας κοιτούσε κανένας!). Α, επίσης προσοχή όταν παίζετε ρακέτες (μη ρωτήσετε γιατί, σκεφτείτε το λίγο..) Υπάρχουν βέβαια και οι τυχερές περιπτώσεις που θα πας σε τέτοιου είδους παραλία και θα δεις πολύ όμορφες θηλυκές υπάρξεις. Και άντε τώρα να τις πλησιάσεις να κάνεις καμάκι! Από μακριά θα φαίνονται οι ..«διαθέσεις» σου! (άσε που η «περιουσία σου» θα εκτιμηθεί πριν προλάβεις να πλησιάσεις και η απόφασή της θα έχει παρθεί πριν της πεις ένα γεια!). Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει νόημα να ρουφάς την κοιλιά σου για να φανείς πιο αδύνατος. Κάνε κάτι με το πουλί σου (και δεν μπορείς να κάνεις πολλά, δόλιεεε!).
Και ο γυμνισμός συμφέρει στις μέρες μας. Όχι περιττά έξοδα για μαγιό και ξαπλώστες και ομπρέλες (δεν πας σε οργανωμένη παραλία να τα πετάξεις έξω!) Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πάτε για μπάνιο, σκεφτείτε το και τολμήστε το..είναι μια εμπειρία που θα θυμάστε για καιρό (για πολλούς λόγους φαντάζομαι.)..
Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή στα παρακάτω τρόφιμα



Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργεί, και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε σε τέσσερα είδη τροφίμων την ύπαρξη αλλεργιογόνου ουσίας και συγκεκριμένα πρωτεΐνης γάλακτος (καζεΐνης), η οποία όμως δεν αναγραφόταν στη συσκευασία, ως όφειλε. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα κάτωθι προϊόντα:
α) Γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας, με την εμπορική ονομασία «SERENATA», που παράγεται από την επιχείρηση «A.BI.M. Α.Ε.» για λογαριασμό της «BINGO Α.Ε.». Το προϊόν διακινείται σε συσκευασίες των 33 g και με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 01 - 11 - 10. Η συνολική ποσότητα παραγωγής ήταν 72.596 συσκευασίες.
β) Σοκολάτα κουβερτούρα 70%, με την εμπορική ονομασία «ΑΓΑΠΗΤΟΣ», που παράγεται από την επιχείρηση «ΑΓΑΠΗΤΟΣ Α.Ε.». Το προϊόν διακινείται σε συσκευασίες των 100 g και με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 03-2011. Η συνολική ποσότητα διακίνησης ήταν 720 συσκευασίες.
γ) Σοκολατάκια κουβερτούρας, με την εμπορική ονομασία «ΜΙΛΤΟΣ», που παράγεται από την επιχείρηση «ΜΙΛΤΟΣ Α.Ε.». Το προϊόν διακινείται σε συσκευασίες των 200 g και με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 07-2010. Η συνολική ποσότητα παραγωγής ήταν 30 κιλά.
δ) Σοκολάτα, με την εμπορική ονομασία «ARRIBA SUPERIEUR PREMIUM COCOA 81%», που παράγεται για την επιχείρηση «LIDL Stiftung & Co». Το προϊόν διακινείται σε συσκευασίες των 125 g και με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 13 - 09 - 11. Η συνολική ποσότητα διακίνησης ήταν 27.216 συσκευασίες.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από τις επιχειρήσεις και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται όσοι καταναλωτές έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα και παρουσιάζουν αλλεργική αντίδραση στην καζεΐνη γάλακτος να μην τα καταναλώσουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή μεταλλαγμένα!

Η γνωστή μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace με ανακοίνωση της μας ενημερώνει ότι: "Όπως ανακάλυψαν οι εθελοντές μας, στα φαρμακεία πωλείται το συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen της εταιρίας Boehringer Ingelheim, το οποίο σύμφωνα με τη σήμανσή του περιέχει ως συστατικό λεκιθίνη που παράγεται από μεταλλαγμένη σόγια."
Διαβάστε περισσότερα...