Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ζωντανά και δωρεάν Παναθηναϊκός - Άρης!

Εφτά και μισή ανοίγει η πύλη του ανεξήγητου. Πατήστε ΕΔΩ και θα δείτε LIVE και δωρεάν τον αγώνα ΠΑΟ-Άρης ή ΕΔΩ αν δεν θέλετε να κατεβάσετε ειδικό πρόγραμμα!
Διαβάστε περισσότερα...

Τι είναι τελικά οι διοξίνες!

Διαβάστε περισσότερα...

Το debate του μέλλοντος!

Φανταστήκατε ποτέ πως θα είναι το debate στην Ελλάδα μεταξύ των δύο κυριότερων διεκδικητών της εξουσίας τα επόμενα έτη, π.χ το 2040; Για πάρτε μια ιδέα! Τα ονόματα δεν είναι καθόλου τυχαία αν αναλογιστεί κανείς τι ψηφίζουμε τόσα χρόνια.
Θέμα: Εξωτερική πολιτική.
Παπανδρέου Αντρέας junior (νυν πρωθυπουργός): Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη λαθρομετανάστευση. Έχουμε συζητήσει με τα νεφελίμ και πιστεύουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί άλλους λαθρομετανάστες από την περιοχή του Άρη. Οι κινήσεις μας είναι συγκεκριμένες και θα προχωρήσουμε στην περιφρούρηση με διαστημόπλοια της περιοχής πάνω από τον πέμπτο μεσημβρινό, όπως βλέπετε την Αφροδίτη δεξιά,ενώ σκεφτόμαστε τη δημιουργία πλέγματος με ακτίνες Χ πάνω από τον Ελλαδικό χώρο. Στο θέμα με τα Σκόπια θα συνεχίσουμε να μη δεχόμαστε το όνομα Θεσσαλονίκη για την πρωτεύουσα τους, ενώ θα κάνουμε βέτο στην προσπάθεια εισόδου της Τουρκίας στην Διαπλανητική Ένωση.
Καραμανλής Κωνσταντίνος junior junior (υποψήφιος πρωθυπουργός): Η λαθρομετανάστευση είναι ένα σοβαρό θέμα και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με αερολογίες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των κατοίκων της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα που βιώνουν καθημερινά τη γκετοποίηση της περιοχής από Αρειανούς. Η κυβέρνηση τόσα χρόνια κωφεύει. Εμείς έχουμε τη λύση. Σε συνεργασία με τους εταίρους μας θα ζητήσουμε την απομάκρυνση της αστρικής πύλης από την περιοχή των συνόρων μας. Η περιφρούρηση θα αυξηθεί με ειδικό σώμα αστρομαχητών που θα έχουν την ευθύνη φρούρησης της ευρύτερης περιοχής. Στο Σκοπιανό ζήτημα που παραμένει άλυτο τόσα χρόνια θα ζητήσουμε την μετονομασία της δικής μας Μακεδονίας, ώστε να λυθεί αυτό το χρόνιο ζήτημα! Τέλος θα εκμεταλλευτούμε τα πετρέλαια στην περιοχή του Αιγαίου, που όπως διαβάζουμε από τον ιστορικό παρατηρητή του 2010 Χαρδαβέλλα, είναι πολλά και ανεκμετάλλευτα.
Θέμα: Οικονομία
Παπανδρέου Αντρέας junior (νυν πρωθυπουργός): Η επόμενη τετραετία θα είναι δύσκολη για τον Έλληνα. Οι αυξήσεις δεν θα ξεπεράσουν τον πληθωρισμό, αλλά θα ενισχύσουμε τα μεσαία και μικρά εισοδήματα. Για τα μεγάλα εισοδήματα, που ανέρχονται σήμερα σε 500 ευρώ το μήνα θα υπάρξει ισχυρή φορολόγηση, ώστε να σταματήσει η ασυδοσία και η σπατάλη.
Καραμανλής Κωνσταντίνος junior junior (υποψήφιος πρωθυπουργός): Η ασυδοσία της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια έφερε αυτή την κατάσταση στη χώρα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σκάνδαλο με τα οικόπεδα στη Σελήνη; Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση NASA; Όλα αυτά θα σταματήσουν. Θα ελέγξουμε τη φοροδιαφυγή και το κράτος θα έχει έσοδα. Θα καταφέρουμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το Δ.Ν.Τ. Οι μισθοί, και αυτό είναι δέσμευση, θα αυξηθούν. Ο κατώτερος θα ανέρχεται στα 55 ευρώ το μήνα καθαρά. Ο Έλληνας αξίζει να ζήσει!
Θέμα: Παιδεία
Παπανδρέου Αντρέας junior (νυν πρωθυπουργός): Θα αυξηθούν τα κονδύλια για την παιδεία. Ήδη ετοιμάζουμε ειδικό σχέδιο νόμου για να μπορούν τα παιδιά μας να εξειδικεύονται στη γνώση της νέας γενιάς μικροϋπολογιστών και μικροτσίπ. Τα ελληνικά καταργούνται από επίσημη γλώσσα του κράτους και η επικοινωνία θα γίνεται τηλεπαθητικά. Ειδικά εκπαιδευμένα ρομπότ θα χρησιμοποιούνται για την εκμάθηση βασικών γνώσεων σεξολογίας, κοτσανολογίας και η υποχρεωτική εκπαίδευση θα διαρκεί 30 χρόνια.
Καραμανλής Κωνσταντίνος junior junior (υποψήφιος πρωθυπουργός): Θα καταργήσουμε επίσημα τα σχολεία. Η εκμάθηση θα γίνεται απευθείας με ειδικό τσιπάκι που θα μπαίνει στο μυαλό των εξάχρονων παιδιών, με ειδική μικροεπέμβαση. Τέρμα πια το βαρετό και ανούσιο μάθημα. Ιδιωτικά πανεπιστήμια οπό το Σείριο θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα, ενώ δεσμεύομαι ότι την επίβλεψη θα την έχει ο ίδιος ο θεός Απόλλωνας που δέχτηκε την πρόσκλησή μου και είναι στην επιτροπή παιδείας του κόμματος μου.
Διαβάστε περισσότερα...

Εξελίξεις στην υπόθεση απεργίας πείνας των μεταναστών

Διαβάστε περισσότερα...

Κουίζ για παρατηρητικούς

Καλημέρα φίλοι μου
λοιπόν το κουίζ έχει ως εξής:
απαντήστε σωστά στις ερωτήσεις μας και κερδίστε ένα ραντεβού με την κοπέλα της φώτο.....(έχει να πέσει πολύ γέλιο)
1)τι χρώμα είναι τα καθίσματα στο αυτοκίνητο;
2)τι μάρκα είναι το αυτοκίνητο;
3)είναι αυτόματο ή με ταχύτητες;
4)είναι κάμπριο ;
5)είναι διθέσιο ή σεντάν;;;

περιμένω τις απαντήσεις σας.......
Διαβάστε περισσότερα...