Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

Κορίτσια σταματήστε τα video games!


Πόσοι από εμάς δεν έχουμε πει για την κοπέλα μας: "Μακάρι να έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μόνο τότε θα με καταλάβαινε και δε θα μου τα έσπαγε κάθε φορά που παίζουμε Pro με τα φιλαράκια. Άσε που θα παίζαμε μαζί που και που αντί να βλέπουμε αγκαλίτσα το Μια βραδιά στο Notting Hill, για πέμπτη φορά!!!". Παίδες δείτε τη φωτογραφία και αναθεωρήστε. Καλύτερα να πηγαίνει γυμναστήριο και να σας γκρινιάζει παρά να παίζεται μαζί Halo και να χρειάζεστε τριθέσιο καναπέ για να είστε άνετα! Διαβάστε περισσότερα...

Διόδια Αγ.Τριάδος Φθιώτιδας


Άγνωστο παραμένει τελικά το πότε θα ανοίξουν τα διόδια στην περιοχή της Αγ.Τριάδος Φθιώτιδας καθώς και το τελικό ποσό που θα απαιτηθεί από την εταιρεία για τη διέλευση των οχημάτων!
Όπως κατέθεσε η κ.Φλώρου ,υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, στην τηλεόραση του "ΕΝΑ" (τοπικό κανάλι της Φθιώτιδας) ακόμη δεν έχει δοθεί το "πράσινο φως" για τη λειτουργία των διοδίων. Επίσης τόνισε ότι θα δοθεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής ενημερωτική οδηγία για το πότε θα ανοίξουν τελικά το διόδια!
Διαβάστε περισσότερα...

Ψητοπωλείο "Κόζιακας"


Καλησπέρα φίλοι αναγνώστες, αυτή τη φορά δε θα σας αναφέρω κάποιο ουζερί όπως τις 2 προηγούμενες φορές αλλά ένα ψητοπωλείο!!!!!
Το συγκεκριμένο ψητοπωλείο ονομάζεται "Κόζιακας" και βρίσκεται στη Σκιάθο σε μία παράλληλη οδό από την γνωστή οδό Παπαδιαμάντη!
το φαγητό του αρκετά γευστικό και πλούσιο σαν μερίδα!
το σέρβις αρκετά γρήγορο και ευγενικό ,παρόλο που είχε να εξυπηρετήσει αρκετές δεκάδες άτομα!!!!!
από τιμές σχετικά τσιμπημένες (4 μερίδες φαγητο ,μια χωριάτικη σαλάτα ,μια μερίδα τζατζίκι , μια φέτα και 5 μπύρες κόστισαν 57€)
Διαβάστε περισσότερα...