Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πως να επιλέξετε το σωστό σύντροφο;

Δείτε το βιντεάκι. Δεν υπάρχει μετάφραση, αλλά και αγγλικά να μην ξέρετε θα καταλάβετε το αστείο.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος πιστεύει ότι η γυναίκα δεν ξέρει από αυτοκίνητα;

Γυναίκα: Το καρμπιρατέρ του αυτοκινήτου έχει νερά.
Άντρας: Δεν υπάρχει περίπτωση, πως σου ήρθε;
Γυναίκα: Το καρμπιρατέρ του αυτοκινήτου έχει νερά, σου λέω.
Άντρας: Παράτα με, άσε με να διαβάσω την εφημερίδα, εσύ δεν ξέρεις καν τι είναι το καρμπιρατέρ, θα πάω να το κοιτάξω, που είναι το αυτοκίνητο;
Γυναίκα: Μέσα στην πισίνα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Θεός θα με σώσει! (ανέκδοτο)

Σε μια ήρεμη πόλη ξεσπάει φοβερή καταιγίδα και το ποτάμι άρχισε να φουσκώνει. Τότε ανακοινώνει η αστυνομία ότι πρέπει να εκκενωθεί η πόλη. Όλοι οι κάτοικοι φεύγουν, εκτός από έναν που φωνάζει: "Ο Θεός θα με σώσει". Μετά από λίγες ώρες το ποτάμι έχει πλημμυρίσει και μία βάρκα με τη σωστική ομάδα πηγαίνουν για να τον σώσουν. Όμως ο κύριος συνεχίζει να φωνάζει: "Ο Θεός θα με σώσει". Το νερό πλέον έχει φτάσει στο δεύτερο όροφο κι ο κύριος αναγκάζεται να βγει στην οροφή. Εκεί, έρχεται πάλι η σωστική ομάδα με ελικόπτερο για να τον σώσει. Αλλά ο κύριος επιμένει: "Ο Θεός θα με σώσει". Αλλά τελικά ο κύριος πνίγεται, πηγαίνει στον παράδεισο και εκεί ρωτάει το Θεό: "Θεέ μου γιατί δεν με έσωσες;" Για να απαντήσει ο Θεός: "Σου έστειλα αστυνομία, βάρκα, ελικόπτερο τι άλλο να κάνω;"
Διαβάστε περισσότερα...

Η ιστορία ενος ξενιτεμένου!

Μετά από χρόνια σε μια ξένη χώρα ο μικρός Γιωργάκης (τυχαία τα ονόματα) αποφασίζει να γυρίσει στη πατρίδα του για να μεγαλουργήσει. Περνάει όμως ο καιρός και τίποτα. Αποφασίζει λοιπόν να γίνει πρωθυπουργός και για το λόγο αυτό άνοιξε κι ένα γραφείο για να υποδέχεται τους ψηφοφόρους του. Οι μέρες όμως κυλούσαν χωρίς ιδιαίτερη κίνηση, ώσπου ξαφνικά βλέπει τον πρώτο υποψήφιο ψηφοφόρο να έρχεται. "Θα τον εντυπωσιάσω", σκέφτεται και παίρνει στα χέρια του τα δύο ακουστικά τηλεφώνων κι αρχίζει να μιλάει. "Ναι, ναι σκέφτομαι να αυξήσω τους μισθούς όταν γίνω πρωθυπουργός, θα βελτιώσω τη δημόσια παιδεία, θα σώσω τον κόσμο από τα λαμόγια. Μην το συζητάς είναι καθήκον μου." Κλείνοντας τα τηλέφωνα, απευθύνεται στον ψηφοφόρο:"Πώς μπορώ να βοηθήσω", "Από τις επισκευές του ΟΤΕ είμαι για τα χαλασμένα σας τηλέφωνα".
Διαβάστε περισσότερα...

Η επίμονη πάπια (ανέκδοτο)

Πηγαίνει η πάπια στο μπακάλικο και ρωτάει:
-Τροφή για πάπιες έχετε;
-Όχι, απαντάει ο μπακάλης.
Το ίδιο συνέβη και την άλλη μέρα:
-Τροφή για πάπιες έχετε;
-Όχι.
Την τρίτη ημέρα δεν αντέχει ο μπακάλης όταν άκουσε την ίδια ερώτηση και απαντάει:
-Αν ξανάρθεις θα σε καρφώσω στον τοίχο.
Την επόμενη μέρα ξαναπάει η πάπια και ρωτάει:
-Καρφιά έχετε
-Όχι
-Τροφή για πάπιες έχετε;
Διαβάστε περισσότερα...