Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

κοιτα τι εκανες!!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, ενημερώθηκε για τη διακίνηση διαιτητικού σκευάσματος μαρμελάδας φράουλας με φρουκτόζη στο οποίο ανιχνεύτηκαν, ύστερα από καταγγελία καταναλωτή στην Γερμανία, μέσα στο περιεχόμενό του θραύσματα γυαλιού.
Πρόκειται για 1026 τεμάχια μαρμελάδας φράουλας με φρουκτόζη, γερμανικής προέλευσης, με την εμπορική επωνυμία "Προιόν επικάλυψης με βάση την φράουλα, με φρουκτόζη 33,6%-Lihn, παραγωγής Γερμανίας", σε συσκευασία των 330g, με αριθμό παρτίδας 17.06.2011/Los-Nr 11:54 και ημερομηνία λήξης 17.06.2011. Το συγκεκριμένο προϊόν διακινήθηκε μέσω της Γερμανικής επιχείρησης " Lorenz & Lihn, Obst-Edel-Erzeugnisse GmbH & Co." στην ελληνική εταιρεία " Γ. & Ι. ΠΑΣΣΑΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε." (Γλαύκου 21, 17564 Παλαιό Φάληρο).
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος για την συγκεκριμένη παρτίδα από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, να μην το καταναλώσουν.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος άραγε φταίει για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια;

Φταίει άραγε η κακή ώρα; Το οργανωμένο έγκλημα; Η μαφία; Η ανωνυμία των μπλόκερς όπως ισχυρίζεται το ΣΚΑΪ; Μήπως το κράτος, η αστυνομία; Τα παιδάκια που αυτοαποκαλούνται επαναστάτες; Ίσως όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα να αποτελούν μέρος ενός προβλήματος. Θυμάμαι τα πανηγύρια όταν αποκαλύφθηκε η 17Ν, τότε ο Υπουργός μας διαβεβαίωνε ότι πλέον οι Έλληνες θα κοιμόμαστε με τις πόρτες ανοιχτές στα σπίτια μας! Και τι έχουμε σήμερα; Μια νέα μορφή τρομοκρατίας που ψάχνει για θύματα, που δεν νοιάζεται αν θα θρηνήσουμε αθώες ανθρώπινες ζωές. Θυμηθείτε τον άτυχο μετανάστη που σκοτώθηκε από βόμβα πριν λίγους μήνες, τον αστυνομικό πριν λίγες εβδομάδες και τώρα το Σωκράτη. Τι ήξερε άραγε ο Σωκράτης που ισοδυναμούσε με τη ζωή του; Και με ποια λόγια να παρηγορήσεις την οικογένεια του; Τι να τους πεις; Κουράγιο; Ελπίζω μόνο να σταματήσει αυτή η αιματοχυσία, γιατί σε αυτή τη χώρα έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη για τους θεσμούς της!
Διαβάστε περισσότερα...

Δολοφονία του Δημοσιογράφου ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ


Ανοίγοντας το PC μου σήμερα για να ρίξω μια ματιά στα θέματα της ημέρας το μάτι μου έπεσε στο θέμα της δολοφονίας. Πώς να μην πέσει άλλωστε αφού έχει κατακλίσει το internet. Εγώ δεν θα σας μιλήσω για το ποιος είναι και όχι ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας γιατί δεν τον ήξερα καν σαν όνομα. Όπως φαίνεται όμως ήξερα όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μας την δουλειά του.
Δεν θα αναφερθώ καν στην απώλεια του από τον δημοσιογραφικό κόσμο ούτε ακόμη και από την κοινωνία γιατί τέτοιες αναλύσεις πιθανόν θα διαβάσετε πάρα πολλές και λίγες θα δείτε από την τηλεόραση τις επόμενες ώρες. Εγώ θα μείνω σε ένα και μόνο πράγμα, στο συμβόλαιο θανάτου που υπογράφτηκε για αυτόν. Και μην ακούσω τις χαζομάρες που άκουσα μόλις από το MEGA ότι μάλλον βρέθηκε μεταξύ διασταυρωμένων πυρών… δεν τρως σφαίρες κάτω από το σπίτι σου πρωί πρωί γιατί γινόταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάτω από το σπίτι σου!!! Εκτός αν αυτό το ξεκαθάρισμα είχε σκοπό να «ξε-καθαρίσει» εσένα!
Τέλος πάντων…το μόνο που μπορώ εγώ να ευχηθώ είναι να μην περάσει έτσι απλά αυτό και να το κουκουλώσουν εύκολα οι υψηλά ιστάμενοι που σίγουρα βρίσκονται από πίσω από αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα, γιατί τέτοιο ήταν με σκοπό να τρομοκρατήσει την ελεύθερη δημοσιογραφία, και επίσης το σημαντικότερο να ευχηθώ κουράγιο σε αυτή την γυναίκα του που ξαφνικά βρίσκεται μόνη με ένα 2χρονο παιδί και ένα άλλο ακόμα στην κοιλιά της. Γιατί ,ενώ η δουλειά του ΣΩΚΡΑΤΗ και η θυσία του δεν θα ξεχαστεί ποτέ , αυτή θα ξεχαστεί γρήγορα από τους περισσότερους.
Καλό ταξίδι Σωκράτη… Διαβάστε περισσότερα...

Η κυβέρνηση ανοίγει τα χαρτιά της για την Τράπεζα Πειραιώς

Τι άλλο περιμένατε; Την αλήθεια άλλωστε τελευταίοι θα την μάθουμε και θα την μάθουμε μόνο όταν η αντιπολίτευση γίνει κυβέρνηση για να δείξει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είναι σάπια. Αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα σε αυτόν τον καταραμένο τόπο. Το λογότυπο το βάλαμε επίτηδες εκεί γιατί τρεις στους τέσσερις αναγνώστες εκεί θα κοιτάγατε πρώτα!
Διαβάστε περισσότερα...