Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Λύση για το οικονομικό!

Γειά και χαρά. Όταν η οικονομική πολιτική ενός κράτους, διαμορφώνεται στους δρόμους..
(στη συγκεκριμένη περίπτωση, στους τοίχους!).
Σοφός ο λαός, έτσι δεν είναι;
Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο

Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ.
- Πώς αισθάνεστε;, ρωτάει ο γιατρός
- Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί...
Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός.
- Να σας πω μια ιστορία... Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε αφηρημένος από το σπίτι του μια μέρα, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει και τσαφ, να σου η αρκούδα ..... πέφτει κάτω νεκρή. Τέζα.
- Αποκλείεται, φωνάζει ο παππούς, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε.
- Α γεια σου !!!, απαντάει ο γιατρός..

Πηγή: Αναγνώστης
Διαβάστε περισσότερα...

Μόδα για όλους!

Γειά και χαρά. Το νέο must του καλοκαιριού! (βασικά φοριέται όλο το χρόνο..). Σε όλα τα μεγέθη (αν με καταλαβαίνετε), για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, για όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες.. Μη βιαστείτε να το αγοράσετε, θα είναι στη μόδα για πολύ καιρό ακόμα..
Διαβάστε περισσότερα...

Ή μας στηρίζετε ή θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ

Η συγκεκριμένη δήλωση ανήκει στο πρωθυπουργό της χώρας μας ο οποίος με αυτόν τον τρόπο προσβλέπει στην πίεση των εταίρων για μείωση των επιτοκίων δανεισμού και ουσιαστικής βοήθειας προς την Ελλάδα. Μάλιστα από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις στις χώρες της Ευρωζώνης με αποκορύφωμα το χθεσινό ξέσπασμα της Γερμανίδας Καγκελαρίου, η οποία δήλωσε λίγο πολύ να μας διώξουν από την Ευρωζώνη. Εσωτερικά η δήλωση του πρωθυπουργού έφερε για μία ακόμη φορά αντιδράσεις κυρίως στον αριστερό χώρο με το ΚΚΕ να εμμένει στις θέσεις του και την απαρχαιωμένη πολιτική του ενάντια στην Ε.Ε και ο ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι η συγκεκριμένη κίνηση ευνοεί τους κερδοσκόπους και όχι τη χώρα.
Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη, νομίζω ότι ο εκβιασμός δεν έβλαψε ποτέ!
Διαβάστε περισσότερα...

Φως στο σκοτάδι

Οι επιστήμονες προσπαθούν εδώ και λίγα χρόνια να ρίξουν φως στα πιο παράξενα πράγματα στο γνωστό σύμπαν. Ο λόγος για τις μαύρες τρύπες που σχηματίζονται όταν η ύλη από ένα μεγάλο άστρο που πεθαίνει, καταρρέει κάτω από τη δική του βαρύτητα, σχηματίζοντας στο διάστημα μια περιοχή στην οποία το βαρυτικό πεδίο είναι τόσο ισχυρό, που καταπίνει όλη την ύλη ή ακόμα και την ακτινοβολία που την πλησιάζει. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι οι επιστήμονες που δεν πιστεύουν στην ύπαρξή τους, αφού κανείς δεν τις έχει δει μέχρι σήμερα. Οι αστρονόμοι έχουν ξεκινήσει από το 2005 την προσπάθεια τους να τις παρατηρήσουν για πρώτη φορά. Με μια σειρά 10 ραδιοτηλεσκόπιων στην Αμερική, προσπαθούν να φωτογραφίσουν το κενό στο κέντρο του γαλαξία μας, σε απόσταση 25 εκατομμυρίων ετών φωτός, όπου πιστεύεται ότι μια μαύρη τρύπα κάθεται αόρατη και περιμένει την εξερεύνηση της.
Διαβάστε περισσότερα...

Αφιέρωμα στον Οδ. Ελύτη


Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Έλληνας Οδυσσέας Ελύτης. Τι να πρωτογράψει κανείς για αυτόν τον άνθρωπο; Μια ευχή θα κάνω μόνο, να βρεθούν και άλλοι τέτοιοι Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα ανάκληση προϊόντων από τον ΕΦΕΤ

Με σημερινό δελτίο τύπου ο ΕΦΕΤ μας ενημερώνει για την ανάκληση δύο νέων προϊόντων από τα ράφια των super markets. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του αναφέρει: Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την ελληνική επιχείρηση «Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ», για τη διακίνηση προϊόντος ζαμπόν BAYONΝΕ επιμολυσμένο με Listeria monocytogenes.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για προϊόν ζαμπόν BAYONΝΕ σε συσκευασμένες φέτες των έξι (6), των 100 g, με την εμπορική επωνυμία «ΖΑΜΠΟΝ BAYONΝΕ, CARREFOUR DISCOUNT 100 g, 6 φέτες», με γραμμοκώδικα (bar code) 3560070346295, προέλευσης Γαλλίας. Η εταιρεία «Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ» προέβη σε ανάκληση/απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος, ανεξαρτήτως παρτίδας, με ημερομηνία λήξης έως 01.06.2010.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. άμεσα έχει ξεκινήσει σχετικούς ελέγχους. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, με ημερομηνία λήξης έως 01.06.2010, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, να μην το καταναλώσουν.



Επίσης αναφέρει: Ο Ε.Φ.Ε.Τ., μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, ενημερώθηκε για τη διακίνηση προϊόντος ρυζομακάρονου (ρύζι vermicelli), με μη εγκεκριμένη γενετική τροποποίηση.
Πρόκειται για ρύζι vermicelli, κινέζικης προέλευσης, με την εμπορική επωνυμία "Double Phoenix Brand, Guangdong", σε συσκευασίες των 500 g, με αριθμό παρτίδας 091003 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 31.10.2011 . Σύμφωνα με τις Ολλανδικές Αρχές, διακινήθηκε ποσότητα 180 συσκευασιών στην ελληνική εταιρεία «Μ. Παπαναστασίου & ΣΙΑ ΟΕ - La Tieda», μέσω της Ολλανδικής επιχείρησης «Herman Kuijper B.V.».
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, να μην το καταναλώσουν.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Bob Dylan στην Ελλάδα!!!

Καθώς ξεφύλλιζα τις ηλεκτρονικές εφημερίδες έπεσα πάνω στην είδηση...

Bob Dylan θα επισκεφθεί την Αθήνα στα πλαίσια της Νever Εnding Τour"

Ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα με την είδηση αυτή αφού προσωπικά δεν τον είχα δει στις προηγούμενες επισκέψεις του στη χώρα μας (για να είμαι ειλικρινής, τότε ούτε που τον ήξερα).

Η χαρά είναι διπλή καθώς μου δίνεται η δυνατότητα να σας ενημερώσω για το γεγονός αυτό μέσα από τη σελίδα "Μουσική" που μόλις χθες εγκαινιάσαμε στο Blog μας!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε....

Ημερομηνία: Σάββατο 29 Μαΐου

Τόπος : Τerra Vibe στη Μαλακάσα

Για τιμές εισιτηρίων και ημερομηνίες προπώλησης δεν μπόρεσα να βρω κάτι συγκεκριμένο
Άλλωστε οι πρώτες πληροφορίες της συναυλίας έγιναν γνωστές από το προσωπικό site του καλλιτέχνη.

Εν αναμονή λοιπόν για νεότερα.... Διαβάστε περισσότερα...

Μουσική πρόταση



Καιρό τώρα ήθελα να κάνω την ανάρτηση αυτή. Να μοιραστώ μαζί σας τις όμορφες αυτές μελωδίες. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για το νέο cd της Sade με τίτλο
"Soldier of Love" που κυκλοφόρησε τον τελευταίο μήνα. Τα δέκα χρόνια απουσίας της από την δισκογραφία φαίνεται να μην έχουν επηρεάσει καθόλου το μοναδικό ύφος των τραγουδιών της καθώς και την αισθησιακή φωνή της. Το παραπάνω video είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της νέας της δουλειάς αλλά και της συνολικής της πορείας στο χώρο της μουσικής.

Απολαύστε το.... Διαβάστε περισσότερα...

Συμπτώσεις

Διαβάστε περισσότερα...