Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επιλεγμένο τραγουδάκι!

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση από το Γραφείο του Πρύτανη

Το τελευταίο διάστημα το Δημόσιο Πανεπιστήμιο δέχεται μια πολλαπλή επίθεση με στόχο την απαξίωσή του στα μάτια των πολιτών διαστρεβλώνοντας το ρόλο και τη συμβολή του στην εκπαίδευση, την έρευνα, τον πολιτισμό και εν γένει την πρόοδο της κοινωνίας μας. Η κατάληψη της Νομικής από μετανάστες έδωσε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να τεθούν άμεσα ή έμμεσα υπό αμφισβήτηση η ίδια η έννοια και ο σκοπός του Δημόσιου Πανεπιστημίου.
Το Πανεπιστήμιο δεν είναι έξω από την κοινωνία και τα κοινωνικά προβλήματα και έχει αποδείξει διαχρονικά και τώρα την κοινωνική του ευαισθησία. Όμως η συσχέτιση ενός σημαντικού κοινωνικού προβλήματος όπως το μεταναστευτικό με το Πανεπιστήμιο, σε μια κρίσιμη στιγμή για το χώρο της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, βλάπτει το ίδιο το Πανεπιστήμιο και το αποδυναμώνει στα μάτια της κοινωνίας.
Το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μέσο σε αντικρουόμενα συμφέροντα. Η υπεράσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου προέχει έναντι κάθε σκοπιμότητας.
Οι Πρυτανικές αρχές καλούν τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας σε εγρήγορση και επιφυλακή για την υπεράσπιση του Δημόσιου Πανεπιστήμιου.
Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ
Καθηγητής ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ν. ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ρέππας μας απείλησε με εντάλματα για τα διόδια!

Κ. Ρέππα δεν είσαι σε θέση να απειλείς. Είσαι παράνομος και το ξέρεις. Το οδικό δίκτυο δεν έχει ολοκληρωθεί (π.χ Αγ. Τριάδα) και εσύ ζητάς διόδια. Στην Πελασγία δεν υπάρχει παράπλευρο οδικό δίκτυο και εσύ ζητάς διόδια. Στη Αθηνών - Πάτρας σκοτώνονται χιλιάδες κι εσύ ζητάς διόδια. Επίσης είσαι παράνομος γιατί η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων σου απαγόρευσε να χρησιμοποιήσεις τις φωτογραφίες μας, αλλά εσύ θα το κάνεις. Κ. Ρέππα σας έχει ενοχλήσει το αυθόρμητο κίνημα των πολιτών, που τώρα τελευταία προσπαθούν να καπηλευτούν διάφορες παρατάξεις στη Βουλή; Σας ενόχλησε γιατί δεν το περιμένατε; Που να δείτε τι ακολουθεί! Εντάλματα προς το Μαντέλη και τον Τσουκάτο γιατί δεν στείλατε; Αυτοί μπορεί να πληρώνουν διόδια, αλλά για να φτάσω εγώ, που δεν πληρώνω διόδια, στο επίπεδο να ζημιώσω το κράτος τα ποσά που αυτοί πήραν θα πρέπει να κάνω τη διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου. Μην παίζετε με την υπομονή του πολίτη, μην σας πάρει κανένας γεροδιάολος, το σοσιαλισμό μου μέσα!
Διαβάστε περισσότερα...

Σαν τα κοτόπουλα!

Πιάσαν οι κατάρες και την άρπαξα και γω.. Κρυολόγημα! (όχι μαμά και μπαμπά, δεν πεθαίνω) Δεν παραπονιέμαι όμως, φαντάζομαι πως χιλιάδες σαν και μένα φυσάνε τη μύτη τους ρυθμικά, έχουν κάνει τα χαρτομάντιλα προέκταση του χεριού τους, καταπίνουν τις halls σαν τα στραγάλια και γενικότερα έχουν ένα κεφάλι βαρύ σαν πεπόνι. Μα δεν καταλαβαίνω πως κόλλησα!! Αφού και σωστά τρέφομαι (εσύ Γιάννη ξέρεις), και καλά ντύνομαι (ο μάγκας με τα κοντομάνικα χειμώνα καιρό), η ατμόσφαιρα είναι μια χαρά καθαρή (τι σκατά μας ψεκάζουν από ψηλά;;), και γενικότερα μια υγιεινή ζωή χωρίς άγχος (εδώ γελάμε όλοι).. Ματιασμένο είσαι, θα έλεγε η γιαγιά μου! επιδημία ρε παιδί μου πάντως, σαν τα κοτόπουλα έχουν πέσει οι περισσότεροι. Χτες βραδιάτικα έτρεχα να βρω φαρμακείο για κάτι χάπια για τη μύτη, σχεδόν στο Πήλιο ανέβηκα να βρω αυτό που ήταν ανοιχτό! (ναι, Βόλο μένω).. Κουράγιο σε όλους όσους υποφέρουν αυτή την εποχή. Πείτε και στους γύρω σας να μη σας ζαλίζουν και πολύ, γιατί θα αρχίσετε θα φτερνίζεστε πάνω τους..άντε υπομονή, την υγειά μας να έχουμε και το κρυολόγημα θα περάσει!
Διαβάστε περισσότερα...

The Most AMAZING video on the internet #Egypt #jan25

Διαβάστε περισσότερα...