Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Υπερβολική ζήλια!

Ερ: Τι θα σκεφτεί μια ζηλιάρα γυναίκα αν δεν βρει ούτε μία τρίχα στο σακάκι σας;
Απ: Ότι την κερατώνετε με φαλακρή! Διαβάστε περισσότερα...

Τραγουδάκι..

Διαβάστε περισσότερα...

Η αγάπη του συζύγου (ανέκδοτο)!

Γίνεται μια κηδεία μιας γυναίκας και όταν τελειώνει η τελετή μεταφέρεται το φέρετρο έξω από την εκκλησία και κατά λάθος οι μεταφορείς δεν προσέχουν και χτυπάνε πάνω στην πόρτα, οπότε ανοίγει το καπάκι και διαπιστώνουν ότι η γυναίκα είναι ζωντανή. Η γυναίκα αυτή έζησε άλλα δέκα χρόνια και στη συνέχεια ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, απεβίωσε. Γίνεται ξανά η κηδεία και όταν σηκώνουν το φέρετρο ακούγεται η φωνή του άντρα της: "Την πόρτα προσέξτε".
Διαβάστε περισσότερα...

Τι να μην κάνετε την ώρα της κάλπης;

1. Μη ρίξετε σκουπίδια στην κάλπη, μόνο η ψήφος σας αρκεί, άλλωστε πάνω κάτω το ίδιο είναι.
2. Το παραβάν είναι για τη μυστική ψηφοφορία και όχι για να αλλάξετε ρούχα.
3. Μην γλύψετε το φάκελο, έχει αυτοκόλλητο.
4. Μην χαιρετίσετε ένα ένα τα μέλη της εφορευτικής, δεν είστε υποψήφιος.
5. Γυναίκες, δώστε την ταυτότητα σας, δεν είναι η ώρα να κρύψετε την ηλικία σας.
6. Μην μεταφέρετε την πολιτική γκρίνια στην κάλπη, αφήστε την πεθερά σας να ψηφίσει αυτοβούλως.
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να ξεχωρίσετε σε ποιον κομματικό χώρο ανήκουν οι υποψήφιοι;

1. Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ: Κινείται με καχυποψία, σε κοιτάει με το μισό μάτι, σε θεωρεί ύποπτο για φοροδιαφυγή, ετοιμάζεται να σου βάλει πρόστιμο για την παραμικρή λάθος κίνηση, ενώ θα τον δεις να συχνάζει σε τράπεζες και μεγάλους οργανισμούς.
2. Υποψήφιος της ΝΔ: Κουστουμαρισμένος, χαλαρός κύριος, χρησιμοποιεί συχνά τις φράσεις "καταψηφίστε το μνημόνιο","ο Καραμανλής δεν θα το κανε ποτέ αυτό","δεν θα πετύχω πουθενά τη Ντόρα;'. Θα τον καταλάβετε από το άρωμα του, μυρίζει σάπιο μήλο.
3. Υποψήφιος ΚΚΕ: Αξύριστος συνήθως, με μακρύ μαλλί και σπορ ντύσιμο. Θα τον καταλάβετε από τις απαντήσεις του. Απαντάει πάντα με τη λέξη "Όχι".
4. Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ ή πρώην ΣΥΡΙΖΑ: Τυπάκι μποέμ, με μεγάλη φιλοσοφία ζωής, καλοντυμένος και προσεγμένος, συνήθως θα σου πιάσει μόνος του κουβέντα. Θα τον πετύχετε κυρίως σε πιο οικονομικά ανεπτυγμένες περιοχές.
5. Υποψήφιος ΛΑΟΣ: Θα έρθει στο εκλογικό κέντρο με παρέλαση. Θα κρατάει Ελληνική σημαία και οι πιο φανατικοί σημαία με το δικέφαλο αετό. Θα λοξοκοιτάξει μετανάστες, θα ψηφίσει και θα αποχωρήσει με τιμές.
6 Υποψήφιος Οικολόγων Πράσινων: Θα παραστεί στο εκλογικό κέντρο γυμνός για να δώσει έμφαση στην ανάγκη ευαισθητοποίησης έναντι των περιβαλλοντικών θεμάτων. Οι πολλοί φανατικοί θα ελευθερώσουν και φίδια στο χώρο του εκλογικού κέντρου.
Διαβάστε περισσότερα...

Το όνειρο (ανέκδοτο)

Πηγαίνει ένας άντρας στο ψυχολόγο του και του λέει:
"Γιατρέ πρέπει να με βοηθήσεις, βλέπω κάθε βράδυ το ίδιο όνειρο, είμαι αναπαυτικά στον καναπέ μου και βλέπω ένα σωρό όμορφες γυναίκες να έρχονται και να με χαϊδεύουν".
"Και εσύ τι κάνεις";
"Τις διώχνω γιατρέ".
"Και από μένα τι θες";
"Να μου σπάσεις τα χέρια γιατρέ".
Διαβάστε περισσότερα...