Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Η σημερινή πανσέληνος μέσα από τα μάτια διαφόρων τύπων αντρών!

1. Ο ρομαντικός: Πανσέληνος, βόλτα στην παραλία, χαλάρωση στην αμμουδιά, άναμμα φωτιάς και αγκαλιά με την αγάπη μου.
2. Ο γκρινιάρης: Πανσέληνος, 3 ώρες να φτάσω στην παραλία, κόσμος και κοσμάκης στην αμμουδιά, θα ανάψουν και φωτιές θα σκάσουμε και θα έχω αγκαλιά και την άλλη να μου θέλει χαδάκια.
3. Ο τσιφούτης: Πανσέληνος, 5 λίτρα βενζίνη να φτάσω στην παραλία, φτηνό κρασί για την παραλία, ξύλα για να ανάψω τη φωτιά, ευτυχώς θα γλιτώσω τα έξοδα για ποτό φαγητό.
4. Ο αδιάφορος: Πανσέληνος, ε και;
5. Ο κάκγκουρας: Πανσέληνος, θα βάλω Σώτη δυνατά στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσω, κάποιο γκομενάκι θα πείσω να έρθει μαζί μου, θα την περάσουμε φίνα.
6. Ο πονηρά σκεπτόμενος: Πανσέληνος, θα το παίξω ρομαντικός, θα την πάω παραλία, αμμουδιά, απαλή μουσική, καλό κρασί, θα πιούμε πολύ, θα την ρίξω απόψε μάγκα μου!
Διαβάστε περισσότερα...

Γυμναστική στην παραλία!

Σας προτείνουμε ορισμένες εύκολες ασκήσεις για την παραλία, ώστε ακόμα και αυτές τις ώρες χαλάρωσης να μην είστε "χαλαροί". Ξεκινάμε.
1. Κοιλιακοί: Εύκολη και γρήγορη άσκηση. Όταν περνά από μπροστά μια όμορφη κοπέλα ρουφάτε την κοιλιακή χώρα και κρατάτε την ανάσα σας όσο μπορείτε. Αμέσως θα αισθανθείτε τους κοιλιακούς σας σφιγμένους.
2. Ελαφρύ τρέξιμο: Όταν πηγαίνετε για να βουτήξετε μην πηγαίνετε χαλαροί, αλλά με ελαφρύ τρέξιμο.
3. Γύμναση μυών χεριού: Παραγγείλετε ένα κλαμπ σάντουιτς και κρατήστε το πιάτο μία με το αριστερό μία με το δεξί χέρι σε γωνία 90 μοιρών. Μέχρι να το φάτε θα νιώσετε τους μύες σας να σφίγγουν.
4. Γύμναση μυών προσώπου: Συμπεριλαμβάνεται στην προηγούμενη άσκηση κατά τη διάρκεια της κατάποσης.
5. Για την χαλάρωση μετά την άσκηση: Μπανάκι στη θαλασσίτσα και όχι στα βαθιά γιατί έχετε φάει.
Καλά να περάσετε Διαβάστε περισσότερα...