Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου!!!!!



λοιπόν το θέμα είναι απλό!
έψαξα και βρήκα το περιβόητο βίντεο της τζούλιας!
είναι πέρα για πέρα επαγγελματικό και σε καμία περίπτωση ερασιτεχνικό βίντεο!!!!!
στο εν λόγω βίντεο υπάρχει καμεραμαν!!!!!!!!!!
ναι καλά διαβάσατε......
δεν είναι γυρισμένο από κινητό ή έστω από κάμερα που κρατάει ο ένας από τους 2 συμμετέχοντες (βλέπε πάμελα αντερσον - τομμυ λι)!!!την κάμερα την χειρίζεται ένα 3ο άτομο.......... Διαβάστε περισσότερα...

Έγκριση μεταλλαγμένης πατάτας σε Ευρωπαϊκό έδαφος

Περάσαν 12 χρόνια από την τελευταία φορά που η Ευρωπαϊκή επιτροπή ενέκρινε την καλλιέργεια μεταλλαγμένου προϊόντος. Η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace μας ενημερώνει:
"Η νεοσύστατη Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα την καλλιέργεια και χρήση σε τρόφιμα και ζωοτροφές της μεταλλαγμένης πατάτας. Είναι η πρώτη φορά από το 1998 που η ΕΕ εγκρίνει καλλιέργεια μεταλλαγμένου οργανισμού στο έδαφός της. Μονόδρομος για την Ελλάδα η εθνική απαγόρευση!
Η νεοσύστατη Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα την καλλιέργεια και χρήση σε τρόφιμα και ζωοτροφές της μεταλλαγμένης πατάτας ‘Amflora’ της εταιρείας BASF που περιέχει γονίδιο ανθεκτικότητας σε αντιβιοτικά, αψηφώντας τις επιστημονικές ενδείξεις, την κοινή γνώμη και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Είναι η πρώτη φορά από το 1998 που η ΕΕ εγκρίνει καλλιέργεια μεταλλαγμένου οργανισμού στο έδαφός της.
Ο νέος Επίτροπος Υγείας και Πολιτικής Καταναλωτών, κ. Τζον Ντάλι, σε συμφωνία με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μπαρόζο, χρησιμοποίησε την αποκαλούμενη ‘γραπτή διαδικασία’ για να επιτρέψει την καλλιέργεια της μεταλλαγμένης πατάτας, αποφεύγοντας να έρθει αντιμέτωπος με το Κολέγιο των Επιτρόπων για σχετική συζήτηση. Η πατάτα Amflora της γερμανικής εταιρείας αγροχημικών BASF περιέχει γονίδιο ανθεκτικότητας στην καναμισίνη (kanamycin) και την νεομυκίνη (neomycin), οι οποίες κρίνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως εξαιρετικά σημαντικές.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έχουν προειδοποιήσει σχετικά με την ανθεκτικότητα σε αντιβιοτικά την πατάτα Amflora. Έχουν προηγηθεί πρωτοφανείς διαφωνίες σχετικά με τη μεταλλαγμένη πατάτα Amflora ακόμη και από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) που συνήθως υποστηρίζει τα μεταλλαγμένα. Τέλος, η ιατρική κοινότητα ανησυχεί για την αύξηση της ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά, ενώ το 2001 η ΕΕ υιοθέτησε νόμο που ζητούσε να αποσυρθούν έως το 2004 τα γονίδια που είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά και που μπορούν να απειλούν την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα μέτρα σε αριθμούς





















Πηγή:http://lamianews.blogspot.com/

Διαβάστε περισσότερα...

Μη ρίχνετε γάλα στο τσάι σας!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο απέδειξε ότι η προσθήκη γάλακτος στο τσάι επηρεάζει την αντιοξειδωτική ικανότητα του ροφήματος.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Nutrition Research, η προσθήκη οποιουδήποτε είδους γάλακτος στο μαύρο τσάι μείωσε την αντιοξειδωτική ικανότητα του γάλακτος κατά ένα ποσοστό μεταξύ 7 και 25. Η αντιοξειδωτική δράση του ροφήματος είναι ιδιαίτερα σημαντική ιδιότητα, αφού τα αντιοξειδωτικά μπορούν να δεσμεύσουν τις ελεύθερες ρίζες, που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση των κυττάρων και πολλές φορές για την εμφάνιση καρκινικών κυττάρων. Πάντως σε πρόσφατη έρευνα που αφορούσε την προσθήκη γάλακτος στον καφέ, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Nestlé, η προσθήκη γάλακτος δεν φαίνεται να επηρεάζει την αντιοξειδωτική του δράση.
Διαβάστε περισσότερα...

Ψέματα, Ψέματα, Ψέματα................

Ψέματα! Πόσα ψέματα; Πολλά! Έρχονται κι άλλα! Μας τάξανε ότι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια, αλλά ευτυχώς δεν είχα πετάξει τα τσίγκινα. Κρίμα τελικά παγώσανε οι μισθοί!
Διαβάστε περισσότερα...

Προεκλογικές Δηλώσεις Γ. Παπανδρέου "Δεν θα αυξήσουμε το ΦΠΑ"

Προεκλογικά δηλώσατε ότι δεν θα αυξήσετε το ΦΠΑ! Ε και;
Διαβάστε περισσότερα...

Συντριβή αεροπλάνου στην Ινδία

Ένα στρατιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη κατά τη διάρκεια επίδειξης στη Ν. Ινδία.

Το αποτέλεσμα της συντριβής είναι δύο πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή τραυματίες, ενώ νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο πιλότοι. Το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε κτίριο στην κατοικημένη περιοχή, όπως μεταδίδει το CNN.
Διαβάστε περισσότερα...

Μας είπανε τα νέα μέτρα

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων η μόνη κοινωνική ομάδα που δεν επηρεάστηκε είναι η ομάδα των ανέργων! Τα πράγματα για αυτούς θα μείνουν τα ίδια. Στο δημόσιο τομέα έχουμε περικοπή του 130υ και του 14ου μισθού κατά 30%, οι συντάξεις πάγωσαν, όπως άλλωστε και οι συνταξιούχοι που έχουν απομείνει! Αν μετά από αυτά σκέπτεστε να το ρίξετε στο ποτό μην το κάνετε γιατί θα υπάρξει κι εκεί αύξηση του φόρου κατά 20%, όπως και στα τσιγάρα, ενώ αν θέλετε να πάρετε τα βουνά θα πρέπει να μην πάρετε το αυτοκίνητο γιατί αυξάνεται και η βενζίνη κατά 8 λεπτά. Παγώσατε, μην πάρετε πετρέλαιο κι εκεί αύξηση έχει!
Διαβάστε περισσότερα...

Αφιερωμένο.. (και επίκαιρο)

Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί έτσι!

Γειά και χαρά. Γουστάρω απίστευτα την ελληνική επιχειρηματολογία! Η ίδια απάντηση σε όλα: Έτσι! Γιατί έφαγες όλο το γλυκό; Έτσι! Γιατί άργησες να έρθεις; Έτσι! Γιατί δεν πλήρωσες τους λογαριασμούς; Έτσι! Είναι πραγματικά αφοπλιστικό επιχείρημα. Συμπυκνώνει όλο το νόημα των φράσεων: το έκανα γιατί το ήθελα, δε λογαριάζω κανέναν, δεν κάθισα να το πολυσκεφτώ, ωχ αδερφέ τώρααα, κλπ.. Είναι η νοοτροπία μας. Γεννιόμαστε και εκπαιδευόμαστε να την κάνουμε τρόπο σκέψης. Και με το πέρασμα των χρόνων την αναπτύσσουμε μέχρι να μας γίνει ταλέντο! Και φανταστείτε τώρα πόσο λάδι στη φωτιά ρίχνει αυτή η απάντηση σε καθημερινές διενέξεις πολιτών. Κανείς δε νοιάζεται! Ο καθένας για τον εαυτό του, το συμφέρον του, την τσέπη του. Και εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν είναι να απορεί κανείς. Από την οικογένεια αυτή η συμπεριφορά εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την κοινωνία και άντε βρες τρόπο να τη σταματήσεις. Πόσο να προκόψει μια χώρα με σύμβολο την αδιαφορία; την αναισθησία; το φραπέ;(!) Ας είναι.. Μήπως το πρόβλημα το έχουν όσοι δε σκέφτονται έτσι; Μήπως το μυστικό της επιβίωσης στην Ελλάδα είναι ο ωχαδερφισμός; το απολυταρχικό ΈΤΣΙ; Ίσως να μη χρειάζεται επιχειρηματολογία τελικά για να κάνεις κάτι στην κοινωνία μας. Πολλές φορές η έλλειψη επιχειρημάτων προσδίδει γνώση, ικανότητα, ηγετική φυσιογνωμία. Πολλοί από τους κυβερνώντες δε μας αναλύουν αυτά που κάνουν. Κι όμως τα ακολουθούμε. Ζω για τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε ως λαός και όποιον πάρει η μπάλα! Μη με ρωτήσετε γιατί. Η απάντηση θα είναι: Γιατί...Έτσι!
Διαβάστε περισσότερα...

Ζητείται ελπίς..

Γειά και χαρά. Περίεργοι καιροί, δε νομίζετε; Νιώθει κανείς πως από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξει τα μάτια του το πρωί μέχρι τότε που θα αποκοιμηθεί σε έναν καναπέ με ανοιχτή την τηλεόραση, γύρω του θα επικρατεί μια ταραχή (πως όταν τραγουδάει η Σάσα Μπάστα ένα πράγμα). Και φυσικό είναι να αναρωτιέται: ποιος θα μας σώσει; Ο κόσμος καθημερινά χάνει δουλειές, χάνει χρήματα, χάνει πολύτιμο χρόνο, χάνει αξιοπιστία και φιλότιμο, μα πάνω από όλα χάνει ελπίδα! Ο Ολλανδός επίτροπος Όλι Ρεν ήρθε στη χώρα μας για έλεγχο (πως έρχεται η πεθερά καμιά φορά σπίτι μας με ύφος). Μπορεί με τα τραπεζώματα και με τα αστεία του Πάγκαλου να χαλαρώσει αλλά έχω την εντύπωση πως η καμπάνα θα χτυπήσει και για μας τελικά. Ο πανικός σίγουρα δε βοηθάει και ειδικότερα από ανθρώπους που δε γνωρίζουν ή δε νοιάζονται. Παλιότερα, θα σηκώναμε τα χέρια και θα παρακαλούσαμε τους Θεούς να μας βοηθήσουν. Τώρα όμως; Θέλουμε άραγε τη βοήθεια που θα μας προσφέρουν ή και αυτή θα κρύβει απαιτήσεις και ανταλλάγματα; Σαφώς! Δεν έχουμε όμως την πολυτέλεια της επιλογής (το μη χείρον βέλτιστον που λένε). Δεν έχουμε επίσης ανάγκη τόσο μια βοήθεια όσο μια ανάσα ελπίδας. Και αν αφήναμε καλλιτέχνες, αθλητές, απλούς Έλληνες να μπουν στο παιχνίδι για να την ξανακερδίσουμε, πιστεύω θα το πετυχαίναμε. Ας βάζαμε μια αγγελία και πιστεύω θα είχε απήχηση: Ελλάδα, ζητείται ελπίς..


Ζητείται ελπίς, (1954) Αντώνης Σαμαράκης
http://tinyurl.com/yeyy5kj Διαβάστε περισσότερα...

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Ακούστε τι δήλωνε για την οικονομία στο ντιμπέιτ ο κ. Παπανδρέου! Φυσικά τότε δεν ήξερε!

Διαβάστε περισσότερα...

Ο μαϊντανός των πρωινάδικων

Τον κ.Καρατζαφέρη που τον βρίσκεις που τον χάνεις στα πρωινάδικα! Προτιμά την εκπομπή του κ. Αυτιά και του κ. Παπαδάκη! Και ανοίγω το πρωί την τηλεόραση και νάτος πάλι! Στον κ. Παπαδάκη! Ήμαρτον, συμφωνία με τα κανάλια έχει κάνει για συχνές εμφανίσεις; Ή μήπως έχουν ξεμείνει από καλεσμένους και τον καλούν αναγκαστικά;
Διαβάστε περισσότερα...

Θυσιαστείτε για την πατρίδα

Αρκετά με την καλοπέραση! Ήρθε η ώρα να θυσιαστούμε! Η αγάπη απαιτεί θυσίες! Καιρός για δίαιτα! Τον πρωθυπουργό τον ενημέρωσαν και τα κέντρα αδυνατίσματος ΠΡΙΝΟΥ για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να λάβει! Στόχος ο μέσος Έλληνας να χάσει 10 κιλά μέχρι το τέλος του έτους!
Διαβάστε περισσότερα...

Άρχεται η συνεδρίασις

Σε λίγη ώρα ξεκινάει η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με μόνο θέμα την υποβολή νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης (που οι ίδιοι φέραν στον τόπο). Πληροφορίες της μαύρης πένας αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα φέρει μαζί του και τους Έλληνες πολίτες που τον σταμάτησαν στο δρόμο για να του ζητήσουν να τους κόψει το δεκατοτέταρτο μισθό!
Διαβάστε περισσότερα...