Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Για μια στιγμή το πιστέψανε....


Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την φάση των ''8'' του champions league χάνοντας με 2-1 από μια πολύ κακή Μπορντό.

Το αξιοσημείωτο για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι για το διάστημα από την ισοφάριση του Ολυμπιακού (Μήτρογλου 65') μέχρι και το δεύτερο γκολ της Μπορντό, οι Πειραιώτες έδειξαν κάποια σημάδια ''ομάδας''. Μας θύμισε έστω και για λίγα λεπτά κάτι από τα παλιά. Οι παίκτες σου έδιναν την εντύπωση ότι πίστευαν σε κάτι κοινό, στην πρόκριση. Για λίγα λεπτά (ίσως τα μοναδικά φέτος) δεν έπαιζε ο καθένας για την πάρτη του. Ας κρατήσουμε λοιπόν αυτό ως το μόνο θετικό που αποκόμισε ο Ολυμπιακός από την πορεία του στους ''16'' της διοργάνωσης.

Παρ' όλα αυτά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και πάλι έκαναν την εμφάνισή τους. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι κατάληξη θα έχουν όλα αυτά.... Διαβάστε περισσότερα...

DCA το φάρμακο του καρκίνου εμποδίζεται να κυκλοφορήσει;

Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλµπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο ßοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισµένες µορφές καρκίνου όπως του πνέυµονα,του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ;;;
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Διαβάστε περισσότερα...

Αχρείαστες να είναι οι καινούριες ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις του ΙΚΑ

Ξεκίνησε πιλοτικά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση του ΙΚΑ σε Λαμία και Λάρισα. Στόχος η εξοικονόμηση χρημάτων. Πιστεύεται ότι το κράτος θα έχει να ωφεληθεί 10%. Όλες οι συνταγές του ΙΚΑ θα σαρώνονται ηλεκτρονικά. Το σύστημα θα επεκταθεί μετά από περίπου δύο μήνες σε όλη τη χώρα. Αναμένεται να σαρώνονται 135.000 συνταγές την ημέρα και θα εκκαθαρίζονται οι συνταγές του μήνα μέσα στον επόμενο μήνα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ένα γηροκομείο αλλιώτικο από τα άλλα

Στο Μεξικό υπάρχει ένας οίκος φιλοξενίας ηλικιωμένων ιερόδουλων γυναικών. Η είδηση προκαλεί από τη μία έκπληξη, αλλά από την άλλη συμπάθεια για τις γυναίκες αυτές που πλέον στο τέλος της ζωής τους διηγούνται τις άσχημες εμπειρίες τους. Ο οίκος που τους φιλοξενεί ονομάζεται Casa Xochiquetzal (Οίκος των Όμορφων Λουλουδιών) και βρίσκεται σε ένα από τα πιο κακόφημα σημεία της πόλης. Πραγματικά αξίζει να δείτε το βίντεο που παρουσίασε το CNN.
http://cnn.com/video/?/video/world/2010/03/16/vbs.hotts.mexico.vbstv
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο είναι ιδανικά!

Γειά και χαρά. Αλήθεια, πόσα παιδάκια έχετε; Αν έχετε δύο, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από Βρετανούς και νορβηγούς ερευνητές και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο «Social Science & Μedicine Journal», τότε είστε ένα βήμα μπροστά για την προστασία της υγεία σας! Η συγκεκριμένη μελέτη έδειξε ότι το να γίνει κάποιος γονέας μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών προβλημάτων υγείας, από τον καρκίνο και τις καρδιοπάθειες ως τον αλκοολισμό. Τόσο οι οικογένειες που είχαν ένα παιδί, όσο και εκείνες που είχαν αποκτήσει πάνω από δύο, είχαν αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων (οικογενειακής βίας, καρκίνος τραχήλου μήτρας, αναπνευστικά καθώς και ατυχήματα στο σπίτι). Προκειμένου να καταλήξουν στα συμπεράσματά τους οι επιστήμονες εξέτασαν τα αρχεία ανδρών και γυναικών στη Νορβηγία που είχαν γεννηθεί σε μια περίοδο 33 ετών. Εγώ σας βάζω και ένα παραπάνω λόγο: ανεβαίνει το αφορολόγητο στο ΦΠΑ!!(15.000€).. Ξεκινήστε λοιπόν εσείς για να παίρνουμε και μεις σειρά..(μήπως πρέπει να βρούμε γυναίκα πρώτα;)..
Διαβάστε περισσότερα...

Γάμος ή σκάνδαλο;;



η πολυσυζητημένη πλέον μοντέλα/τραγουδίστρια/ηθοποιός Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά!!!
αυτή τη φορά με τον επικείμενο γάμο της με άγνωστο προς το παρόν γαμπρό!
εμένα πάλι γιατί κάτι μου βρωμάει (οχι δεν είναι οι κάλτσες μου!!!!!);;;;;;;
γιατί πιστεύω ότι θα ξεσπάσει πάλι κάποιο σκάνδαλο με την κυβέρνηση;;
έχω συνδυάσει βλέπετε ,να βλέπω διάφορα dvd στα οποία κάποιος πηδάει (πχ ζαχόπουλος μπλιαχ ή τζούλια ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ) με το να μας πηδάει η κυβέρνηση σε άλλα θέματα!
και εξηγούμαι
dvd ζαχόπουλου -> βατοπαίδι , ομόλογα κλπ κλπ
dvd τζούλιας -> αύξηση Φ.Π.Α , κατάργηση επιδομάτων , μείωση μισθών και συντάξεων!
το μόνο καλό σε αυτά τα dvd είναι ότι πλέον όλη η Ελλάδα έμαθε τον όρο "διακομιστής" (αλήθεια ποιος είναι τελικά αυτός ο διακομιστής;;;;) και την άλλη χρήση μιας μπουκάλας σαμπάνιας !!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...

Νικόλας Άσιμος


Στις 17 Μαρτίου του 1988 έφυγε από τη ζωή ο τραγουδοποιός Νικόλαος Ασιμόπουλος, κατά κόσμον Νικόλας Άσιμος. Βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του. Τα τραγούδια του ακούγονται ακόμα και σήμερα σου δημιουργούν όμορφα συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Το τραγούδι της δικής μου ημέρας

Διαβάστε περισσότερα...

Απεργεί η ΔΕΗ

Απεργούν και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, ενώ καταγγέλουν ότι για τις τυχόν διακοπές ρεύματος που πραγματοποιούνται χωρίς προειδοποίηση δεν φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη αλλά η διοίκηση της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι η διοίκηση της ΔΕΗ σαμποτάρει τον αγώνα τους. Πάντως για καλό και για κακό μη χρησιμοποιείτε ανσανσέρ σήμερα, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη σιλουέτα σας. Αύριο, εξάλλου στο χορό των κινητοποιήσεων θα μπουν βενζινοπώλεις και οδηγοί ΤΑΞΙ.
Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στην Ταϊλάνδη

Το αίμα τους έχυσαν οι διαμαρτυρόμενοι στην Ταϊλάνδη, έξω από το κυβερνητικό κτίριο. Οι διαδηλωτές συνεχίζουν και σήμερα τον αγώνα τους για να προκηρυχθούν ξανά εκλογές στη χώρα. Το κίνημα τους έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, λόγω και του πρωτότυπου της διαμαρτυρίας τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Άγριες μάχες στην Ιερουσαλήμ

Βίαιες συγκρούσεις για ακόμη μία φορά στην Ιερουσαλήμ. Μία πόλη που η ιστορία της είναι συνυφασμένη με βία και διαμάχες. Αντιμέτωποι οι Παλαιστίνιοι με την αστυνομία του Ισραήλ. Αποτέλεσμα των συγκρούσεων 8 Παλαιστίνιοι και 9 αστυνομικοί τραυματίες. Αιτία της διαμαρτυρίας η ιστορική συναγωγή Hurva στην εβραϊκή γειτονιά της παλιάς Ιερουσαλήμ.
Διαβάστε περισσότερα...