Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αυτό είναι βασανισμός των ζώων!!

Διαβάστε περισσότερα...

Mohombi - Bumpy Ride


Ενα τραγουάκι που κάνει θραύση στο YOUTUBE με σχεδόν 20,000,000 προβολές!!
Καλή διασκέδαση Διαβάστε περισσότερα...

Μάλλον εννοούσε αυτό!!

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΟΧΗ: απευθύνεται σε πολύ αργόσχολους!

Είσαι αργόσχολος (συνταξιούχος, φοιτητής, κλπ);; Θες να σου προτείνουμε κάτι που δεν έχει ουσία; Δεν έχει λόγο ύπαρξης βρε αδερφέ! Και να μην το μάθεις ποτέ στην ζωή σου δεν πρόκειται να χάσεις κάτι.. Η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας που λένε! Το μόνο που θα σου προσφέρει είναι περισσότερος χαμένος (και καμένος) χρόνος! Μπορεί και να σε νευριάσει, να σε αγχώσει, να σου φέρει απελπισία, ζαλάδες, ναυτία και τάση για εμετό! Αν παρόλα αυτά επιμένεις να μάθεις τι είναι αυτό, κάνε κλικ (με αποκλειστικά δική σου ευθύνη) ΕΔΩ
..και συνέχισε να κάνεις κλικ!!!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Να τι έχει να γίνει με τις μετατάξεις στο Δημόσιο!!

Διαβάστε περισσότερα...

Σε αποκλειστικότητα τα γράμματα των πολιτικών αρχηγών προς τον Αγ. Βασίλη!

Γ. Παπανδρέου: "Dear Santa Claus, αγαπητό Αγ. Βασίλη, πέρυσι ζήτησα μια δουλειά που να μην κάνω τίποτα και με έκανες πρωθυπουργό της Ελλάδος. Thank you! Για φέτος θα ήθελα ένα λεξικό αγγλο..., ε αγγλοελληνκο, ε αγγλοελληνικό, για να μπορέσω να μιλήσω καλύτερα ελλήνικως. Γιατί έχω ένα πρόβλημα με άρνηση και κατάφαση με αποτέλεσμα last year να νομίζουν οι Έλληνες ότι θα τους έδινα χρήματα. Δεν με καταλαβαίνουν όταν talk θέλω να πω that there is no money και λέω λεφτά υπάρχουν. Yours, Jefry".
Α. Σαμαράς: "Αγ. Βασίλη ξέρω ότι από μικρό με άκουγες. Κανένας δεν υπήρξε καλύτερο παιδί από μένα. Δεν μιλάω άσχημα σε κανέναν, εκτός από αυτόν τον τρισκατάρατο το Μητσοτάκη. Για φέτος θα ήθελα να παραμείνω αντιπολίτευση, γιατί αλλιώς θα έχω πρόβλημα. Αν μπορείς φέρε μου και ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιά".
Α. Παπαρήγα: "Σύντροφε Βασίλη, γνωρίζω τις αριστερές πεποιθήσεις σου, όπως μαρτυρά η κόκκινη φορεσιά σου. Θα ήθελα για φέτος ένα καινούριο σφυροδρέπανο γιατί το παλιό χάλασε. Επίσης αν μπορείς θα ήθελα καινούρια ρούχα γιατί τα παλιά μου τα έβαλα για πλύσιμο. Πολιτικά δεν θέλω τίποτα το σπουδαίο, απλά διέλυσε το ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του Κουβέλη. Σε ευχαριστώ πολύ".
Α. Τσίπρας: "Βασιλάκη μου επιτρέπεις να σου μιλάω έτσι. Ξέρουμε και οι δύο ότι δεν υπάρχεις. Ότι είσαι απλά ένα δημιούργημα του καπιταλιστικού συστήματος. Για το λόγο αυτό δεν περιμένω τίποτα από σένα. Άλλωστε δεν έχω ανάγκη κανέναν. Μόνος μου τα καταφέρνω όλα. Είμαι αυτοδημιούργητος".
Γ. Καρατζαφέρης: Άγιε, παίρνω το θάρρος να σου γράψω αυτό το γράμμα, εγώ ο ταπεινός δούλος σου. Εγώ ο πεφωτισμένος δούλος σου, που σου θυμίζω ότι το Αγ. Πνεύμα με έχει κουτσουλίσει. Θα ήθελα για τη νέα χρονιά η Μανωλίδου να κάνει εκπομπή στο Τηλεάστυ, με τίτλο "Μέγιστος Αρχιμάγειρας" (αγγλιστί Master Chef), για να ηρεμήσει και ο Άδωνις. Πολιτικά θα ήθελα την Ντόρα στο κόμμα μου και αν γίνεται και την Έφη Σαρρή. Σε ασπάζομαι".
Ν. Μπακογιάννη:"Άγιε Βασίλη, το μόνο που επιθυμώ είναι αυτό που σου ζητώ χρόνια τώρα, μακροημέρευση για την οικογένεια μου. Έχε καλά τον πατέρα μου που με στηρίζει τόσα χρόνια. Επίσης ένα GPS στο γιο μου για να βρει που βρίσκεται το Καρπενήσι και ένα τζιπάκι για να μπορεί να πηγαίνει με τα χιόνια."
Διαβάστε περισσότερα...