Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τραγουδάκι..

Διαβάστε περισσότερα...

Πίστευετε στην ύπαρξη δεινοσαύρων ακόμα και σήμερα;

Δείτε το βίντεο! Το πλάσμα που φαίνεται μοιάζει με Πτερόσαυρο. Είναι όμως; Ποιος μπορεί να ξέρει την αλήθεια;

Διαβάστε περισσότερα...

Οι τζαμπατζήδες της Τρόικα!

Μας ξεσκίζουν, τρώνε πίνουν και λογαριασμό δεν δίνουν! Είναι οι παλίκαροι της Τρόικας! Δείτε την εικόνα!
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς βρέθηκε νεκρός ο τελευταίος είρωνας άντρας; (ανέκδοτο)

Γυναίκα: Νομίζω ότι έχω μικρό στήθος.
Άντρας: Μη λες ανοησίες.
Γυναίκα: Αλήθεια σου λέω, να δες.
Άντρας: Έχεις δίκιο, θα σου πω εγώ τι να κάνεις. Θα πάρεις το χαρτί υγείας και θα το τρίβεις κάθε μέρα στο στήθος σου και έτσι με τον καιρό θα μεγαλώσει!
Γυναίκα: Είσαι σίγουρος ότι θα πετύχει;
Άντρας: Ναι, δες τι έγινε με τον πισινό σου!!!!!!!!!!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Αγανάκτηση για το αποτέλεσμα!

Διαβάστε περισσότερα...

Οι διαφορές αντρών και γυναικών!

1. Τα ονόματα των γυναικών όταν θα βγουν τη βραδινή τους βόλτα δεν αλλάζουν. Για παράδειγμα η Μαρία καλείται Μαρία και η Ελένη, Ελένη. Όταν θα βγουν οι άντρες τα ονόματα τους αλλάζουν και καλούνται όλοι Μαλα..ς.

2. Όταν τρώνε έξω και έρχεται ο λογαριασμός όλοι οι άντρες θα βγάλουν από ένα εικοσάευρω για λογαριασμό τριάντα ευρώ, γιατί ποτέ κανείς δεν έχει ψιλά. Οι γυναίκες αντίθετα θα βγάλουν το βασικό πορτοφόλι καθώς και το πορτοφολάκι για τα ψιλά και με σωστούς υπολογισμούς θα δώσουν το ακριβές ποσό η κάθε μία.


3. Οι συζητήσεις των γυναικών γύρω από το αντίθετο φύλο περιλαμβάνει φράσεις όπως "πόσο καλοντυμένος ήταν", "πόσο καλά τους φέρθηκε", "πόσο έξυπνος ήταν", "πόσα χρήματα είχε", "τι της έλεγε", "τι αυτοκίνητο είχε", "της άνοιξε την πόρτα", "πόσο τις άκουγε όλο το βράδυ", "πόσο ωραίο χτένισμα είχε", "τι δουλειά κάνει", "πόσο τρυφερός στο σεξ, συγνώμη έρωτα ήταν" και άλλα τέτοια. Οι άντρες θα συζητήσουν τα εξής: "Φίλε ήταν τούμπανο, κάτι βυζιά, να χάνεσαι μέσα τους", "έκανα ένα σωρό βλακείες μέχρι να τη ρίξω στο κρεβάτι, την πήγα για δείπνο, ντύθηκα καλά, έπλυνα το αυτοκίνητο, χτενίστηκα στην τρίχα, έκανα πως την άκουγα όλο το βράδυ, της αγόρασα λουλούδια, αλλά στο τέλος πέτυχα το στόχο μου".


4. Ένας άντρας θα πληρώσει 100 ευρώ για ένα πράγμα που κοστίζει 50 ευρώ γιατί το θέλει. Μια γυναίκα θα πληρώσει 20 ευρώ για ένα πράγμα που κοστίζει 50 ευρώ και ας μη το θέλει , απλά γιατί το βρήκε στις εκπτώσεις.


5. Οι άντρες πάνε μόνοι τους στην τουαλέτα και κάνουν 1 λεπτό. Οι γυναίκες πάνε δυο μαζί στην τουαλέτα και κάνουν είκοσι λεπτά.


6. Το μπάνιο των αντρών περιλαμβάνει τα εξής πράγματα: Οδοντόβουρτσα, αφρόλουτρο, ξυριστικά και πετσέτα ξενοδοχείου. Το μπάνιο των γυναικών περιλαμβάνει 380 πράγματα τα περισσότερα άγνωστα για τον άντρα.


7. Οι άντρες ξυπνάνε το πρωί με το ίδιο πρόσωπο που κοιμήθηκαν το βράδυ. Οι γυναίκες αποσυντίθενται κατά τη διάρκεια της νύχτας.


8. Οι γυναίκες θα ντυθούν για να πετάξουν τα σκουπίδια, για να πάνε βόλτα τα κατοικίδια, για να πάνε για ψώνια στο μανάβη. Οι άντρες ντύνονται μόνο για επίσημα δείπνα.


9. Οι γυναίκες ανησυχούν για το μέλλον μέχρι να παντρευτούν, οι άντρες ανησυχούν για το μέλλον αφού παντρευτούν.


10. Οι γυναίκες έχουν πάντα την τελευταία λέξη σε ένα καυγά, αν ο άντρας μιλήσει μετά τη γυναίκα είναι αφορμή για νέο καυγά.


11. Οι γυναίκες ξέρουν τα πάντα για τα παιδιά, οι άντρες απλά ανησυχούν για κάτι κοντά πλάσματα που τριγυρνούν μέσα στο σπίτι.


12. Οι άντρες ξεχνούν πάντα τα λάθη τους, οι γυναίκες δεν ξεχνούν ποτέ τα λάθη των αντρών.


13. Οι γυναίκες μιλάνε πολύ και συνήθως ολοκληρώνουν την σκέψη τους με την ερώτηση "με ακούς;". Οι άντρες ακούν πολύ και συνήθως απαντούν με τη λέξη "Ναι."
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να κερδίσετε την αγάπη και το θαυμασμό μιας γυναίκας και ενός άντρα;

Πώς να κερδίσετε την αγάπη μιας γυναίκας: Βγάλτε τη για φαγητό, αγοράστε της λουλούδια, μιλήστε της για όμορφα και ρομαντικά πράγματα, αγοράστε της ακριβά δώρα, πηγαίνετε τη ταξίδια, κάντε της εκπλήξεις, πιστέψτε σε αυτή, ευχαριστήστε τη για τις όμορφες στιγμές που περνάτε μαζί, τηλεφωνήστε της συνέχεια, κλάψτε μπροστά της, πάτε βόλτα στα μαγαζιά μαζί της, δείτε την αγαπημένη της ταινία μαζί.
Πώς να κερδίσετε την αγάπη ενός άντρα: Εμφανιστείτε γυμνή μπροστά του, κρατώντας μπύρες και σουβλάκια και χωρίς να κρύβετε την τηλεόραση!
Διαβάστε περισσότερα...