Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Βαριά τιμωρία για τον Ηρακλή στο volley


Με τουλάχιστον ένα χρόνο αποκλεισμό από κάθε Ευρωπαϊκή διοργάνωση τιμώρησε η CEV την ομάδα βόλεϋ του Ηρακλή για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον αγώνα με την Ε.Α Πατρών για το κύπελλο συνομοσπονδιών Και μη χειρότερα!

Διαβάστε περισσότερα...

Are You Ready For Action?

Pablo Francisco.......απλά Μοναδικός.


Διαβάστε περισσότερα...

Διόδια STOP

Διαβάστε περισσότερα...

Πόλεμος κατά των διοδίων

Η δημιουργία νέων διοδίων στην περιοχή της Φθιώτιδας σε συνδυασμό με τη έλλειψη παραδρόμων έχει δημιουργήσει ιδιαίτερη αναταραχή σε όλους του κατοίκους της περιοχής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι σε κάθε έξοδο της πόλης της Λαμίας θα υπάρχουν διόδια. Ο δήμαρχος Λαμιέων τόνισε πως δεν είναι δυνατόν οι πολίτες της Λαμίας να πληρώνουν διόδια για να πάνε από το ένα σημείο της πόλης στο άλλο.
Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε, δεν γίνεται να πληρώνουμε δρόμους που έχουν γίνει με εθνικούς πόρους. Αν θέλετε να βοηθήσετε ψηφίστε εδώ!
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών


Πρόγραμμα Υποτροφιών PwCFuture Leaders

Για Απόφοιτους Α.Ε.Ι. και Πολυτεχνείων (μεταπτυχιακά πλήρους φοίτησης)και Στελέχη επιχειρήσεων (μεταπτυχιακά μερικούς φοίτησης)
Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό σε:
Finance ΜΒΑ & Business Studies HR Banking Internal Audit Risk Regulation IT Systems & Security Information Systems Τotal Quality Management & Systems Shipping Environmental Engineering
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
Τίτλος πτυχίου με βαθμολογία άνω του 7 (επτά) ή αντίστοιχη βαθμολογία από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού
Δύο συστατικές επιστολές - ακαδημαϊκού ή εργοδότη
Τίτλοι μεταπτυχιακών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ή βεβαίωση από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο οποίο έχουν γίνει ήδη δεκτοί
Πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας
Αποδεικτικά στοιχεία εισοδημάτων του υποψηφίου και της οικογένειάς του -
λαμβάνεται υπόψη η οικονομική αδυναμία του υποψηφίου να ανταπεξέλθει στα έξοδα του μεταπτυχιακού
Κείμενο όπου αναλύονται οι λόγοι επιλογής του μεταπτυχιακού προγράμματος καθώς και της μελλοντικής αξιοποίησής του (300 λέξεις) Για στελέχη σημειώστε επίσης:
η μία συστατική επιστολή πρέπει απαραιτήτως να είναι από τον υφιστάμενο εργοδότη
Πιστοποιητικό εργοδοσίας με αναφορά στο χρόνο προϋπηρεσίας και τη θέση εργασίας (ελάχιστη προϋπηρεσία 2 χρόνια)
Υποβολή αιτήσεων μέχρι 10 Μαρτίου 2010
Για περισσότερες πληροφορίες: 210-6874028, 210-6874400 pwc.scholar@gr.pwc.com
pwc.gr/scholarships


Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσβαση σε νέες βιβλιογραφικές βάσεις δεδομένων


Εκ μέρους του Υπολογιστικού Κέντρου Βιβλιοθηκών, το πανεπιστήμιο Αθηνών μας ενημερώνει ότι μέσω της εταιρίας Ebsco παρέχεται πρόσβαση σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, που είναι χρήστες του δικτύου του Πανεπιστημίου Αθηνών, στις ακόλουθες βιβλιογραφικές βάσεις: The CINAHL Database SPORTDiscus Academic Search Complete Communication & Mass Media Complete Computers & Applied Sciences Complete GreenFILE Library, Information Science & Technology Abstracts Historical Abstracts Research Starters - Sociology (ειδικά στη βάση αυτή το πανεπιστήμιο έχει trial access που λήγει τον Ιούνιο 2010) E-Journals
Οι βάσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα των βιβλιοθηκών: http://www.lib.uoa.gr/yphresies/bibliografikes-baseis/

Υ.Γ: Μάλλον πληρώσαμε, καιρός ήταν ο σοσιαλισμός πιάνει δουλειά

Διαβάστε περισσότερα...

Ξένη βοήθεια


Τα είπαν τα συμφώνησαν, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Όπως μεταδίδει το BBC news τα μέλη της Ε.Ε συμφώνησαν να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από το αδιέξοδο της. Η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα αφεθεί στην τύχη της αλλά υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν. Εκτός από τη Γερμανία και η Γαλλία στέκεται στο πλευρό μας. Η κρίση της οικονομίας στη χώρα μας έχει αντίκτυπο στο ευρώ και αυτό για τους ευρωπαίους εταίρους μας δεν είναι καλό.
Δείτε όμως το χαμόγελο του προέδρου του Ευρωπαίκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy και θα καταλάβετε τι βοήθεια θα έχουμε. ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!
Διαβάστε περισσότερα...

Α ρε Σρόιτερ ρώτα πρώτα

Σε απίστευτη γκάφα υπέπεσε χτες ο γνωστός δημοσιογράφος του ALPHA Α. Σρόιτερ, αφού μη γνωρίζοντας καλά το ρεπορτάζ για την πτώση ελικοπτέρου στη Βραζιλία δήλωσε ότι: "Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες", για να τον διορθώσει ο ρεπόρτερ ότι υπήρξε ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας. Δείτε του λόγου το αληθές.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκπλήξεις στο κύπελλο ποδοσφαίρου Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα...

Μείωση βουλευτικών μισθών..

Μείωση μισθών των βουλευτών 5% ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου. Συμπεριλαμβάνει υπερωρίες και επιδόματα. Μετά απο αυτή τη δήλωση, οι υπάλληλοι της βουλής βγήκαν απο τα ρούχα τους αγανακτησμένοι. Αποκλειστική φωτογραφία μιας εκ των καθαριστριών!! (Δείτε το δράμα..)
Διαβάστε περισσότερα...
Αν και πολύ μεγάλο θεωρώ ότι αξίζει να το δούμε όλοι...


"The butterfly circus"


...γιατι τα πράγματα τελικα είναι έτσι όπως επιλέγουμε ΕΜΕΙΣ να τα δουμε!!! Διαβάστε περισσότερα...