Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Βραδιά Champions League σήμερα!

Shakhtar Donetsk-AS ROMA και FC BARCELONA - ARSENAL ζωντανά και δωρεάν στο internet. Για να δείτε τον αγώνα Shakhtar Donetsk-AS ROMA πατήστε ΕΔΩ και για τον αγώνα FC BARCELONA - ARSENAL πατήστε ΕΔΩ.
Διαβάστε περισσότερα...

Το τραγουδάκι από τη διαφήμιση της Heineken

Διαβάστε περισσότερα...

"Έξυπνος" τρόπος για να κερδίσεις την αποβολή του αντιπάλου!

Διαβάστε περισσότερα...

Τραγούδι για όλες τις γυναίκες..

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας! (Με όλη μας την αγάπη..)

Διαβάστε περισσότερα...

Ευχές Παπανδρέου στη γυναίκα της ζωής του!

Δείτε την εικόνα! Διαβάστε περισσότερα...

Είδαμε άσπρη μέρα!!

Διαβάστε περισσότερα...

Τι περνάει από το μυαλό του άντρα και της γυναίκας για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας;

Γυναίκα: Σήμερα θα με θυμηθεί ο αχαΐρευτος; Θα πάει να πάρει κανένα δωράκι; Η κλασσικά θα μου φέρει σοκολατάκια ή λουλούδια και θα νομίζει ότι την έκανε την αποστολή του; Εγώ πάντα να τρέχω να παίρνω δωράκια στο άσχετο κι αυτός τίποτα. Λες να περάσει από κανένα κοσμηματοπωλείο; Να έχει κλείσει κανένα τραπέζι σε εστιατόριο για το βράδυ; Σιγά μην το κάνει ο αρχιτσιγγούναρος, ευτυχώς που δεν μου έχει πει ακόμα να γευματίσουμε στα Goody's.
Άντρας: Ημέρα της γυναίκας και βλακείες. Δηλαδή ήμαρτον, ευτυχώς δεν κάναμε και άγαλμα για την άγνωστη γυναίκα. Εγώ δηλαδή δεν δικαιούμαι να έχω ημέρα του άντρα; Και πρέπει να της πάρεις και δώρο. Και τι να της πάρω; Πάλι σοκολατάκια και λουλούδια; Θα μου το παίζει παραπονούμενη όλο το βράδυ, παρ' όλο που δεν θα μείνει σοκολατάκι για μένα. Θα αρχίσει να μου λέει "εγώ όλο δωράκια σου παίρνω" και σιγά τα δωράκια, καλτσούλες και μποξεράκια, βαρέθηκα. Να της πάρω κανένα κόσμημα, σιγά μην χάσω την ώρα μου να ψάχνω και να μου την πει κιόλας "δεν ήθελα αυτά τα σκουλαρίκια ήθελα τα άλλα", άσε ρε όλο γκρίνια. Έτσι μου έρχεται να την πάω στα Goody's έξω από το σπίτι της και να φάμε!
Διαβάστε περισσότερα...

Δήλωση Ρέππα για το χιόνι στην Εθνική!

Με μερικές νιφαδούλες..αμέσως αρχίσαμε τις κλάψες!!
Φτου μας!!

Ρε η κυβέρνηση έχει σχέδιο!!
Διαβάστε περισσότερα...

Να σας χαιρόμαστε γυναίκες!

Άντε πάλι και φέτος! Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.. έχετε χάρη που δε μπορούμε χωρίς εσάς. Άντρες ξηλωθείτε και κάντε δώρο στη γυναίκα σας, τη φίλη σας, τη μητέρα σας, και γενικά σε οποιαδήποτε γυναίκα νομίζετε πως το αξίζει! Γυναίκα! Ότι και να πούμε είναι λίγο. Από ανέκδοτα, ιστορίες, εικόνες, η ζωή μας γεμάτη από αυτές. Και αν κατά καιρούς γράφουμε διάφορα χιουμοριστικά για σας (ακούς Γιάννη;), το κάνουμε γιατί είστε η αδυναμία μας.. Άντε να σας χαιρόμαστε!

Για περισσότερε ιστορικές πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ





Διαβάστε περισσότερα...