Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ποικίλες αντιδράσεις για τη νέα εκπομπή της Μανωλίδου

Δείτε την εικόνα! Διαβάστε περισσότερα...

Η έννοια της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα

Το πιο όμορφο επάγγελμα στην Ελλάδα είναι να είσαι βουλευτής της αντιπολίτευσης. Μιλάς άλλοτε με γενικόλογα, άλλοτε με ωραία λόγια και περιμένεις να ακούσεις το χειροκρότημα στην αίθουσα της Βουλής. Πριν μερικά χρόνια η αντιπολίτευση θεωρούνταν εν δυνάμει κυβέρνηση. Όταν μάλιστα ανήκεις και στο χώρο των μικρών κομμάτων, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Λες απλά όχι σε όλα. Σήμερα ευτυχώς τα πράγματα αλλάξαν. Ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει. Ο πολιτικός φανατισμός έχει αντικατασταθεί από την σκέψη. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η στάση των κομμάτων απέναντι στα μεγάλα προβλήματα. Η στείρα αντιπολίτευση καλά κρατεί! Δείτε την εικόνα!
Διαβάστε περισσότερα...

Πως ονομάζονται στη γλώσσα των υπολογιστών τα δίδυμα;

Απ: CTRL+C-CTRL+V, κοινώς COPY-PASTE. Διαβάστε περισσότερα...

Δύο πρωθυπουργοί (χιουμοριστικό σκίτσο)

Δεν μας έφτανε ο ένας τώρα έχουμε και δεύτερο πρωθυπουργό. Τον Ραγκούση! Δείτε την εικόνα!
Διαβάστε περισσότερα...

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε

Ο διαγωνισμός του http://hur-reporters.blogspot.com/ για το καλύτερο ιστολόγιο ξεκίνησε. θα διαρκέσει μέχρι 10-10-2010. Η http://mauripena.blogspot.com/ συμμετέχει σε αυτή την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία. Αν σας αρέσει το ιστολόγιο μας μπείτε στο http://hur-reporters.blogspot.com/ και ψηφίστε μας. Συμμετέχουμε στην κατηγορία γενικού ενδιαφέροντος.
Διαβάστε περισσότερα...

Εικόνα βγαλμένη από ταινίες θρίλερ

Ο Ρόβλιας έχει δύο σκιές. Η φωτογραφία αποδεικνύει ότι μας κυβερνάνε τα Νεφελίμ. Ζουν ανάμεσα μας. Τα λέει ο Λιακόπουλος. Τώρα θα υπάρξουν επιστήμονες και υπόλοιποι άνθρωποι που σκέφτονται με τη λογική και θα πούνε ότι υπάρχουν περισσότερες από μία κάμερες και για το λόγο αυτό δημιουργήθηκαν οι δύο σκιές. Αλλά παραμένω επιφυλακτικός. Άλλωστε είναι τυχαίο ότι τη Δευτέρα ανακοινώνουν το πλαφόν και την Τετάρτη το παίρνουν πίσω. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ομοιώματα Ρόβλια.
Διαβάστε περισσότερα...