Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

νέο πολυεργαλείο για τον άνδρα!!

πόσες φορές σας έχει τύχει να βλέπετε αγώνα ποδοσφαίρου παρέα με τα φιλαράκια σας πίνοντας μπύρες;;;
αρκετές θα μου απαντήσετε.
δεν είναι σπαστικό να θες να ανοίξεις την μπύρα και να έχεις ξεχάσει το ανοιχτήρι στην κουζίνα;;
τώρα ήρθε το νέο πολυεργαλείο αποκλειστικά για τέτοιες καταστάσεις..........


Διαβάστε περισσότερα...

Μία βόλτα στά γήπεδα της Ν. Αφρικής

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου πλησιάζει. Στη γιορτή αυτή συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της και η Εθνική Ελλάδος. Ορίστε μια μικρή γεύση από τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. Οι οδηγίες προς τους άντρες θα έρθουν αργότερα, όταν πλησιάζει ο καιρός, για να μην τους ξεχάσετε. Καλή σας περιπλάνηση!
Διαβάστε περισσότερα...

τρένο στην κίνα!!!



δεν πιστεύω μετά από αυτό το βιντεάκι να έχετε παράπονο για το μετρό της Αθήνας!!! Διαβάστε περισσότερα...

Αν.....

Για να θυμηθούμε λίγο την παιδική μας ηλικία και το πόσο σημαντικό είναι να περνας χρόνο με ανθρώπους που αγαπάς ....Καλή σας ακρόαση!

...προσοχή στα τελευταία δευτερόλεπτα!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Επιτέλους πετύχαμε την κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα

Αυτό που έγινε τις προάλλες με τον υπουργό κ. Λοβέρδο αποδεικνύει τον τίτλο της συγκεκριμένης ανάρτησης. Ταλαιπωρήθηκε από την ώρα της μεταφοράς του στο νοσοκομείο της Βέροιας μέχρι και την ώρα που έφτασε στην Αθήνα. Μάλιστα τοπικός τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει ότι το ασθενοφόρο στο ύψος της Αταλάντης αναγκάστηκε να βγει από την Εθνική οδό ώστε να βρει βενζινάδικο συμβεβλημένο με το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα να υπάρξει και νέα καθυστέρηση στη μεταφορά του ασθενούς. Μην μου πείτε ότι το κυβερνών κόμμα δεν πέτυχε την κοινωνική δικαιοσύνη. Θα είστε άδικοι. Πάλι καλά που δεν είχε απεργία το ΕΚΑΒ!
Διαβάστε περισσότερα...

Προκήρυξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος Νοτιοανατολικών Σπουδών

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σπουδές Νοτιοανατολικής Ευρώπης» (ακαδημαϊκό έτος 2010-2011), του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (Σχολή ΝΟΠΕ), του Πανεπιστημίου Αθηνών ολοκληρώνεται στις 23 Απριλίου 2010.
Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ και έντυπο αίτησης διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pspa.uoa.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30) 210 3688965-6, Φαξ: 210 3688966
(ΔΕ-ΠΑ, 10.00-14.00).E-mail: u-see@interel.uoa.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πολιτισμική Ετερότητα, Ιδιότητα του Πολίτη και Δημοκρατία: Εμπειρίες, Πρακτικές και Προοπτικές.

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εμπειρικής Εκπαιδευτικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Εργαστήριο Έρευνας του Κοινωνικού Αποκλεισμού και της Αξιολόγησης στην Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Εργαστήριο Μελέτης της Μετανάστευσης και Διασποράς του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Πολιτισμική Ετερότητα, Διαμόρφωση του Πολίτη και Δημοκρατία: Εμπειρίες, Πρακτικές και Προοπτικές» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 7-8 Μαΐου 2010. Οι διαδικασίες που δρομολογούνται για τη βελτίωση των όρων απόκτησης της ιδιότητας του πολίτη σε άτομα με μεταναστευτικό υπόβαθρο στη χώρα μας διαμορφώνει νέες συνθήκες ένταξης και προκαλεί συζητήσεις και αντιπαραθέσεις σε πολιτικό, νομικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. Σε πολιτικό και νομικό επίπεδο οι συζητήσεις εστιάζονται κυρίως στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι μετανάστες για να τους παρασχεθεί η ιδιότητα του πολίτη και στο εύρος των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Στο κοινωνικό επίπεδο ο προβληματισμός αφορά στη διαμόρφωση μιας ισορροπίας ανάμεσα στην αναγνώριση της ετερότητας από τη μια και την κοινωνική ενότητα και συνοχή από την άλλη. Στην εκπαίδευση, τέλος, οι προσπάθειες κατατείνουν στη διαμόρφωση συνθηκών συνεργασίας και στον εφοδιασμό όλων των μαθητών με τα βασικά εφόδια για τη ζωή, αλλά και με διαπολιτισμικές ικανότητες και δεξιότητες για να είναι σε θέση να λειτουργούν με επάρκεια σε τοπικό, εθνικό και υπερεθνικό περιβάλλον και να προασπίζονται βασικές δημοκρατικές αρχές για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.
Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα σε μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και σε εκπαιδευτικούς της σχολικής πράξης να εντοπίσουν, να μελετήσουν και να παρουσιάσουν θέματα και προβλήματα που σχετίζονται με την πολιτισμική ετερότητα, την ιδιότητα του πολίτη και τη δημοκρατία σε πολιτισμικά ετερογενή εθνικά κράτη. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε καινοτόμα προγράμματα διαπολιτισμικής φύσεως που μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση μιας εθνικής και πολιτισμικής ταυτότητας, η οποία θα αντανακλά τις προοπτικές, τις ελπίδες και τις δυνατότητες όλων των πολιτών και θα προωθεί το κοινό συμφέρον.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο ως εισηγητές καλούνται να υποβάλουν τίτλο και περίληψη (έως 300 λέξεις) των εισηγήσεών τους έως την 1 / 3/ 2010 στην ηλεκτρονική διεύθυνση information@keda.gr. Ο μέγιστος χρόνος που θα διατεθεί για κάθε εισήγηση δεν θα υπερβαίνει τα 20 λεπτά.

Kάθε περίληψη θα πρέπει να περιλαμβάνει:


Τίτλο
Τα ονόματα του ομιλητή/τριας ή των ομιλητών
Τα προσωπικά τους στοιχεία: ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας,email



Διαβάστε περισσότερα...

Τι δουλειά νομίζετε κάνει ο συγκεκριμένος κύριος

Είμαι σίγουρος ότι σκεφτήκατε διάφορες εργασίες σχετικά με την ύπαιθρο (γεωργός, ψαράς, ξυλοκόπος κ.ά). Και όμως ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο γεροντότερος σχεδιαστής tattoo στον κόσμο. Έχει σχεδιάσει tattoo στα σώματα τουλάχιστον 40.000 ανθρώπων. Πρόκειται για τον Γερμανό Herbert Hoffmann και τώρα παρουσιάζει τη δουλεία του σε έκθεση, που είχε τραβήξει με το φωτογραφικό του φακό όλα αυτά τα χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα...

Αφιερωμένο

Διαβάστε περισσότερα...