Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Τραγουδάκι..

Διαβάστε περισσότερα...

Ανάκληση προϊόντος

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε την διακίνηση προϊόντος «ταλιατέλλες με αυγά», που παρουσίαζε δυσάρεστη οσμή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Ταλιατέλλες με αυγά» των 500 g με LOT 0173 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν τις 22 Ιουνίου του 2012, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε. για την «ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ», (Βίωνος 1 Αθήνα ). Η συγκεκριμένη παρτίδα είχε διανεμηθεί από την Αποθήκη Χονδρικού Εμπορίου ειδών παντοπωλείου «ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε», 1ο χλμ. Τυρνάβου - Κοζάνης. Η απεικόνιση του εν λόγω προϊόντος εμφανίζεται παρακάτω και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Διαβάστε περισσότερα...

Για αυτό αποτελεί το βασιλιά των αθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα...

Ολική απαγόρευση της δισφαινόλης Α

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να θεσπίσει ειδική νομοθεσία για την απαγόρευση της δισφαινόλης Α (BPA), σε μπουκάλια που προορίζονται για μωρά τον επόμενο χρόνο λόγω των φόβων για την επικινδυνότητα του χημικού προϊόντος για την υγεία των μικρών παιδιών. Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στις 25 Νοέμβρη 2010 θα απαγορευτεί η κατασκευή παιδικών φιαλών με BPA από την 1η Μαρτίου 2011. Μια πλήρης απαγόρευση, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης στην αγορά, θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουνίου 2011. Η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις στο χώρο της ευρωπαϊκής βιομηχανίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο μαρτυριάρης παπαγάλος (ανέκδοτο)

Σε ένα πλοίο έβγαζε τίμια το ψωμί του ένας ταχυδακτυλουργός. Έκανε τα μαγικά του και διασκέδαζε τους επιβάτες. Τα κόλπα όμως ήταν ίδια και τα έμαθε ο παπαγάλος που είχε για συντροφιά ο καπετάνιος. Οπότε κάθε φορά που ο μάγος έκανε ένα κόλπο τον μαρτυρούσε ο παπαγάλος. ¨Δείτε άλλαξε καπέλο, τα χαρτιά τα έκρυψε στο μανίκι". Μια μέρα το πλοίο βυθίζεται και οι μόνοι επιζήσαντες ήταν ο μάγος κι ο παπαγάλος. Αφού περάσαν μέρες στη θάλασσα χωρίς να μιλάει ο ένας στον άλλα λέει ο παπαγάλος: "Παραιτούμαι, πες μου που έκρυψες το πλοίο".
Διαβάστε περισσότερα...

Ως εδώ!

Διαβάστε περισσότερα...

Κρύψτε τα!!

Διαβάστε περισσότερα...