Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Τρελοί πιλότοι..

Διαβάστε περισσότερα...

Πορεία δολλαρίου

Γειά και χαρά. Το ερώτημα των ημερών είναι πως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την πορεία του δολλαρίου. Πολλοί πιστεύουν πως θα ακολουθήσει μια πτωτική πορεία λόγω των πιέσεων που ασκούνται ενώ άλλοι προβλέπουν μια στάσιμη κατάσταση για όσο αντέξει το αμερικανικό νόμισμα τις διεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις. Όπως φαίνεται απο την παρακάτω φωτό, το συμπέρασμα είναι το εξής:

Σε περιόδους κρίσης, σφίγγουν οι κώλοι!! Διαβάστε περισσότερα...

Αναβλήθηκαν οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 25/5/2010 και ώρα 11:30 ύστερα από πρόσκληση του Πρύτανη με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με την διεξαγωγή των Πρυτανικών Εκλογών. Χρέη Γραμματέως άσκησε ο Προϊστάμενος Γραμματείας κ. Παν. Κοντός. Ο Πρύτανης ενημερώνει για τα προβλήματα που τέθηκαν στην χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής. Τα κύρια θέματα αφορούν την έγκαιρη ενημέρωση των υποψηφίων πρυτανικών σχημάτων καθώς και την πληρότητα των εκλογικών καταλόγων. Διατυπώθηκε δε η άποψη ότι θα εξαντληθεί κάθε διαθέσιμος χρόνος προκειμένου να απαντηθούν κατά το δυνατόν, τα τεθέντα ζητήματα. Συζητήθηκε ακόμη το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών, μετά μάλιστα και την κατάθεση σχετικής ένστασης, η οποία ύστερα από προσωπική παρέμβαση-έκκληση του Πρύτανη, αποσύρθηκε.
Το Πρυτανικό Συμβούλιο, ύστερα από συζήτηση και συνέχεια νέας κατατεθείσας ένστασης από υποψήφιο σχήμα, αποφασίζει ομόφωνα: 1) να βρίσκεται σε συνεχή συνεδρίαση, ενόψει των τεθέντων σοβαρών ζητημάτων, 2) να αναμείνει και να εκτιμήσει την εισήγηση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία είχε συγκληθεί για τη 1:00 το μεσημέρι, αναφορικά με τα παραπάνω θέματα.
Αργά το μεσημέρι παρελήφθη η εισήγηση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία παρατίθεται αυτούσια. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, εκτιμώντας όσα αναφέρονται στην απόφαση και συνεκτιμώντας την αναγκαιότητα διασφάλισης αδιάβλητης διεξαγωγής των Πρυτανικών Εκλογών αποφασίζει την μετάθεση της ημερομηνίας διενέργειας τους, για τη Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Ιουνίου 2010.
Διαβάστε περισσότερα...