Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο σύμβουλος γάμου!

Ένα αντρόγυνο θέλοντας να σώσουν το γάμο τους αποφασίζουν να καταφύγουν σε σύμβολο γάμου. Φτάνοντας στο γραφείο ρωτάει ο σύμβουλος: "Ποιο είναι το πρόβλημα;" Ο άντρας κατέβασε τα μούτρα ενώ η γυναίκα ξεκίνησε: "Μπλα, μπλά ,μπλά....". Αυτό κράτησε για περίπου 15-20 λεπτά, ώσπου σηκώθηκε ο σύμβουλος την έπιασε τρυφερά από τους ώμους και τη φίλησε παθιασμένα για πάνω από 5 λεπτά. Στη συνέχεια γύρισε προς τον έκπληκτο σύζυγο και του λέει: "Η γυναίκα σου το χρειάζεται αυτό τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα". Και η απάντηση του συζύγου: "Να σας τη φέρνω κάθε Τρίτη και Πέμπτη;"
Διαβάστε περισσότερα...

Απίστευτος χορευτής

Αυτός όντως έχει ταλέντο! Δείτε το βίντεο!
Διαβάστε περισσότερα...

Δέκα τόνοι τσιμέντο σε μυρμηγκοφωλιά και μετά ανασκαφή!


Πιστεύετε ότι μόνο οι άνθρωποι είναι ικανοί να χτίζουν πόλεις; Για να δουν πώς μοιάζει το εσωτερικό μιας φωλιάς μυρμηγκιών, μια ομάδα ερευνητών έριξε τσιμέντο για 3 συνεχόμενες μέρες σε μια εγκαταλειμμένη φωλιά. Στη συνέχεια αρχίσανε τις ανασκαφές για να διαπιστώσουν την ύπαρξη μιας μεγαλούπολης φτιαγμένης από μυρμήγκια. Δρόμοι, κατοικίες, εξαερισμός,τα πάντα υπήρχαν σε αυτή τη μυρμηγκοφωλιά. Δείτε και το σχετικό βίντεο, δυστυχώς χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
Διαβάστε περισσότερα...

Διάλογος μεταξύ μεθυσμένου και καταστηματάρχη!


Σημ: ο παρακάτω διάλογος είναι 100% αληθινός

Σε μία πόλη της επαρχίας υπάρχει ένα φαστφουντάδικο (πίτσες - μακαρονάδες - ομελέτες κλπ κλπ) το οποίο τα σαββατόβραδο μένει ανοιχτό μέχρι πρωίας!!!
κάποια στιγμή κατά τις 6:30 πμ μπαίνει στο μαγαζί ένας κύριος εμφανώς μεθυσμένος (να μην πω εντελώς "κουνουπίδι") και ρωτάει τον υπεύθυνο του καταστήματος!
μεθ.: Συγγνώμη , διανομή κατ οίκον κάνετε;;
υπευθ.: Βεβαίως και κάνουμε!!!!!!!
μεθ.:Ωραία , και εγώ κάτοικος είμαι, πήγαινε με σπίτι μου!!!!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...

Τατουάζ για λίγους!!!


Ο τύπος στη φώτο πρέπει να είχε τρελή φαντασία για να κάνει ένα τέτοιο ταττου! Διαβάστε περισσότερα...

Θανάσης Καραγκούνης μεταγραφή ή όχι;;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ο Θανάσης Καραγκούνης , παίχτης του Ατρομήτου Αθηνών στο ποδόσφαιρο , βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία ακολουθώντας τα βήματα του αδερφού του που παίζει στην Ουντινέζε!
Βέβαια δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε ποια ομάδα θα παίζει μιας και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Τζένοα αλλά και η Ουντινέζε!!

στο wikipedia πάντως τον έχουν ως παίκτη της Ουντινέζε........
τυχαίο;;;;
ίσως
Διαβάστε περισσότερα...

Τέχνη από εφημερίδες

Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι θα χρησίμευε μια εφημερίδα είναι για να δημιουργήσει κάποιο έργο τέχνης. Κι όμως, ο αμερικανοκύπριος καλλιτέχνης -σκηνοθέτης Νίκος Γεωργίου με αρκετό μεράκι και φαντασία κατάφερε να κατασκευάσει τρισδιάστατα γλυπτά φτιαγμένα αποκλειστικά από εφημερίδες. Τα έργα του απεικονίζουν κυρίως πρόσωπα και πλάσματα ενώ άλλα έχουν θέματα από την φύση. Μέσα από τα δημιουργήματα του ο καλλιτέχνης θέλει να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα σχετικά με την εξέλιξη των μέσων μαζικής επικοινωνίας και της εφημερίδας ως μέρος αυτών. Τα έργα του φιλοξενήθηκαν σε αρκετές εκθέσεις όπως την Union Gallery στο Λονδίνο. Διαβάστε περισσότερα...