Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Νέα ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από τις ελληνικές επιχειρήσεις «ITAL FOOD ΕΠΕ» και «Όμιλος Carrefour Α.Ε.» για τη διακίνηση τυριού mozzarella, στο οποίο ανιχνεύτηκε Escherichia coli.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τυρί με την εμπορική επωνυμία «Mozzarella Bastone Carrefour», σε συσκευασίες των 400 g. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εργαστηριακών αναλύσεων, που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία, ζητήθηκε να ανακληθεί και να καταστραφεί το προϊόν με ημερομηνίες λήξης 15.08.2010 και 16.08.2010.
Ταυτόχρονα, ζητήθηκε και προληπτική ανάκληση του συνόλου των παρτίδων με ημερομηνίες λήξης μέχρι τέλη Αυγούστου 2010.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος για προληπτικούς λόγους και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (κάτωθι φωτογραφία), να μην το καταναλώσουν.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή στις απομιμήσεις

Προσοχή οι εποχές είναι περίεργες. Μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Μην πίνετε πολύ στις διακοπές σας. Δεν ξέρετε πως θα καταντήσετε! Δείτε την εικόνα!
Διαβάστε περισσότερα...

Σαν σήμερα

Η πρώτη ατομική βόμβα πέφτει στη Χιροσίμα σκοτώνοντας περισσότερους από 70000 ανθρώπους!
Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή που κολυμπάτε

Τίποτα δεν υπολογίζετε πια! Παίρνετε το κουβαδάκι σας και όπου σας βγάλει ο δρόμος. Προσέξτε όμως δεν είναι παντού κατάλληλα μέρη για κολύμπι! Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!
Διαβάστε περισσότερα...