Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ποιον πολιτικό θα επιλέγατε για νονό στο παιδί σας;

Αν ήταν να επιλέξετε νονό για το παιδί σας και είχατε τη θέληση (για γνωστούς λόγους βολέματος και γκλαμουριάς) να σας το βαπτίσει πολιτικός ποιον θα επιλέγατε; Σας παρουσιάζουμε διάφορους υποψήφιους πολιτικούς!
1. Ρουσόπουλος: Θα είχε την απαίτηση το παιδί να ονομαστεί Βάτος έτσι ώστε μέχρι να μεγαλώσει να ονομάζεται Βατο-παίδι. Το παιδί είναι καταδικασμένο να γίνει είτε κληρικός είτε συμβολαιογράφος ανάλογα με τις ανάγκες του νονού του.
2. Καραμανλής: Προσοχή, επικίνδυνος! Μην ταΐζετε το παιδί μπροστά του είναι επικίνδυνο! Επίσης μην του το δώσετε να το κρατήσει στην αγκαλιά του, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. Δεν έχει απαίτηση για όνομα, κάνει ότι του λένε οι άλλοι. Όταν του δώσετε το λάδι για τη βάφτιση να του εξηγήσετε τη χρησιμότητα του, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ρίξει το λάδι στη σαλάτα.
3. Παπαρήγα: Δύσκολη επιλογή! Δεν φτάνει στη κολυμπήθρα. Έχει περίεργες απαιτήσεις για τα ονόματα. Αν είναι κορίτσι θα το ονομάσει Ελένη, αλλά θα ζητήσει να γραφτεί Ελένι για να της θυμίζει το Λένιν. Αν είναι αγόρι μάλλον Μάρκο θα το πει από το Μαρξ. Μην ξεχάσετε να πληρώσετε κάποιον στην εκκλησία γιατί θα ξεκινήσει διαδήλωση.
4. Καρατζαφέρης: Κωνσταντίνο Παλαιολόγο θα το πει το παιδί και ας μην έχει δικαίωμα να του αλλάξει επίθετο. Πάλι καλά να λέτε γιατί μπορούσε να το ονομάσει και Γλίξμπουργκ. Η τελετή θα σας κουράσει γιατί θα περιλαμβάνει βυζαντινά και άλλα έθιμα ξεχασμένα στο χρόνο.
5. Τσίπρας: Βαπτίζει μόνο κορίτσια, τα οποία έχει την απαίτηση να τα ονομάσει Άντα, από το ανταρσία. Προσοχή μπορεί να σπείρει ίντριγκες και να διαλύσει το μυστήριο.
6. Παπανδρέου: Άκρως επικίνδυνος. Αφού πάρει το εντάξει από τη μαμά του και ρωτήσει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το αν επιτρέπεται η βάπτιση θα σας κάνει την τελετή πανηγύρι αφού δεν γνωρίζει τα ελληνικά ήθη κι έθιμα. Υπάρχει κίνδυνος πνιγμού του μωρού στην κολυμπήθρα!
7. Παπακωνσταντίνου: Δεν θα ασχοληθούμε μαζί του, γιατί έχει χαμηλή ζήτηση, γνωστός τσιγκούνης δεν πρόκειται να φέρει ποτέ δώρο στο παιδί σας.
Η επιλογή είναι δική σας!
Διαβάστε περισσότερα...

Απειλές Πάγκαλου κατά Λοβέρδου


(Κλικ στη φωτό) Διαβάστε περισσότερα...

Όνειρο μικρής Ντόρας..

θυμάστε που είχε πει ο Μητσοτάκης για το Μακεδονικό ότι σε 10 χρόνια οι Έλληνες θα το έχουν ξεχάσει; Ε λοιπόν, δείτε τη φωτό (κλικ για άνοιγμα) και θα διαπιστώσετε ότι αυτή την καραμέλα με τα 10 χρόνια..την έχει πει και αλλού.. Διαβάστε περισσότερα...

Ποσο καλά μαθηματικά γνωρίζει ο Λοβέρδος;

Από την εικόνα θα καταλάβετε! Δώστου άλλη μία ευκαιρία! Διαβάστε περισσότερα...