Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ανέκδοτο - Απόστρατος


Κάποια μέρα το Πεντάγωνο αποφάσισε να θέσει σε εθελουσία έξοδο τρεις στρατηγούς που ήδη είχαν τα χρονάκια τους προτείνοντάς τους, ως αντιστάθμισμα, 100.000 δολάρια για κάθε μέτρο που θα μετρούσαν ανάμεσα σε δυο μέρη του σώματός τους.
Ο πρώτος στρατηγός αποφάσισε ο εξεταστής του να του πάρει μέτρα από τις πατούσες έως την άκρη του κεφαλιού. Μετά τη μέτρηση, ο εξεταστής του αποδίδει το ποσό των 183.000 δολαρίων.
Ο δεύτερος στρατηγός αποφάσισε να απλώσει τα χέρια στο πλάι, κρατώντας τα παράλληλα με το έδαφος και ζήτησε να μετρηθεί από την άκρη των δακτύλων του δεξιού χεριού έως την άκρη των δακτύλων του αριστερού χεριού. Ο εξεταστής τον μέτρησε και του απόδωσε το ποσό των 205.000 δολαρίων.
Όταν ήρθε η σειρά του τρίτου στρατηγού, αυτός ζήτησε να μετρηθεί από την άκρη του πέους μέχρι τους όρχεις με συνέπεια, όσοι ήταν παρόντες, να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Ο εξεταστής μάταια προσπάθησε να τον μεταπείσει και βλέποντάς τον σταθερό στο αίτημά του, του ζητά να κατεβάσει το σώβρακο. Τοποθετεί την άκρη του μέτρου στην άκρη του πέους και όταν προσπάθησε να ολοκληρώσει τη μέτρηση αναφώνησε:
- Που στο διάολο είναι οι όρχεις;
Στο οποίο ο στρατηγός απάντησε:
- Στο Βιετνάμ…και τώρα να με πληρώσετε
Διαβάστε περισσότερα...

Οι νέοι υπολογιστές που εγκαταστάθηκαν στα γραφεία των υπουργείων!

Όχι θα μου πείτε δεν πίνουν οι υπουργοί μας! Οι μπυροκοιλιές τους τότε πως δημιουργήθηκαν; Για να μη μιλήσω για τις παράλογες αποφάσεις τους!
Διαβάστε περισσότερα...

Άρθρο του 1928 εναντίον της ψήφου των γυναικών!

Αυτός που θα είχε γράψει το άρθρο λογικά θα πρέπει να περιστοιχίζονταν από δεκάδες γυναίκες. Λίγο υπερβολικός είναι ή μήπως όχι;
Διαβάστε περισσότερα...

Αγγελία..βγαλμένη από τη ζωή..

Διαβάστε περισσότερα...