Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ποια είναι η πρώτη αντίδραση σας όταν χαλάσει κάτι;

Σίγουρα το χτυπάτε εκτός κι αν έχει σπάσει οπότε χρησιμοποιείτε την υπερκόλλα. Σίγουρα σας αντιπροσωπεύει κάποια κατηγορία του διπλανού διαγράμματος.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη προσφορά της Cartridge World Λαμίας

Το κατάστημα της Cartridge World Λαμίας, προσφέρει σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες έκπτωση 10% στο ξαναγέμισμα μελανοδοχείων και στην ανακατασκευή τόνερ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής ταυτότητας). Μια σημαντική προσφορά στην κοινωνία της πόλης και γενικότερα του νομού.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε:

Λαμία, Αβέρωφ 9, 351 00
Τηλ.: 22310 52994
Υπεύθυνος καταστήματος: Τσέτσος Αθανάσιος
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς ονομάζεται το Yahoo στο Ισραήλ;

Απάντηση: "Netan-Yahoo" Διαβάστε περισσότερα...

Η ανάγκη της κλασσικής παιδείας στη Σύγχρονη Ελλάδα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο Σύγχρονος Έλληνας έχει αρχίζει να βάζει το συμφέρον του πάνω από όλους και από όλα; Η πιθανότερη αιτία είναι γιατί έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Γιατί έχει μάθει να υπακούει στις εντολές της Δύσης όταν οι απαντήσεις στα προβλήματα του κρύβονται στην ίδια την ιστορία του. Σας παραθέτω μέρος του κειμένου που αναφέρεται στην κλασσική παιδεία του κορυφαίου δοκιμιογράφου Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου. "Η κλασσική παιδεία είναι ανθρωποκεντρική. Δεν προσπαθεί να δημιουργήσει ένα όργανο -άνθρωπο, αλλά δημιουργεί έναν άνθρωπο αυτοσκοπό. Είναι πλάνη να νομίζει κανείς πως η κλασσική παιδεία αντιμάχεται μορφές πολιτισμού, που φαίνονται ξένες προς το νόημα της. Η κλασσική παιδεία είναι ικανή να εντάξει στο δικό της νόημα κάθε μορφή πολιτισμού και να τη μετασχηματίσει έτσι, ώστε να γίνει εξυπηρετική του ανθρώπου. Η κλασσική παιδεία δεν ανήκει σε μια εποχή, αλλά σε όλες. Ο χώρος της είναι πολύ πλατύς και μπορεί να περιλάβει τα πάντα.
Διαβάστε περισσότερα...

Πως να γλιτώσετε την εφορία για το αυτοκίνητο σας;

Καμουφλάζ είναι η απάντηση! Δείτε την εικόνα θα πάρετε πολλές ιδέες! Διαβάστε περισσότερα...

Ο μαραγκός, το τρένο και η γυναίκα, ανέκδοτο ατυχίας!

Hταν μια γυναίκα που έμενε μόνη της σχεδόν όλο τον χρόνο γιατί ο άντρας της ήταν ναυτικός. Tο σπίτι ήταν κοντά σε έναν σταθμό του ηλεκτρικού και όποτε περνούσε το τρένο, έπεφτε η ντουλάπα που ήταν στην κρεβατοκάμαρα. Kαλεί, λοιπόν, μια μέρα η γυναίκα έναν μαραγκό: «Ξέρετε», του λέει, «όποτε περνάει το τρένο, η ντουλάπα πέφτει...». Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της η γυναίκα, περνάει το τρένο και πέφτει η ντουλάπα.
O μαραγκός δείχνει να ξέρει τη λύση στο πρόβλημα: «Aφήστε το σε μένα, θα τη στηρίξω στον τοίχο και μετά δεν θα πέφτει με τίποτα!». Aφού τη στηρίζει και τελειώνει τη δουλειά, περνάει το τρένο και πέφτει πάλι κάτω η ντουλάπα. O μαραγκός αρχίζει και τα χάνει: «Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, αλλά αυτήν τη φορά θα καρφώσω την ντουλάπα στον τοίχο με ατσαλόπροκες για να μην πέφτει με τίποτα!». Aφού την καρφώνει, λοιπόν, λέει: «Για να δούμε τώρα που θα περάσει το τρένο, θα πέσει πάλι;». Περνάει το τρένο όμως και η ντουλάπα ξαναπέφτει.
O μαραγκός έχει πάθει σοκ: «Aν δεν τρελαθώ σήμερα, δεν θα τρελαθώ ποτέ!!». «Kαι τι θα κάνουμε τώρα; Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», λέει η γυναίκα. «Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια», απαντά ο μαραγκός, «θα μπω μέσα στην ντουλάπα να δω από μέσα τι πάει στραβά και πέφτει».
Mπαίνει μέσα στην ντουλάπα κλείνει τις πόρτες και εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο άντρας της γυναίκας μέσα, ο οποίος γύρισε από ταξίδι. Bλέπει τα πράγματα του μαραγκού και αρχίζει να φωνάζει: «Aτιμη, θα σε σκοτώσω! Πού τον έχεις κρύψει τον εραστή σου; Στην ντουλάπα;».
Πριν προλάβει εκείνη να αποκριθεί, πάει, ανοίγει την ντουλάπα και βλέπει μέσα τον μαραγκό... «Pε αλήτη», του φωνάζει, «τι κάνεις εδώ μέσα;» «Pε φίλε», απαντά ο μαραγκός, «άμα σου πω ότι περιμένω να περάσει το τρένο, θα με πιστέψεις;».
Διαβάστε περισσότερα...

Κάτι κάνει λάθος, αυτό θα πει άσκοπη σπατάλη νερού!

Δείτε την εικόνα! Διαβάστε περισσότερα...

Με τι λιπαίνει τα χέρια του ο Νέναντ Κρστιτς;

Μετά τις δηλώσεις του Νέναντ Κρστιτς ότι του γλίστρησε η καρέκλα κι έπεσε στο κεφάλι του Μπουρούση σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το προϊόν που χρησιμοποιεί ο καλαθοσφαιριστής για να μην ξηραίνονται τα χέρια του. Δείτε την εικόνα!
Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga εναντίον Λοβέρδου

Στο γνωστό αυτό κομμάτι υπάρχει ένα σημείο που έχει περάσει απαρατήρητο, το σημείο όπου δείχνει να καταφέρεται εναντίον του Λοβέρδου. Μην ανησυχείς Lady Gaga μόνο για μας υπάρχει θέμα, η δικιά σου σύνταξη είναι ασφαλής!

Διαβάστε περισσότερα...