Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κίτρινα Ποδήλατα Ήμουνα εδώ και εδώ είμαι ακόμα

Διαβάστε περισσότερα...

Τραγουδάκι

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΟ - ΑΕΚ LIVE και δωρεάν!

Για να δείτε τον αγώνα ΠΑΟ - ΑΕΚ ζωντανά και δωρεάν πατήστε ΕΔΩ. Η σελίδα ανοίγει εφτά και μισή. Λίγη υπομονή μέχρι συνδεθεί!
Διαβάστε περισσότερα...

Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι επικίνδυνη για την υγεία προειδοποιούν οι ειδικοί!

Παρακάτω θα σας αναφέρουμε μερικά από τα περιστατικά που μπορούν να συμβούν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Σας ενημερώνουμε από σήμερα για να γνωρίζετε! Θέλει προσοχή! Οι ειδικοί προειδοποιούν!

1. Κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς: Τα πολλά κεριά αναμμένα είναι δυνατόν να προκαλέσουν φωτιά ή συνθήκες ασφυξίας.

2. Κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος: Τα λιγοστά φώτα για δημιουργία ατμόσφαιρας είναι δυνατόν να προκαλέσουν μικροατυχήματα στο χώρο του σπιτιού.

3. Κίνδυνος δηλητηρίασης: Οι γυναίκες συνήθως μαγειρεύουν για πρώτη φορά στη ζωή τους για να κάνουν εντύπωση. Τα συγκεκριμένα φαγητά είναι άκρως επικίνδυνα.

4. Κίνδυνος ιώσεων: Η συχνή επαφή με το έτερο ήμισυ μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία ιώσεων. Επίσης η μάζωξη σε μικρούς χώρους, όπως εστιατόρια και μπαράκια είναι δυνατόν να δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες μολύνσεων.

5. Κίνδυνος τραυματισμού από έτερο ήμισυ: Μια λάθος επιλογή σε δώρο, η άρνηση εξόδου λόγω κούρασης μπορεί να προκαλέσει ακραία αντίδραση από το έτερο ήμισυ και κατ΄επέκταση τον τραυματισμό σας.

6. Κίνδυνος ανεπανόρθωτης ζημιάς στην ακοή: Η δυνατή μουσική, ακόμα κι αν είναι απαλή μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην ακοή.

7. Κίνδυνος εμφραγμάτων: Δεν χρειάζεται να βελτιώσετε αυτή τη μέρα το προσωπικό σας ρεκόρ στην ερωτική σας ζωή. Προσοχή στην υπερβολική κατάποση βοηθητικών χαπιών.

8. Κίνδυνος αλλεργίας: Προσοχή στα λουλούδια. Είναι δυνατόν να προκαλέσουν αλλεργίες.

Προσοχή στις παραπάνω προειδοποιήσεις των ειδικών!
Διαβάστε περισσότερα...