Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Άιντε να πεθάνει ο ΦΠΑ!

Γειά και χαρά. Έτσι θα είμαστε όλοι απο δω και πέρα με το νέο ΦΠΑ.. Όλο θα πίνουμε να ξεχάσουμε! Ξέρει τι κάνει ο μπέμπης..Ώπα!


Διαβάστε περισσότερα...

Μην ξεχαστείτε

Μην ξεχάσετε, από αύριο αλλάζουν οι τιμές! Βάλτε περισσότερα λεφτά στο πορτοφόλι! Να θυμίσουμε ότι η τιμή του ΦΠΑ από 9% γίνεται 10% και από 19% αυξάνεται σε 21% σε βασικά είδη διατροφής, καύσιμα, τιμολόγια των ΔΕΚΟ, εισιτήρια και υπηρεσίες. Επίσης μην ξεχαστείτε και πάρετε εφημερίδες ή περιοδικά, γιατί ο χαμηλός ΦΠΑ αναπροσαρμόζεται στο 5%. Και αν περάσετε από διόδια στις Αφίδνες η τιμή για τα ΙΧ διαμορφώνεται στο 1,90, στη Θήβα στα 2,30 και στην Τραγάνα στα 2,20 ευρώ. Ευτυχώς δεν αλλάζουν οι τιμές σε Ελευσίνα, Ισθμό, Ζευγολατιό, Ρίο και Αττική Οδό. Καλή εβδομάδα!

Διαβάστε περισσότερα...

Το βίντεο από την φάρσα τηλεοπτικού σταθμού στη Γεωργία

Διαβάστε περισσότερα...

Τραγική φάρσα τηλεοπτικού σταθμού στη Γεωργία

"Η Ρωσία μας κήρυξε πόλεμο, τα στρατεύματα μπήκαν στην Τιφλίδα, ο πρόεδρος είναι νεκρός". Αυτή την είδηση μετέδωσε σταθμός της Γεωργίας σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους πανικόβλητοι. Και όλα αυτά για την τηλεθέαση! Όταν αποκαλύφτηκε η αλήθεια χιλιάδες κάτοικοι μαζεύτηκαν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό για να διαμαρτυρηθούν.
Διαβάστε περισσότερα...

Δε τρουθ ιζ άουτ δερ!

Χρόνια και χρόνια τώρα παρακολουθώ διάφορα αντικείμενα...που μοιάζουν με ανθρώπινα..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!Ένα από αυτά είναι ένα απλό και αθώο ζευγάρι κάλτσες.Ναι ναι.μη σας ξεγελάει η αθώα,πολλές φορές ατράκτιβ εμφάνισή του,αυτό το ήσυχο ζευγαράκι,είμαι σίγουρη ότι είναι εξωγήινο(Παναγιά μου,σταβοκοπηθείτε καλού κακού)."Γουάζ ιζ δατ?",τώρα θα μου πείτε(ίσως όχι στα αγγλικά...αλλά έτσι μου βγήκε εμένανε.),και είναι απόλυτα λογικό,εφόσον το αθώο σας μυαλουδάκι δε φτάνει ως εκεί.Διαβάστε αμπόβ(Διαβάστε ντε!):

Πόσες φορές έχετε βάλει πλυντήριο,τοποθετείτε και τις 2 καλτσούλες στον κάδο,βάζετε τα απορρυπαντικά σας,τα μαλακτικά σας,το βάζετε μπρος,το κλείνετε,το ανοίγετε,βγάζετε τα υπόλοιπα ρουχαλάκια σας..και από τις καλτσούλες σας ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ????Γουάη ιζ δατ θα μου πείτε...(deja vu)

1 μόνο είναι η λογική απάντηση(καρατσεκαρισμένο χρόνια τώρα):
Φεύγει η κάλτσα (με ακτίνες Χ;με τα πόδια;με U.F.O.;με νεύρα;Δεν ξέρω.Aυτό ακόμα δεν το έχω ανακαλύψει) και πάει σε έναν άλλο πλανήτη,έξω από μας,σε έναν άλλον μιλκγουέη,μαζί με άλλες μονές κάλτσες.Μη με ρωτήσετε τι κάνουν εκεί.ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

Άσε που κατάλαβα ότι όλο αυτό το κειμενάκι δεν έχει κανένα νόημα.Άσε που δεν ξέρω πώς να το κλείσω.Άσε που δεν ξέρω πώς μου ήρθε ο προβληματισμός της χαμένης κάλτσας 12 το βράδυ.Άσε που νύσταξα.Άσε που λέω να μην το ανεβάσω καν.Λες;....μωρέ άσε..θα το ανεβάσω..τόσο κόπο έκανα...ανέβα λοιπον... #χοπ#
Διαβάστε περισσότερα...