Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Σαν το γνωστό παιχνίδι MONOPOLY μοιάζει η κατάσταση στη χώρα!

Όλα πουλιούνται, τίποτα δεν μένει όρθιο και η φυσική κατάληξη η φυλακή! Φυλακή, όμως όχι για τους μεγαλοκαρχαρίες, αλλά για τους εν δυνάμει άπορους. Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο διατροφικό σκάνδαλο στην Κίνα

Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν οι Κινέζοι από το σκάνδαλο με τη μελαμίνη στο γάλα και νέο διατροφικό σκάνδαλο ξέσπασε στο Hong Kong. Οι αρχές προστασίας των τροφίμων έβγαλαν ανακοίνωση ότι εντοπίστηκε υδράργυρος σε πάνω από 48.000 κονσέρβες χοιρινού. Εντοπίστηκε στη συσκευασία των 340 g που βλέπετε στην εικόνα και προσδιορίστηκε τοξικός υδράργυρος σε περιεκτικότητα 0,4 g. Οι αρχές διέταξαν την άμεση απόσυρση των συγκεκριμένων συσκευασιών από την αγορά. Ο υδράργυρος είναι γνωστός για την τοξικότητα του καθώς επηρεάζει τα νεφρά το συκώτι και το μυαλό, ενώ είναι υπεύθυνος για πολλές ασθένειες, όπως η ασθένεια Minamata. Πάντως οι συγκεκριμένες συσκευασίες δεν φτάνουν στη χώρα μας.
Διαβάστε περισσότερα...

γυναίκες και ποδόσφαιρο............


γυναίκα και ποδόσφαιρο;;;
ίσως ο χειρότερος συνδυασμός..........
το βίντεο αποδεικνύει το γιατί....
η κοπέλα έκανε το ΠΙΟ ηλίθιο πέναλτι στην ιστορία............ Διαβάστε περισσότερα...

Τα δέκα κορυφαία λάθη των συνεντεύξεων εργασίας.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα «μαργαριτάρια» που έχουν πει υποψήφιοι, έτσι όπως έχουν καταγραφεί από τον Σύνδεσμο Διευθυντών Προσωπικού στην Αγγλία.
Τόνι Ρόι, Γενικός Διευθυντής της CareerBuilder.co.uk
1. Όταν η τιμιότητα δεν είναι η καλύτερη τακτική. Όταν ένας υποψήφιος ρωτήθηκε τον λόγο που θέλει να δουλέψει για την εταιρία, αυτός απάντησε: «Γιατί μου αρέσει η κοπέλα στην υποδοχή».
2. Να διατηρείς τον επαγγελματισμό σου πάντα. Αποφασισμένος να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, ένας υποψήφιος άνοιξε το κασετόφωνο για να παίξει το κομμάτι «I feel good» του Τζέιμς Μπράουν.
3. Επέδειξε μόνο τα χαρακτηριστικά κατάλληλα για τη συγκεκριμένη θέση. Ένας υποψήφιος ερμήνευσε την ερώτηση «Μπορείς να μας δείξεις τις ικανότητές σου;» τόσο αυτολεξεί που άρχισε να εκτελεί μαγικά κόλπα στους ανθρώπους που του έπαιρναν συνέντευξη.
4. Να γνωρίζεις τη δουλειά. Η φράση «Στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή» πήρε νέα τροπή όταν ένας υποψήφιος δεν πήγε μόνο στη λάθος συνέντευξη αλλά και στη λάθος εταιρία.
5. Καταπίεσε τις τάσεις... δολοφονίας σου. Χωρίς καμία σκέψη, μια υποψήφιος έδωσε την εντύπωση στους ανθρώπους που της έπαιρναν συνέντευξη ότι είχε δολοφονήσει τον άντρα της.
6. Μη διασπάς την προσοχή σου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να κρατάς το κινητό σου ανοιχτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Αλλά αυτό, όπως φαίνεται, δεν εμπόδισε έναν υποψήφιο ο οποίος έλεγχε το κινητό του σε κάθε ευκαιρία που του δινόταν.
7. Να δείχνεις ενδιαφέρον. Θέλοντας να εκτιμήσει τις φιλοδοξίες ενός υποψηφίου, ο υπεύθυνος της συνέντευξης τον ρώτησε πού βλέπει τον εαυτό του στα επόμενα πέντε χρόνια. Ο υποψήφιος απάντησε: «Δεν έχω ιδιαίτερες φιλοδοξίες προόδου, αρκεί να πληρώνομαι πολύ περισσότερο».
8. Μη δείχνεις λάθος αφοσίωση. Σε μια αίτηση για δουλειά κατά το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος ενημέρωσε τους μελλοντικούς εργοδότες του ότι δεν θα μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά όταν στην τηλεόραση θα παίζει μπάλα η αγαπημένη του ομάδα.
9. Όχι στη βία. Όταν ένας υποψήφιος ρωτήθηκε πώς θα αντιμετωπίσει έναν δυσαρεστημένο πελάτη, αυτός απάντησε ότι θα προτιμήσει να παλέψει μαζί του αντί να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα διπλωματικά.
10. Μην ψάχνεις για αγάπη. Ένας υποψήφιος αποφάσισε να πάει τα πράγματα ένα βήμα παρακάτω και ζήτησε από τον άνθρωπο που του έπαιρνε συνέντευξη να βγουν ραντεβού.

Διαβάστε περισσότερα...