Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

αθάνατη Ελλάδα!!!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Άντρες vs Γυναίκες (κούρεμα)

Πόσο διαφέρουμε λέω ρε παιδί μου εμείς οι άντρες απο τις γυναίκες. Απο τα πιο σύνθετα, μέχρι τα πιο απλά..καθημερινά πράγματα. Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση ενός κουρέματος. Οι διάλογοι μάλλον θα ήταν κάπως έτσι..
1. Γυναικεία έκδοση:

Γυναίκα1: Ω Θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Καλέ πώς σου πάνε; Θαύμα! Γυναίκα2: Λες; Εγώ δεν ήμουν της ίδιας άποψης όταν τα είδα στον καθρέφτη. Θέλω να πω δεν τα βρίσκεις υπερβολικά κατσαρά;

Γυναίκα1: Θεός φυλάξοι, όχι! Είναι τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα να τα κόψω σε αυτό το στυλ αλλά είμαι πολύ στρογγυλοπρόσωπη και δε θα μου πηγαίνουν. Μάλλον είναι καλύτερα να τ αφήσω ως έχουν.

Γυναίκα2: Μιλάς σοβαρά; Εγώ το πρόσωπό σου το βρίσκω αξιολάτρευτο. Και θα μπορούσες χωρίς πρόβλημα να κάνεις μία από αυτές τις νεανικές κομμώσεις που είναι αυτή την εποχή της μόδας. Θα είσαι υπέροχη! Θα θελα κι εγώ να το κάνω αλλά φοβάμαι ότι θα φαίνεται ο λαιμός μου.

Γυναίκα1: Μα τι λες χρυσή μου; Εγώ πολύ θα ήθελα να έχω ένα λαιμό σαν το δικό σου.Και τι δε θα κανα για να κρύψω τις ωμοπλάτες μου.

Γυναίκα2: Καλέ τρελάθηκες; Ξέρω κοπέλες που θα έδιναν ό,τι είχαν και δεν είχαν για ν αποκτήσουν ωμοπλάτες σαν τις δικές σου. Κοίτα τι ωραία που σου πηγαίνουν όλα τα ρούχα; Κοίτα τα δικά μου χέρια πόσο κοντά είναι; Αν είχα κι εγώ λίγο μεγαλύτερες ωμοπλάτες θα μπορούσα να φοράω ό,τι ρούχο γουστάρω.

Γυναίκα1: Αχ μη λες σαχλαμάρες και με κάνεις και γελάω! Αφού όλοι οι άντρες πέφτουν στα πόδια σου! Αχ, πέρασε η ώρα κι έχω αργήσει, πρέπει να σ αφήσω, τσάο τσάο!

Γυναίκα2: Γεια σου χρυσή μου!


2. Ανδρική έκδοση:

Ανδρας1: Μπα, κουρεύτηκες;
Ανδρας2: Ναι
Διαβάστε περισσότερα...

Ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα!

Φίλε αναγνώστη, αισθάνεσαι πολλές φορές κουρασμένος; Νιώθεις το κεφάλι σου πεπόνι και το μυαλό σου πουρέ; Δεν έχεις διάθεση να δουλέψεις (πότε είχες;!) και δε μπορείς να κάνεις κάτι να συνέλθεις; Μην τρέχεις μακρυά να σε ξεματιάσουν! Τρέξαμε, ψάξαμε, μάθαμε και σου φέρνουμε στον υπολογιστή σου την προσωπική σου ξεματιάστρα. Δεν ξοδεύεις τπτ για λάδια, νερά, φλυτζάνια.. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδω.. Στα όρη στ' άγρια βουνά!
Διαβάστε περισσότερα...

"Materka", bar στην Κατερίνη

Βρισκόμαστε στην Κατερίνη. Συγκεκριμένα στην Ολυμπιακή Ακτή, Αφροδίτης 14 (Κατερινόσκαλα). Είναι βραδάκι και θέλουμε να καθίσουμε σε μια καφετέρια - bar να απολαύσουμε ποτό, μουσική,..ξέρετε. Ανεπιφύλακτα σας προτείνω το Materka. Είναι δίπλα στη θάλασσα (η μια πλευρά του μαγαζιού τις αναπαυτικές καρέκλες τις έχει πάνω στην άμμο) και σε πέρασμα που σημαίνει πως όλοι οι τουρίστες κάνουν πασαρέλα μπροστά σου. Για τους άντρες αναγνώστες να τονίσω ότι όλες οι τουρίστριες απο Ρωσία, Σερβία, Ουκρανία, κλπ περνάνε ασταμάτητα απο μπροστά οπότε συνιστούμε να έχετε μαζί σας κολλύριο για τα μάτια. Το χαρακτηριστικό αυτού του μαγαζιού που εμένα μου έκανε εντύπωση είναι πως φέρνει πολλά συνοδευτικά με αυτά που θα παραγγείλεις. Και δε σημαίνει πως πρέπει να πάρεις ποτό ή κάτι ακριβό. Εμείς πχ πήραμε 3 μπύρες και μας έφερε 7 πιατάκια! Και το καλό είναι πως αν αδειάσει κάποιο απο αυτά στο ξαναγεμίζουν! Εκεί δηλαδή πας να φας και λιγότερο να πιεις Και οι τιμές φυσιολογικές Αν λοιπόν σας βγάλει ο δρόμος απο κει, αξίζει να το δοκιμάσετε. Η παρακάτω φωτο (κλικ για άνοιγμα) για του λόγου το αληθές..
Διαβάστε περισσότερα...