Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Editors - Papillon

Διαβάστε περισσότερα...

Απο μικρό και απο τρελό...

Διαβάστε περισσότερα...

Το κλειδί του παραδείσου (ανέκδοτο)

Ένα μικρό παιδί ρωτάει τον πατέρα του:
"Μπαμπά, τι είναι αυτό που υπάρχει ανάμεσα στα πόδια της μαμάς;"
Ο πατέρας απαντάει:
"Αυτό είναι ο παράδεισος, γιε μου.
Το παιδί ξαναρωτάει:
"Και τί είναι αυτό που υπάρχει ανάμεσα στα πόδια σου;"
Ο πατέρας απαντάει:
"Αυτό είναι το κλειδί του παραδείσου, γιε μου."
Και το παιδί λέει:
"Μπαμπά. νομίζω πως πρέπει να αλλάξεις την κλειδαριά, γιατί ο γείτονάς μας έχει αντικλείδι!"


Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνική κόλαση (Ανέκδοτο)

Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών της Ε.Ε.
Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική, οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.
Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως.
Μαύρο μάρμαρο,καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα: ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. Χτυπάει... Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.
- Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι.
- Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουνε σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά! Φρίκη Φρίκη!
Όπου φύγει-φύγει ο δικός μας... Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, όλες μα όλες μια απ΄ τα ίδια. Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την Ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά έχουν σβηστεί. Έτσι η επιγραφή γράφει _Ο_ΑΣΗ.
- Ελληνική ανοργανωσιά... μουρμουρίζει...
Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους, μοιάζουν με μουσική, πλησιάζει περισσότερο, η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα, μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει... Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι εντελώς φέσι και τον ρωτά τι θέλει.
- Ήρθα να δω πώς είναι του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα... Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια... Γενικός, μπάχαλο. Τρελαίνεται ο τύπος.... τι γίνεται εδώ; ρωτάει.
- 'Aσε φίλε, χάλια του λέει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά.
- Πλάκα μου κάνεις, ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε......
- Εεε, ξέρεις πώς είναι στην Ελλάδα!!! Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια!
Διαβάστε περισσότερα...