Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Προσοχή στα ψέματα (ανέκδοτο)

Μια γυναίκα βρίσκεται στο κρεβάτι με τον εραστή της, που τυχαίνει να είναι ο καλύτερος φίλος του άντρα της. Μετά από πολλές ώρες αχαλίνωτου σεξ χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει η γυναίκα. Ο εραστής της την κοιτάει να μιλάει στο τηλέφωνο και ακούει τις απαντήσεις της γυναίκας: "Ναι; Χαίρομαι που τηλεφώνησες! Άντε! Τόσο υπέροχα; Χαιρετίσματα, καλά να περνάτε". Όταν έκλεισε το τηλέφωνο τη ρωτάει ο εραστής της: "Ποιος ήταν"; Και η απάντηση: "Ο άντρας μου, μου έλεγε το πόσο ωραία περνάει μαζί σου στην εξοχή"!
Διαβάστε περισσότερα...

Διαφήμιση για δικηγόρο με ειδίκευση στα διαζύγια!

Πολύ έξυπνη διαφήμιση, δείτε την εικόνα! Ελπίζω να μην τη χρειαστείτε ποτέ τη συγκεκριμένη δικηγόρο!
Διαβάστε περισσότερα...

Προβληματισμένος ο τέως!

Τι σκέφτεται ο τέως για το γάμο; Τι κρύβεται πίσω από το λαμπερό χαμόγελο; Δείτε την εικόνα!
Διαβάστε περισσότερα...

Η προκύρηξη θέσεων για το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού και η χαμένη παράγραφος!

Στις 4 Αυγούστου ανακοινώθηκε στο φύλο της εφημερίδας της κυβερνήσεως. Σας παραθέτουμε το φύλο της εφημερίδας μαζί με τη χαμένη παράγραφο για τα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων. Όποιος μας πει καχύποπτους, καλά θα κάνει!
Διαβάστε περισσότερα...

Φεστιβάλ ΚΝΕ και χορηγίες!


Εχθές το απόγευμα βρέθηκα ανάμεσα σε κάτι τύπους που μοίραζαν φυλλάδια, ο ένας μου το έδωσε να το διαβάσω και ο άλλος με ρώτησε αν θα ήθελα να τους βοηθήσω αγοράζοντας ένα-δύο κουπόνια για να μπορέσουν να μαζέψουν χρήματα για την κάλυψη των εξόδων του φεστιβάλ της ΚΝΕ που είχαν διοργανώσει!
Αφού τους απάντησα ευγενικά ότι χρήματα δε πρόκειται να δει κανένα πολιτικό κόμμα ,συνέχισα την πορεία μου διαβάζοντας το φυλλάδιο.
Δεν πρόλαβα να φτάσω στην 4η 5η γραμμή και αμέσως σταμάτησα το διάβασμα!
Ο λόγος;; Έγραφε σε εκείνο το σημείο ότι "τα παιδιά της ΚΝΕ διοργανώνουν όλες τις εκδηλώσεις μόνοι τους, χωρίς να έχουν τη βοήθεια του κόμματος ή χορηγιών"!!!!!!!!
Και ρωτάω εγώ τώρα!
Αν εγώ πλήρωνα για το κουπόνι που μου πρότειναν , δε θα ήταν χορηγία;;;
Θα σήμαινε ότι ήμουν μέλος της ΚΝΕ και βοηθούσα το φεστιβάλ;;;;
Για πόσο χαϊβάνια μας περνούν;;; Διαβάστε περισσότερα...

The cove!


Καλά και άγια τα σατυρικά μας μηνύματα ,αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και κάποια λίγο σημαντικότερα!Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την ταινία-ντοκιμαντέρ του Λουι Ψυχογιού(παντού υπάρχει κάποιος Έλληνας), η οποία δείχνει απίστευτα πράγματα σχετικά με τα δελφίνια και τη δολοφονία αυτών στην πόλη Ταϊτζί της Ιαπωνίας!!23,000 δελφίνια σκοτώνονται ετησίως για το κρέας τους στην Ιαπωνία ..........Ένα ντοκιμαντέρ το οποίο πραγματικά δημιουργήθηκε με πολύ κόπο (όπως θα δείτε και εσείς) και αξίζει τον κόπο να διαθέσετε 1,5 ώρα από το χρόνο σας για να το παρακολουθήσετε! Διαβάστε περισσότερα...

Quiz για παρατηρητικούς (άντρες)


Επειδή σας έλειψαν τα quiz, το παρακάτω είναι για εσάς (αντρικό κοινό..)

Πόσες τρύπες έχει το καπέλο στην εικόνα;
1. Πολλές
2. Καμία
3. Ποιό καπέλο;;
Διαβάστε περισσότερα...

Αλήθειες από τις καλοκαιρινές διακοπές (εμπειρική έρευνα)

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε έχουν να κάνουν με μερικές αξιωματικές αλήθειες που όλοι μας έχουμε ζήσει στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τώρα λοιπόν που επιστρέψαμε και μας περιμένει δύσκολος χειμώνας, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω και κουνήστε με συγκατάβαση και κατανόηση το κεφάλι σας..

Το καράβι θα φύγει στην ώρα του μόνο αν έχεις αργήσει να πας στο λιμάνι και τελικά το χαιρετάς χωρίς να είσαι μέσα.

Το αμάξι σου θα είναι φορτωμένο (μέσα και έξω) σαν λεωφορείο στο Πακιστάν.

Με το που αγοράσεις κάτι να φας ή να πιείς στο καράβι, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που δεν ετοίμασες κεφτεδάκια ή δεν έφερες παγωμένα νερά από το σπίτι.

Στο πλοίο αν θα πάρεις καμπίνα και θα είσαι έτοιμος να κοιμηθείς, θα σε ξυπνάνε διαρκώς ανακοινώσεις (σε 2 γλώσσες) που φυσικά δεν θα αφορούν εσένα.

Κατά τη διάρκεια (και προς το τέλος) του ταξιδιού, το καράβι θυμίζει ένα τεράστιο κρεβάτι που γέμισε σεισμοπαθείς και όλοι είναι μια αγκαλιά στο πάτωμα με στρώματα, σεντόνια, κουβέρτες,..

Στις ταβέρνες που θα επισκεφτείς δεν κοιτάς ποτέ την απόδειξη με αποτέλεσμα να πληρώνεις τζάμπα πράγματα που ποτέ δεν παρήγγειλες.

Θα πατήσεις τουλάχιστον μια φορά αχινό στο θάλασσα.

Θα σε στήσουν με τις ώρες σε μαγαζιά με σουβενίρ μέχρι να αποφασίσουν τι δώρα θα πάρουν.

Θα σε βγάλουν σε άπειρες φωτογραφίες με φόντο εκκλησίες, παραλίες, clubs, ταβέρνες, μνημεία, ξενοδοχεία. (και ναι, θα τις ανεβάσουν με την πρώτη ευκαιρία στο facebook)

Πάντα θα υπάρχει κάποιος στην παρέα που θα σε ξεσηκώνει να τρέχετε από δω και από κει λες και καταναγκαστικά πρέπει να επισκεφθείτε όλα τα μέρη που υπάρχουν.

Οι πιο κολλημένοι με το internet θα ψάχνουν internet café ή θα κουβαλάνε μαζί το lap top και θα στήνονται σε καφετέριες και άλλα μέρη με ασύρματο internet και θα χαζεύουν με τις ώρες.

Θα βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη και θα πληρώσεις για ξαπλώστρες και ομπρέλες. Δωρεάν θα παρέχεται μόνο το θέαμα με τους ρακετο-μάχους που στέλνουν φονικά κίτρινα μπαλάκια προς κάθε κατεύθυνση.

Θα πέσεις πάνω σε επαγγελματίες (από εστιάτορες μέχρι περιπτεράδες) που θα προσπαθήσουν να βγάλουν όλο το κέρδος της χρονιάς από σένα.

Αυτά και πολλά περισσότερα μερικοί από μας τα ζήσαν λίγες μέρες γιατί οι διακοπές πάνω από βδομάδα αποτελούν πλέον παρελθόν. Άντε, δουλειά τώρα και μην αναστενάζετε με τις αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές σας διακοπές!!

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν έχουν όλοι χιούμορ..


Η διπλανή εικόνα μας αποδεικνύει πως υπάρχουν και γκρινιάρηδες σε τούτο τον κόσμο. Αλήθεια,..εσείς με τι μοιάζετε;; Διαβάστε περισσότερα...

Επιστροφη ridoque

Να μαι και γω. Τελικά οι εξωγήινοι που με είχαν απαγάγει δε με άντεξαν και μετά από τόσες μέρες με άφησαν ελεύθερο. Δεν είμαι το αντιπροσωπευτικό δείγμα του φυσιολογικά σκεπτόμενου ανθρώπου άλλωστε!! Φαντάζομαι σας έλειψα ε; (πολλοί τώρα θα λένε: ρε συ, ποιος είναι αυτός;) Η αλήθεια είναι πως τόσες μέρες βρισκόμουν διακοπές σε ένα όμορφο νησί του αιγαίου μας και έκανα αποτοξίνωση από internet και ειδήσεις. Να καλωσορίσω τους νέους αναγνώστες μας, να χαιρετίσω τους παλιούς (και να τους πω χαρά στο κουράγιο που μας διαβάζουν ακόμα) και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχουμε καλό χειμώνα. Εντάξει, δε μας περιμένουν καλύτερες μέρες αλλά που θα πάει, θα τα καταφέρουμε. Εμείς από την πλευρά μας όσο μπορούμε θα σατιρίζουμε και θα γελάμε με όλα όσα θα συμβαίνουν. Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται χιούμορ ή ένα βήμα πριν την παράνοια! Το σίγουρο είναι πως θα μας ανεχτείτε για καιρό ακόμα. Αυτά για την ώρα..

Διαβάστε περισσότερα...