Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Δύσκολοι καιροί!

Διαβάστε περισσότερα...

Κανένα πρόβλημα με τις συσκευασίες τους ανακοίνωσε η Coca-Cola και η Red Bull

Συνεχίζοντας την μεγάλη μας προσπάθεια για να σας ενημερώνουμε για τα παγκόσμια διατροφικά σκάνδαλα σας ενημερώνουμε ότι δύο κολοσσοί, όπως η Coca-Cola και η Red Bull ανακοίνωσαν επίσημα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τους καταναλωτές από επιμόλυνση του προϊόντος από την τοξική ένωση βισφαινόλη Α (BPA) που μπορεί να περιέχεται στις συσκευασίες.

Το πρόβλημα έχει βγει στην επιφάνεια εδώ και λίγο καιρό, αλλά o οργανισμός κατασκευαστών μεταλλικών συσκευασιών αναφέρει ότι για να υπάρξει πρόβλημα για τους καταναλωτές θα πρέπει να πίνουν το περιεχόμενο από χιλιάδες κουτάκια την ημέρα! Πάντως το πρόβλημα υπάρχει!
Διαβάστε περισσότερα...

Ένα όμορφο video..

Διαβάστε περισσότερα...

Η αιματοχυσία συνεχίζεται στο Ιράκ

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 10 τραυματίστηκαν έπειτα από δυο επιθέσεις αυτοκτονίας στη Βαγδάτη την πρώτη μέρα των βουλευτικών εκλογών.

Βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν σε δύο εκλογικά κέντρα σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί επίθεση σε κεντρική αγορά σκοτώνοντας επτά άτομα και τραυματίζοντας τουλάχιστον δέκα. οι εκλογές αποτελούν και δοκιμασία για τους Ιρακινούς καθώς οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να μειώσουν τις δυνάμεις τους στη χώρα. Μάλλον απέτυχαν!
Διαβάστε περισσότερα...

H Prolactal ανακοίνωσε ότι η μόλυνση με Listeria οφείλονταν σε ανθρώπινο λάθος

Η Prolactal ανακοίνωσε επίσημα ότι η μόλυνση από Listeria οφείλονταν σε ανθρώπινο λάθος.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι κάποιο λάθος στις καλλιέργειες οδήγησε στην μόλυνση των τυριών και όχι σε επιμόλυνση από το σύστημα παραγωγής. Θυμίζω ότι τα ακατάλληλα τυριά είχαν βγει στη αγορά και προκάλεσαν επίσημα τον θάνατο σε 7 άτομα σε Αυστρία και Γερμανία. Για περισσότερες πληροφορίες σε προηγούμενη ανάρτηση μας στη διεύθυνση http://mauripena.blogspot.com/2010/02/6-listeria.html
Διαβάστε περισσότερα...

Α ρε Ελληνα!!!!!!!!!!!



εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ...ι χτενίζεται λέει μια παροιμία.η οποία παροιμία βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση της τζούλιας αλεξανδράτου!
τη στιγμή που ο πρωθυπουργός ανακοινώνει τα νέα μέτρα ,αυστηρά έως αποπνικτικά,η εν λόγω κυρία γυρίζει τσόντες .συγγνώμη δεν είναι τσόντα ή ταινία πορνό ,αλλά ερασιτεχνικό βίντεο!!!!!!!!!!
και τώρα ξεκινάει η αγανάκτησή μου .........
άααααα ρε έλληνα.
αντί να ασχολείσαι με το πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα νέα μέτρα της κυβέρνησης ,κάθεσαι και σκέφτεσαι που και πως θα καταφέρεις να δεις το επίμαχο βίντεο!
τελικά ισχύει αυτό που λέγεται διεθνώς για τον έλληνα. έχει τη μνήμη ενός χρυσόψαρου!
και για να μη ψάχνεστε η μνήμη του δεν διαρκεί περισσότερο από 3 δεύτερα!
Διαβάστε περισσότερα...

Τα σχόλια..δικά σας!

Γειά και χαρά.
Καρέ καρέ το dvd της Τζούλιας για τα μάτια σας μόνο.
Πειράξαμε τις εικόνες λιγάκι, μη σας κακοφανεί..
Enjoy! Διαβάστε περισσότερα...

Τι να μας πείτε και σεις;

Γειά και χαρά. Στο αεροδρόμιο Κένεντι λέει πριν μερικές μέρες ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας έφερε το παιδί του στη δουλειά. Και μάλιστα το έβαλε (καθοδηγώντας το) να μιλήσει με τους πιλότους και να τους δώσει εντολές για προσγείωση και απογείωση. Και το κάνανε θέμα!! Εμείς εδώ στην Ελλάδα χρόνια τώρα αφήνουμε τον κάθε Κωστάκη και τον κάθε Γιωργάκη να κάνουν κουμάντο στη διακυβέρνηση της χώρας και δε λέμε κουβέντα! Φέραν οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέηδες (σαν το Λεβέντη δεν ακούγομαι; χααχ) τα παιδία-ανήψια να παίξουν με το καράβι που λέγεται Ελλάδα. Και παρά τις π@παριές που κάθε φόρα εφαρμόζουν πάνω μας, εμείς εκεί, συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε! Αλλά έτσι είναι, είμαστε χώρα της μικρής μνήμης και της ανοχής! Τι να μας πείτε και σεις ρε Αμερικάνοι;;
Διαβάστε περισσότερα...

Γυμνή αλήθεια..

Γειά και χαρά. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά και να θίξουμε ένα από τα κυριότερα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Όσοι δεν αντέχουν την γυμνή πραγματικότητα, παρακαλούνται να σταματήσουν να διαβάζουν το παρόν κείμενο. Το θέμα μας δεν είναι άλλο από.. το απαγορευμένο dvd της Τζούλιας! Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, μια Ελληνίδα βρήκε τρόπο να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και ταυτόχρονα να χαρίσει στιγμές οπτικής (και όχι μόνο) απόλαυσης σε χιλιάδες συμπατριώτες της (και όχι μόνο, ξαναλέω).. Έκανε αυτό που κάνουν πολλοί, σχεδόν το αυτονόητο. Βάλε τώρα καμία 200αριά χιλιάδες κομμάτια από 19,90 € το ένα, βγαίνει άνετα μια αξιοπρεπής μπάζα για τα γεράματα.. (Αυτό τώρα το dvd άραγε θα φορολογηθεί με τους νέους συντελεστές ΦΠΑ;) Αλήθεια πόσοι από σας το είδαν; Η ερώτηση που αξίζει όμως πραγματικά να κάνει κανείς στην εποχή της ηλεκτρονικής πειρατείας είναι πόσοι από σας το κατέβασαν δωρεάν από το internet. Ντροπή σας! Διαφυγόντα κέρδη.. Εμένα πάντως μου φαίνεται παράξενο που όλη η ελληνική show biz έπεσε από τα σύννεφα και ένιωσε ντροπή. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από τηλεοπτικά σκουπίδια, πρότυπα που σε καμία περίπτωση δεν οικοδομούν προσωπικότητα, εξευτελισμό της ανθρώπινης φύσης και αξιοπρέπειας, κλπ. Δε λέω, σίγουρα αυτό δεν είναι επιχείρημα για να βγάλουμε άλλο ένα ανούσιο προϊόν στην αγορά! Δεν ξέρω για ποιόν πραγματικά σκοπό το έκανε αυτό η Τζούλια. Τις εντυπώσεις τις κέρδισε πάντως! Ξέρετε πόσες από αυτές που την κατηγόρησαν θα παρακαλούσαν να είχαν την ομορφιά της και μπορούσαν να κάναν τα ίδια; Μεταξύ μας πάντως, δε θα ήθελα να δω έτσι την κόρη μου (αν είχα). Και σε τελική, χίλιες φορές να γίνεται αυτό, παρά να έχουμε φαινόμενα που κοπέλες εξαγοράζονται με χρήματα και ναρκωτικά και στο βωμό της καριέρας κάνουν τα ίδια και χειρότερα πίσω από τα φώτα και τις κάμερες. Προσωπικά, βλέποντας το dvd, να πω πως αν θέλει καριέρα pornstar, χρειάζεται λίγο δουλίτσα παραπάνω, αν και έχει προοπτικές! Όπως και να έχει το πράγμα, τα σημεία των καιρών δείχνουν τα αυξημένα επίπεδα της ανέχεια στην κοινωνία μας. Μιας κοινωνίας που κλέβει, αδιαφορεί για τα σημαντικά, κουτσομπολεύει τους άλλους, κοιμάται με ενοχές και χρέη, γκρεμίζει τους εναπομείναντες "φάρους" της, οδηγείται μαθηματικά στην καταστροφή και στην καθολική υποταγή, σιωπά σε σκάνδαλα (αλήθεια, και ο ζαχόπουλος δεν είχε βγάλει dvd; χαχα), ξεχνάει εύκολα, και γίνεται περίγελος των διεθνών μέσων ενημέρωσης! Αυτή είναι η κοινωνία μας. Αυτή είναι η γυμνή αλήθεια! (Α, Τζούλια, να ρωτήσω..παίζει να βγάλεις και No 2 dvd;)
Διαβάστε περισσότερα...

Απεργία (γινόμαστε κουραστικοί)

Γειά και χαρά. Ενημερωτικά, αύριο στην Αθήνα, τη γενέτειρα του πολιτισμού, θα απεργούν.. βασικά τα πάντα! Πέστε ένα κλάδο και θα είστε μέσα. Και μη σας περάσει από το μυαλό να μετακινηθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το προσωπικό σας όχημα. Πες πες, σε λίγο θα ανακοινώνουμε όταν κάτι λειτουργεί κανονικά! Αυτό θα είναι είδηση.. Οπότε λοιπόν δικαιολογίες στο φουλ αύριο για να μην πάτε στις δουλειές σας. Καθίστε σπίτι, πάτε για καφέ, δείτε το dvd της αλεξανδράτου, κλπ..Α, και ενημερωτικά, αύριο δε θα απεργούν: ο εκνευρισμός, τη ταλαιπωρία και το μπάχαλο (από την έναρξη τους ως τη λήξη της βάρδιας)! Λες για αυτό να μας είπε ο Ολλανδός επίτροπος καλό κουράγιο;
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιο τραγούδι σας ήρθε πρώτο όταν ακούσατε τα νέα οικονομικά μέτρα;

Σε εμένα πάντως αυτό! Αν έπεσα έξω στις προβλέψεις μου περιμένω και τις δικές σας προτάσεις
Διαβάστε περισσότερα...

Αγώνας για τη διάσωση της Ακαδημίας Πλάτωνος

Η περιοχή της ακαδημίας Πλάτωνος έχει εδώ και χρόνια αφεθεί στην τύχη της. Ένας από τους πιο ιστορικούς τόπους της Αθήνας είναι παράλληλα και μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της. Η επιτροπή κατοίκων ακαδημίας Πλάτωνα συνεχίζει τον αγώνα της και στα πλαίσια αυτά διοργάνωσε ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι, φορείς και επιστήμονες. Κύριο αίτημα των κατοίκων είναι η ένταξη του αρχαιολογικού άλσους στο πρόγραμμα ενοποίησης αρχαιολογικών χώρων και η υπογειοποίηση των γραμμών του προαστιακού ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια των αρχαιολογικών χώρων. Στην ημερίδα ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις ενώ όπως δήλωσε ο κ. Ε. Κρεμμύδας (πρόεδρος του Οργανισμού ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας), το κύριο πρόβλημα της περιοχής είναι ότι έχει χαρακτηριστεί βιοτεχνικό πάρκο.
Διαβάστε περισσότερα...

Και η Τζούλια δούλεψε σκληρά για το χρέος

Μπράβο κορίτσι μου! Σκεφτείτε έχουν βγει 200.000 αντίγραφα του βίντεο της Τζούλιας και πωλούνται προς 20 Ευρώ το ένα. Με το νέο ΦΠΑ το κράτος έχει να ωφεληθεί! Κανείς όμως δεν το σκέφτηκε έτσι! Πέσαμε όλοι πάνω της! Παρακαλώ και άλλες κοπέλες με τα ίδια ενδιαφέροντα με την Τζούλια να καταφύγουν στην ίδια οδό. Δεν θα χρειαστεί να πουλήσουμε κανένα νησί στους Γερμανούς! Τα λεφτά θα βρεθούν άμεσα!
Διαβάστε περισσότερα...

Ερασιτεχνικό Βίντεο που δείχνει το τσουνάμι σε πόλη της Χιλής


Το βίντεο είναι από ερασιτεχνική λήψη και δείχνει το τσουνάμι που χτύπησε την παραθαλάσσια πόλη Dichato μετά το σεισμό του Σαββάτου. Υπολογίζεται ότι περίπου 800 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό και το τσουνάμι που επακολούθησε.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόστιμα σε 91 επιχειρήσεις επέβαλλε ο ΕΦΕΤ

Μετά από τους ελέγχους που διενεργεί ο ΕΦΕΤ, 91 επιχειρήσεις τροφίμων βρέθηκαν να κατέχουν τρόφιμα μη κανονικά, νοθευμένα, μη ασφαλή και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ή μη συμμορφούμενα στις προδιαγραφές καταλληλότητας και κανονικότητας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ και οι επιχειρήσεις που τιμωρήθηκαν στη σελίδα
Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο


Γιατί η κυβέρνηση μας έκοψε το 13ο μισθό;

Απ: Γιατί ήταν γρουσούζικος
Διαβάστε περισσότερα...

Καλό κουράγιο!

Γειά και χαρά. Όπως ξέρετε, σε περιπτώσεις που θέλουμε να παρηγορήσουμε κάποιον και να του δείξουμε κατανόηση, ακόμα και συμπόνια, ένα φιλικο χτύπημα στην πλάτη βοηθάει πάντα προς αυτή την κατεύθυνση. Ξέρεις αδερφέ, περνάς και θα περάσεις δύσκολα, αλλά σε νιώθω! Στην προκειμένη περίπτωση, ο Ολλανδός επίτροπος Ολι Ρεν, για πρακτικούς λόγους, δεν μπόρεσε να χτυπήσει την πλάτη σε 10.000.000 Έλληνες και γι αυτό αρκέστηκε στη φράση: Καλό κουράγιο! (μέχρι και ελληνικά τον κάναμε να μιλήσει). Αυτό που προσωπικά μου κάνει εντύπωση, άσχετα με το αν η φράση του ίσως να κρύβει μια δόση σαρκασμού, είναι πως λόγια παρηγοριάς δεν περίμενα να ακούσω από ξένους! Πως σε μια κοινωνία που καταστρέφεται σταδιακά, δεν έχει ακουστεί από ελληνικό (πολιτικό) στόμα μια αντίστοιχη κουβέντα στήριξης; Γιατί μέτρα στήριξης έχω ακούσει! Για τα πρακτικά ζητήματα του τόπου μας γίνονται νομοσχέδια, εξαγγελίες, συμβούλια κλπ. Γιατί κανείς δεν βρίσκεται να κάνει κάτι και με την ψυχολογία μας; Ανέκαθεν ήμαστε λαός που του έδινε δύναμη η ψυχή και η πίστη, όχι κάτι άλλο. Ολόκληρη η κοινωνία είναι ανάστατη καθώς παρακολουθεί την ανικανότητα των δικών μας αρχόντων και την αστυνομευτική στάση των αρχόντων της ΕΕ. Και ίσως να μην έχουμε ακόμα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η σφηρίδα και οι μελιτζάνες αλα πολιτα που έφαγαν ο Ρεν με τον Πάγκαλο δεν αλλάζει την πραγματικότητα Και ούτε μόνο τα μέτρα στήριξης την αλλάζουν. Είμαστε λαός που χρειάζεται την εμψύχωση. Αντέχουμε, αλλά δώσε μας τα σωστά κίνητρα. Μια κουβέντα ελπίδας και κοινωνικής συσπείρωσης δεν έχω ακούσει. Και μην μου πείτε πως λύση είναι και οι απεργίες. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και άλλα τέτοια, ίσως να πιάναν σε προηγούμενες εποχές. Δεν ξέρω τι θα γίνει απο δω και πέρα. Καλόβολα πάντως δε θα είναι τα πράγματα. Καλό κουράγιο λοιπόν για αρχή! Έλληνες είμαστε, θα βρούμε τρόπο (που λέει και το τραγούδι!) Αλήθεια, το "δε μασάμε", ..πως λέγεται στα ολλανδικά; Διαβάστε περισσότερα...

82α Βραβεία Oscar

Γειά και χαρά. Στις 7 Μαρτίου με την συντροφιά του Στιβ Μάρτιν και του Άλεκ Μπόλντουιν θα έχουν την ευκαιρία οι σινεφιλ (και όχι μόνο) να παρακολουθήσουν στο Λος Άντζελες την απονομή των 82ων βραβείων Oscar. Οι ταινίες Avatar, Ψηλά στον Ουρανό, Ραντεβού στον Αέρα και Άδωξοι Μπάσταρδη, είναι ανάμεσα στις 10 υποψήφιες ταινίες. Οι υπόλοιπες ταινίες που συμπληρώνουν τη δεκάδα είναι: Precious, Blind Side, District 9, Μία εκπαίδευση, Ένας σοβαρός άνθρωπος και The Hurt Locker. Οι ταινίες Avatar και Hurt Locker (όπως αναμενόταν) μοιράζονται τις περισσότερες υποψηφιότητες, εννέα στο σύνολο. Υποψήφιοι για το Όσκαρ σκηνοθεσίας είναι οι Τζέιμς Κάμερον (Άβαταρ), Κουέντιν Ταραντίνο (Άδωξοι Μπάσταρδη), Κάθριν Μπίγκελοου (Hurt Locker), Λι Ντάνιελς (Precious) και Τζέισον Ράιτμαν (Ραντεβού στον αέρα). Ανάμεσα στις υποψήφιες ξενόγλωσσες ταινίες, είναι η Λευκή Κορδέλα, που κέρδισε την αντίστοιχη Χρυσή Σφαίρα κι εκπροσωπεί την Γερμανία, καθώς και φιλμ από τη Γαλλία, το Περού, την Αργεντινή και το Ισραήλ. Πάρτε ποπ κορν και τα λέμε εκεί..
Διαβάστε περισσότερα...

Φάγανε..φάγανε..

Γειά και χαρά. Δείτε το βίντεο και θαυμάστε τη διαχρονικότητα της ελληνικής πραγματικότητας! Και χίλια χρόνια να περάσουν, πάλι μέσα στα πράγματα θα είναι οι παρακάτω διάλογοι..

Διαβάστε περισσότερα...