Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Όμορφο τραγουδάκι!

Διαβάστε περισσότερα...

Το βίντεο με το νεκρό εξωγήινο που κάνει το γύρο του κόσμου!

Διαβάστε περισσότερα...

Δέκα πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε κατά τη Θεία Κοινωνία!

Η νηστεία τελειώνει και σίγουρα όλοι εσείς που υπήρξατε καλοί χριστιανοί θα μεταβείτε στις εκκλησίες για τη Θεία Κοινωνία. Προσέξτε όμως μη φέρετε τον ιερέα σε δύσκολη θέση. Ορίστε δέκα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε ή να πείτε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου:
1. "Άσε πάτερ έφερα το δικό μου κουτάλι".
2. "Πάτερ το περσινό κρασί ήταν ξύδι, το έριξα στη σαλάτα".
3. "Πάτερ η κόρη σας μπάνικο θηλυκό, αλλά όχι σαν τη παπαδιά".
4. "Πάτερ γίνεται να μου δώσετε ουίσκι για να μην τα μπερδέψω".
5. "Πάτερ νομίζω ότι θέλετε ξύρισμα".
6. "Πάτερ αύριο μπορούμε να βγάλουμε τον επιτάφιο νωρίτερα, γιατί έχω να πάω και αλλού;"
7. "Έχω φέρει καλαμάκι γιατί σιχαίνομαι".
8. "Έφερα και μια ποικιλία μην το πιω ξεροσφύρι".
9. "Σε λευκό δεν έχετε;"
10. "Ωχ συγνώμη νόμισα ότι ήταν η πετσέτα, δεν κατάλαβα ότι ήταν τα άμφια σας". Διαβάστε περισσότερα...

Η υπάκουη Ελληνίδα σύζυγος!!

O Πέτρος ήταν ένας Έλληνας μετανάστης που είχε δουλέψει όλη τη ζωή του, ό,τι έβγαζε το έκανε κομπόδεμα και ήταν ένας πραγματικός τσιγκούνης όσον αφορούσε τα χρήματά του.
Λίγο πριν πεθάνει λέει στη σύζυγό του. «Βούλα, όταν πεθάνω, θέλω να μαζέψεις όλα μου τα χρήματα και να τα βάλεις στην κάσα μαζί μου. Θέλω να πάρω τα λεφτά μαζί μου στην επόμενη ζωή.
Έτσι έπεισε τη Βούλα να του υποσχεθεί, με όλη της την καρδιά, πως όταν εκείνος θα πέθαινε, αυτή θα φρόντιζε να βάλει όλα του τα λεφτά στην κάσα μαζί του.
Λοιπόν, κάποια στιγμή πέθανε. Ο Πέτρος ήταν «ξαπλωμένος στο φέρετρο», η γυναίκα του καθόταν εκεί δίπλα μαυροντυμένη φωνάζοντας «Πέτρο, αγάπη μου, πού πας?» και η κολλητή της φίλη Τασία καθόταν δίπλα της.
Όταν τελείωσε η τελετή, και την ώρα που ο παπάς ετοιμαζόταν να κλείσει το φέρετρο, η σύζυγος φωνάζει: «Μια στιγμή!!!». Η Βούλα τότε έβαλε ένα μικρό μεταλλικό κουτί μέσα στο φέρετρο. Και μετά ο παπάς έκλεισε το φέρετρο και άρχισαν να το κατεβάζουν.
Λέει λοιπόν η Τασία: «Βούλα, ξέρω ότι δε θα ήσουν τόσο χαζή ώστε να βάλεις όλα τα λεφτά του μέσα στο φέρετρο μαζί του.»
«Άκου Τασία μου» λέει η Βούλα, «Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και δεν μπορώ να αθετήσω τον λόγο μου. Υποσχέθηκα στον Πέτρο ότι θα του έβαζα τα χρήματά του στην κάσα του»
«Μου λες δηλαδή ότι έβαλες όλα τα λεφτά στην κάσα του;!;!;!;!»
«Φυσικά και το έκανα», είπε η σύζυγος. «Τα μάζεψα όλα μαζί, τα έβαλα στον λογαριασμό μου, και του έκοψα μία επιταγή. Αν μπορεί να την εξαργυρώσει, θα μπορεί να τα ξοδέψει κιόλας.» Διαβάστε περισσότερα...