Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Το στοιχειό της Χάρμαινας

Μια ιστορία αλλόκοτη, ξεκίνησε από στόμα σε στόμα, γενιά σε γενιά υπήρξε ο φόβος της περιοχής για πολλά χρόνια και σήμερα ζωντανεύει στην παράδοση των κατοίκων της Άμφισσας κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Διαβάστε περισσότερα...

May day may day

Το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε ότι δύο ρουκέτες που ρίχτηκαν στο Β. Αφγανιστάν έχασαν το στόχο τους με αποτέλεσμα το θάνατο 12 αθώων πολιτών. Συγκεκριμένα οι ρουκέτες χτύπησαν ένα σπίτι στο Marjah και ενώ οι επιχειρήσεις συνεχίζονται εναντίον των Ταλιμπάν. Ο υπεύθυνος του ΝΑΤΟ Gen Stanley McChrystal δήλωσε ότι λυπάται βαθύτατα για το τραγικό συμβάν της απώλειας ανθρώπινων ζωών.


Διαβάστε περισσότερα...

Νέο έθιμο στο Λαμιώτικο καρναβάλι

Για δεύτερη συνεχή χρονιά είχαμε φωτιά σε άρμα που συμμετείχε στη μεγάλη παρέλαση στο Λαμιώτικο καρναβάλι 2010. Έτσι λοιπόν, όπως και πέρυσι, ένα άρμα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ περνούσε μπροστά από το χώρο των δικαστηρίων και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη παρέλαση καρναβαλστών. Μάλλον βλέπω οι υπεύθυνοι να το κρατάνε ως έθιμο και να καίνε το βασιλιά καρνάβαλο κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Κατά τα άλλα το καρναβάλι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και από την πληθώρα κόσμου που το παρακολούθησε.
Διαβάστε περισσότερα...

Καρναβάλι με τη Δόμνα Σαμίου

Διαβάστε περισσότερα...

7o Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ της Ε.Ε.ΦΑ.Μ.

Το Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ, µε συµµετοχή διακεκριµένων Ελλήνων και ξένων στελεχών από το χώρο της φαρµακευτικής επικοινωνίας θα γίνει στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2010.
Ο κύριος σκοπός αυτής της κορυφαίας εκδήλωσης Μάρκετινγκ που γίνεται κάθε δύο χρόνια είναι η παρουσίαση των διεθνών τάσεων της αγοράς, αλλά και η παραγωγική συνεύρεση των στελεχών της Φαρµακοβιομηχανίας. Το 7ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ συµπίπτει µε την 20άχρονη επέτειο από την ίδρυση της Ε.Ε.ΦΑ.Μ. και αναµένεται µε εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:
Διαβάστε περισσότερα...

Υποδέχτηκαν το νέο έτος οι Κινέζοι

Με πυροτεχνήματα υποδέχτηκαν οι Κινέζοι μαζί με τους επισκέπτες το νέο κινεζικό έτος που ονομάζεται έτος του Τίγρη. Καλή σας χρονιά λοιπόν. Διαβάστε περισσότερα...

Για skai.. πάμε καλά;;

Νετ - Skai σημειώσατε 2! Σε μια εποχή που ο κάθε έλληνας προσπαθεί με κάθε τρόπο (ΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΟΜΩΣ) να πιάσει μια θεσούλα στο δημόσιο (μόνιμη εννοείται), έρχονται κάποιοι και ανατρέπουν αυτό το σημείο των καιρών.. Είναι ήρωες; Επαναστάτες; Φυσικά και όχι! Τα βάλανε κάτω, τα ζυγίσανε και κάνανε ότι ήταν καλύτερο για το προσωπικό τους συμφέρον. Αυτό δηλαδή που θα έκανε ο καθένας από μας στη θέση τους. Από το να παίρνουν αστρονομικά ποσά σε ένα κανάλι που το πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας, καλύτερα να δούμε τι ψάρια πιάνουν στην ιδιωτική τηλεόραση. Ο λόγος φυσικά για Λυριτζή, Οικονόμου, και Τσαπανίδου που εγκαταλείπουν τη Νετ και γίνονται μέλη της οικογένειας του σταθμού Skai. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι στη δική μας ζωή βέβαια. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως συγκεκριμένα άτομα στο δημοσιογραφικό χώρο εμφανίζονται συνεχώς ως οι επιτυχημένοι, λες και δεν υπάρχουν άλλοι στην Ελλάδα. Να μην ξεχνάμε βέβαια πως οι δημοσιογράφοι αυτοί χρωστάνε το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας τους στους αφανείς συνεργάτες που τρέχουν για τα ρεπορτάζ, το μοντάζ και γενικότερα για την έρευνα. Λες τώρα με το πάγωμα των μισθών και το ψαλίδι στα επιδόματα και της υπερωρίες στο δημόσιο να δούμε παρόμοια περιστατικά και σε άλλα επαγγέλματα; Εγώ πάντως κάνω την καρδιά μου πέτρα και πάω στη θέση κάποιου που παραπονιέται για την κατάσταση (όσον αφορά το εργασιακό) στο δημόσιο. Όχι για μένα, για την Ελλάδα ρε γαμώτο! Άντε να δούμε ποιός άλλος θα skai μύτη απο την κρατική τηλεόραση.. Διαβάστε περισσότερα...

Περίεργες δηλητηριάσεις στην Κίνα από γνωστό αναψυκτικό

Η Coca-Cola αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες στην Κίνα λόγω φαινομένων δηλητηρίασης από αναψυκτικά τύπου Sprite. Συγκεκριμένα δύο ξεχωριστά περιστατικά έλαβαν χώρα στο Πεκίνο μετά από πόση του συγκεκριμένου αναψυκτικού. Τα δύο άτομα εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης από υδράργυρο αφού είχαν καταναλώσει κουτάκια Sprite. Οι έρευνες για τα περιστατικά συνεχίζονται, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και η ίδια η εταιρεία της Coca-Cola στηρίζει τις έρευνες. Η εταιρεία πάντως πιθανολογεί ότι το πρόβλημα είναι τοπικό και συσχετίζεται με τη συσκευασία.
Ας το ελπίσουμε, γιατί δεν θα ξανακούσουμε τη δίψα μας όπως μας παροτρύνει γνωστό σλόγκαν της εταιρείας.
Διαβάστε περισσότερα...

ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ



πήρε φωτιά ο πισινός μας με τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης!!!!! Διαβάστε περισσότερα...

Σκληρό επεισόδιο στον Κεραμεικό


"Είναι Σάββατο 13/2/2010 00.45 περπατάω με την Ε. και τον Χ. την οδό Ιάσονος στον Κεραμικό. Ακούω ποδοβολητό από τη κάθετη της Ιάσονος, Αγησιλάου .Κάποιοι κυνηγάνε κάποιον, δεν δίνω και πολύ σημασία. Φτάνω στην Αγησιλάου και στρίβω αριστερά, περπατάω περίπου είκοσι μέτρα και αυτοί που κυνηγούσανε έχουνε στριμώξει στη γωνία Αγησιλάου και Κολωνού ...
κάποιον και τον χτυπούν αλύπητα. Φωνάζουμε ΕΕ... Αστυνομία... συνεχίζουν και μετά από ένα δυο λεπτά αποχωρούν ήσυχα .Είναι μια ομάδα Κινέζων . Στη γωνία είναι πεσμένος ένας νεαρός ζητάει βοήθεια καλούμε το 100 και αμέσως και το 166 και περιμένουμε . Είναι μαχαιρωμένος το αίμα τρέχει και σχηματίζει λίμνη . Ο φίλος μου Χ. μου φωνάζει να κάνουμε κάτι γιατί θα πεθάνει " Τι να κάνω δε ξέρω " "Να του δέσουμε τη πληγή" Μα που είναι χτυπημένος φοράει μαύρα ρούχα και τα πόδια του είναι μούσκεμα στο αίμα. Μετά από περίπου 15 λεπτά έρχεται το 100 καλεί και ο Αστυνομικός το ΕΚΑΒ τους εξηγεί ότι μπορεί να έχει κοπεί αρτηρία, το αίμα λίμνη. Το ασθενοφόρο δεν έχει έρθει . Έρχεται μετά από 40 ολόκληρα λεπτά. Το παλικάρι είναι νεκρό. Είναι η ώρα για το άσπρο σεντόνι. Η Αθήνα ήταν άδεια 200 μέτρα από την Ομόνοια το ασθενοφόρο έκανε 40 ολόκληρα λεπτά.Γιατί; Ξέρω οτι δεν έρχονται για πρεζόνια. Είναι η τελευταία επιλογή τους. Μήπως δεν έρχονται και σε μαχαιρομένους; Ο άνθρωπος είναι νεκρός. Όταν τον χτυπούσαν φώναζε "Δεν έχω" "No money". Δεν ξέρω τι είχε συμβεί τον χτυπούσαν με μανία. Δεν μπορείς πια να κυκλοφορείς στη περιοχή. Κινδυνεύεις αληθινά.Φοβάμαι ακόμα και να σας πω το όνομα μου. Δεν έχω αισθανθεί έτσι ποτέ."

Πηγή: Αναγνώστης
Διαβάστε περισσότερα...