Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Έρμε πατέρα!!!!! (ανέκδοτο)

Ευγενικός κυριούλης κάθεται στον καναπέ για να δει την αγαπημένη του ταινία τρώγοντας τα φιστίκια του αφού πρώτα τα πέταγε στον αέρα. Ξαφνικά τον φωνάζει η γυναίκα του και όπως γυρνάει για να την ακούσει ένα φιστίκι μπαίνει μέσα στο αυτί του. Πανικόβλητος προσπαθούσε μάταια να το βγάλει και λίγο πριν κατευθυνθούν για το νοσοκομείο μπαίνει στο σπίτι η κόρη του με το φίλο της. Τον βλέπει ο φίλος της και χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του του βάζει τα δύο δάχτυλα στη μύτη και του ζητάει να φυσήξει δυνατά. Το φιστίκι αμέσως πετάγεται από το αυτί. "Τι έξυπνο αγόρι", λέει η γυναίκα του, "τι λες να γίνει άμα μεγαλώσει". "Αν κρίνω από τη μυρωδιά των δακτύλων του γαμπρός μας"
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΑΕΓ (Οργανισμός απασχόλησης εργατικών γιαγιάδων)!!!


Σας λείπουν ένσημα για την σύνταξή σας; Δεν σας φτάνουν τα χρήματα που σας παρέχει το μνημόνιο 3; Ο ΟΑΕΓ σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Επιλέξτε την εργασία που σας ταιριάζει. Οι θέσεις για αυτό το μήνα είναι:

1. Δοκιμαστής τραμπάλας: Παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε περίπτωση ιλίγγου ή πτώσης. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε και την εργασία στον τομέα του εκκρεμούς.
2. Διορθωτής κειμένων: Εύκολη εργασία με αρκετό ελεύθερο χρόνο για το πλέξιμο σας.
3. Deejay: Δημιουργήστε τη δική σας playlist από καντάδες της εποχή σας και στείλτε μαε το βιογραφικό σας!!!!!
Διαβάστε περισσότερα...