Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ο άνεμος της αλλαγής....

Τις τελευταίες μέρες όλοι παρακολουθούμε τις πολιτικές εξελίξεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί διαφαίνεται μια αλλαγή στο πολιτικό κατεστημένο αλλά και στην ίδια την κοινωνία.

Οι δημοσιογράφοι αναρωτιούνται για το αν υπάρχει πολιτική δύναμη που θα μπορέσει να εμφυσήσει στην κοινωνία την ελπίδα για το μέλλον, την ελπίδα για την οποία οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να υποστούν τα μέτρα που τους επιβλήθηκαν.

Την απάντηση έδωσε ο λαός!!!

Μετά την χθεσινή διαδήλωση η οποία ξεπέρασε σε μαζικότητα κάθε προηγούμενη στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, πιστεύω (ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) πως γεννήθηκε η ελπίδα. Και φυσικά αυτό οφείλεται στον αυθορμητισμό του κόσμου που κατέβηκε στο κέντρο να διαδηλώσει για το μέλλον του, πάνω από κομματικές και συνδικαλιστικές ταυτότητες.

Τώρα όσον αφορά το πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, φαίνεται να διανύει τα τελευταία μέτρα πριν κλείσει για πάντα τον κύκλο του. Οι πρώτες αλλαγές είναι ήδη εμφανείς. Ένας πρωθυπουργός που είναι αβέβαιο το αν θα καταφέρει να κυβερνήσει έστω και για έναν χρόνο, διαγραφές πρωτοκλασάτων στελεχών της αντιπολίτευσης με την δημιουργία νέου κόμματος πιθανή όσο ποτέ, θέμα μείωσης των βουλευτών στα 2/3, αποδοκιμασίες και γιαουρτόματα πολιτικών, είναι κάποια από τα κομμάτια που συνθέτουν το πολιτικό πάζλ.

Ο "χρυσός αιώνας" των πολιτικών έφτασε στο τέλος του!!! Καιρός ήταν...

Οι 300 πρέπει να καταλάβουν καλά πως ο κόσμος δεν έχει ξεσπάσει ακόμα γιατί έχει αναλάβει τις ευθύνες του. Ξέρει πως και ο ίδιος, λίγο ή πολύ έφταιξε που έφτασε η πατρίδα σε αυτό το σημείο, υποθάλπτοντας το σάπιο αυτό σύστημα. Επίσης ξέρει πως ο μηχανισμός στήριξης είναι μονόδρομος και είναι διατεθειμένος να υποστεί τις συνέπειες.

Με μια προϋπόθεση: Να ματώσουν όλοι!!!

Δεν θα ανεχτεί πάλι εξεταστικές της συγκάλυψης, δεν θα ανεχτεί κάποιους να απολαμβάνουν 16 μισθούς εις βάρος τους, δεν θα ανεχτεί την κοροϊδία.
Φαντάζομαι και ελπίζω πως η εποχή των μπαλκονιών έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Ήρθε η ώρα της ντομάτας!!!



Διαβάστε περισσότερα...

Στα υπόγεια είναι η θέα..

Γειά και χαρά. Τελικά η ομορφιά δεν είναι πάντοτε στα αστέρια όπως πιστεύουν πολλοί. Καμιά φορά βρίσκεται κάτω απο τα πόδια μας.. Γιά ρίξτε μια ματια!


Διαβάστε περισσότερα...

Το λεξικό της κρίσης

Γειά και χαρά. Για τυχόν άγνωστες λέξεις που συναντάμε καθημερινά τους τελευταίους μήνες, κάντε ένα κλικ στη διπλανή φωτό και οι απορίες σας θα εξαφανιστούν (σαν τις συντάξεις σας χα χα χα). Συγνώμη ήταν αυθόρμητο.. Διαβάστε περισσότερα...

Ο Μ@λάκας της χρονιάς

Γειά και χαρά. Ο μ@λάκας του video κερδίζει επάξια το Όσκαρ! Γιατί; Απολαύστε!
Διαβάστε περισσότερα...

Τελικά ποιός είναι ο Έλληνας;

Γειά και χαρά.
Το παρακάτω κείμενο το έστειλε ο φίλος
Νίκος και έχει αρκετό ενδιαφέρον.
Καλή ανάγνωση λοιπόν..


Ποιοι είμαστε τελικά;
Μεταξύ μας τώρα, είμαστε λαός που δεν κουμαντάρεται εύκολα. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε, αν όχι πάντα, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο μας.

Εμείς οι Έλληνες (και όχι οι γνωστοί μούφα Έλληνες), έχουμε κάτι στο αίμα μας, στην νοοτροπία μας που μας κάνει να διαλύουμε και να φτιάχνουμε πράγματα. Η κατάσταση που βρισκόμαστε, για την οποία.. ευθύνονται και οι πολιτικοί αλλά και ο λαός, δεν είναι καινούρια είναι γνωστή εδώ και...5000 χρόνια! Τι εννοούμε; Για να δούμε κάποιους σταθμούς-γεγονότα στην ελληνική ιστορία που φωνάζουν από μακριά, για το πόσο περίεργοι είμαστε ως έθνος και ως λαός, που δεν αντέχουμε ούτε τους εαυτούς μας...

492 π.Χ - 476 π.Χ: Όλες οι ελληνικές πόλεις-κράτη ενωμένες, με τους θεσμούς και τα ιερά, αντιμετωπίζουν την Περσική Αυτοκρατορία και γράφουν θρυλικές σελίδες, διαλύοντας τις πολυάριθμες στρατιές του Δαρείου και του Ξέρξη, αποδεικνύοντας ότι όταν ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ κανένας δεν μας φοβίζει.

467 π.Χ. - 429 π.Χ.: Η Αθήνα του Περικλή γίνεται το κέντρο της Μεσογείου, η αθηναϊκή Δημοκρατία (;) εδραιώνεται, και στην ανθρωπότητα χαρίζεται δώρο ο Παρθενώνας και ο ελληνικός κλασικός πολιτισμός θεμελιώνεται στην ανατολική Μεσόγειο, αποδεικνύοντας έτσι ότι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΕΙΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ και ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ μπορούν να οδηγήσουν τους Έλληνες σε δόξες.

430 π.Χ - 404 π.Χ.: Πελοποννησιακός πόλεμος. Τι να πει κανείς... Οι Σπαρτιάτες δεν ανέχονται την Αθηναϊκή ηγεμονία και για 30 χρόνια Αθήνα - Σπάρτη σβήνουν ότι έκαναν ο Μιλτιάδης, ο Θεμιστοκλής και ο Λεωνίδας. Εκρηκτικό ταμπεραμέντο, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ τους ίδιους τους εαυτούς. 15 χρόνια μετά τη λήξη, σειρά έχουν οι Θηβαίοι που θέλουν και αυτοί κομμάτι από την πίτα της ... εξουσίας.

338 π.Χ.: Μάχη της Χαιρώνειας. Κάποιος πρέπει να ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, κάποιος πρέπει να τους τονώσει το αίσθημα, την φιλοπατρεία, τον εθνικό σκοπό που χρόνια επιζητούσαν αλλά δεν το έβρισκαν. Ο Φίλιππος ο Β΄ της Μακεδονίας διαλύει Αθηναίους, Θηβαίους και Κορίνθιους στη Χαιρώνεια και στο συνέδριο της Κορίνθου αναγνωρίζεται ως ο πρώτος "βασιλευς-στρατηγός" των Ελλήνων και με ένα κατά-κάποιον-τρόπο σύνθημα "Ή ενωμένοι ή διαλυμένοι" σχεδιάζουν να γράψουν ιστορία..

336 π.Χ. - 280 π.Χ.: Ελληνιστική εποχή. Ο Μέγας Αλέξανδρος διέλυσε την Περσική Αυτοκρατορία, έφτασε μέχρι τον Ινδό, στο Πακιστάν και στις Δυτικές Ινδίες και μαζί του έφτασε ο Ελληνικός πολιτισμός, τα γράμματα, η σκέψη, η τέχνη, το πνεύμα. Αν και μετά το θάνατό του οι Διάδοχοι χώρισαν με μάχες, ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, την πρώτη Ελληνική Αυτοκρατορία στα 4, ο Ελληνισμός κυριάρχησε στην Ανατολή για περισσότερο από 200 χρόνια και άνοιξε το δρόμο στην εδραίωση του ... Χριστιανισμού.

27 Δεκεμβρίου 537 μ.Χ.: Ο Χριστιανισμός συνάντησε τον ελληνισμό και μαζί έδωσαν στην ανθρωπότητα και τον χριστιανικό κόσμο την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ θριαμβεύει στους αιώνες και η νέα θρησκεία θα γίνει το αναπόσπατο κομμάτι του Έλληνα-Βυζαντινού στους αιώνες που θα ακολουθήσουν. Όπως είναι δηλαδή ένα νόμισμα...

1014 μ.Χ: Ο Βασίλειος ο Β΄ ο Βουλγαροκτόνος φτάνει την Βυζαντινή αυτοκρατορία στο απόγειο της δόξας της. Η ΔΥΝΑΜΗ, η ΘΕΛΗΣΗ, η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ και η ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ενός ηγέτη, γίνονται γνώμονες, κανόνες για το πως πρέπει να γεννιούνται πρότυπα και να μεταδίδεται στο λαό ελπίδα, πραγματική. 200 περίπου χρόνια πριν η αυτοκρατορία κλονίστηκε από τη διχόνια (και πάλι ...), χωρίστηκε σε εικονομάχους και εικονολάτρες, αλλά η πίστη σώζει τους Βυζαντινούς-Έλληνες.

1453 μ.Χ.: 50 χρόνια πριν την άλωση οι Έλληνες χωρίζονται και πάλι. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ και η ΑΠΛΗΣΤΙΑ κάνουν την εμφάνιση τους, οι Έλληνες-Βυζαντινοί χωρίζονται σε ενωτικούς και μη, οι αυτοκράτορες βυθίζονται ολόενα και πιο μέσα στην ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, και το 1453 η Κωνσταντινούπολη πέφτει στους Τούρκους και ξεκινά η 400 ετών σκλαβιά ...

1821-1831: Οι Έλληνες ξυπνάνε, το ΗΡΩΙΚΟ παρελθόν, η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ των προγόνων -οι "πέτρες" της Ακρόπολης, όπως τις είπε ο Μακρυγιάννης- και η ΠΙΣΤΗ στη θρησκεία, τους οδήγησαν στην απελευθέρωση και μέσα σε 5 χρόνια, η Πελοπόννησος καθαρίστηκε από κάθε τουρκικό στοιχείο. Αυτό όμως δεν έφτασε, και οι Ελληνάρες ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ τον Κολοκοτρώνη και τον Ανδρούτσο, με την δικαιολογία του εθνικού κινδύνου, η επανάσταση κινδυνεύει και ... την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ την σκαπουλάρει και φτάνει στο πρωτόκολλο του Λονδίνου στο 1830, με το οποίο η Ελλαδίτσα τότε αναγνωρίζεται ως το πρώτο ΕΘΝΙΚΟ ανεξάρτητο ΚΡΑΤΟΣ με ... Γερμανό βασιλιά (από τότε κρατάει αυτή κολώνια...)! Βλέπετε ο Καποδίστριας τους εμπόδιζε και τον καθάρισαν για ... άγνωστους ακόμα λόγους. Μέσα σε 10 χρόνια ο Έλληνας έκανε την Ευρώπη να μιλάει για τον ΗΡΩΙΣΜΟ, για τη ΘΥΣΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Ελλήνων, αλλά και για την πρωτοφανή (;) "ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ" και ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ...

Στα επόμενα 125 χρόνια που θα ακολουθήσουν οι Έλληνες θα γράψουν λαμπρές και μαύρες σελίδες επαληθεύοντας την ιδιαίτερη φύση τους. Στα 1893 ο Τρικούπης θα φωνάξει "δυστυχώς επτωχεύσαμεν" και θα οδηγηθεί στον Ατυχή Πόλεμο του 1897 και η Ελλάδα θα διασυρθεί διεθνώς. Ούτε ο Μακεδονικός Αγώνας συγκίνησε την Ευρώπη, μέχρι το κίνημα στο Γουδί του 1909, όπου ο ελληνικός στρατός καθαιρεί τα τότε ξένα "λαμόγια", ανασυγκροτείται και κάτω από το βλέμμα του Βενιζέλου οδηγείται στους ΕΝΔΟΞΟΥΣ Βαλκανικούς πολέμους του 1912 και 1913 με την Ελλάδα να τριπλασιάζεται και να μεγαλώνει με την απελεύθερωση της Μακεδονίας, της Ηπείρου και των νησιών του Αιγαίου. Στα καπάκια οδηγείται στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και ταυτόχρονα στον ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ και ΧΑΝΕΙ μέσα σε μια 5ετία τη Σμύρνη και την Ανατολική Θράκη και ΔΙΚΑΖΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ τους αξιωματικούς που ήταν (;) υπεύθυνοι για την Μικρασιατική καταστροφή. Ο Έλληνας διώχνει τον Βασιλιά, φέρνει τον Βενιζέλο, ξαναφέρνει τον βασιλιά μετά τον θανατό του και καταλήγει στην δικτατορία της 4ης Αυγούστου του 1936 του Μεταξά.

Ο Μεταξάς, διορατικός, βλέπει τον κίνδυνο να έρχεται και οχυρώνει την Ελλάδα σε Σέρρες, Δράμα και Κομοτηνή με τα οχυρά και καταλήγει στο "Alors, c'est la guerre (λοιπόν, αυτό είναι πόλεμος)", στο ΟΧΙ των Ελλήνων. Από την 28η Οκτωβρίου του 1940 μέχρι τις 23 Απριλίου του 1941, ο κόσμος όλος ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ στην ΑΝΔΡΕΙΑ, στο ΠΕΙΣΜΑ, στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, στον ΗΡΩΙΣΜΟ και στην αγάπη για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Έλληνα, και γίνεται πραγματικά ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου... για λίγο όμως, αφού μετά την απελευθέρωση του '44 κάνει έναν πόλεμο, έναν "εμφύλιο" ο οποίος είχε σα σκοπό την ΛΕΗΛΑΣΙΑ των φρονημάτων του Έλληνα και γινόμαστε ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ. Στα επόμενα 50 χρόνια η πορεία του Έλληνα είναι κάπως γνωστή...

Τελικά, είμαστε ένας περίεργος λαός. Δε μπαίνουμε σε καλούπια και όπως δείχνει η ίδια η ιστορία, ουδέποτε σηκώσαμε μύγα στο σπαθί μας. Το γεγονός που οδηγηθήκαμε σε αυτήν την κρίση που περνάμε, αυτήν την οικονομική κατάντια δεν είναι τυχαίο. Έχουμε μάθει να επιβιώνουμε και στα εύκολα αλλά ακόμα και πιο πολύ και στα δύσκολα. Αυτοί είμαστε, λίγο αψυχολόγητοι αλλά κατα βάθος, ήρωες σε καθημερινές αντιξοότητες. Το θέμα όμως είναι ότι ο Έλληνας, ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται, τους πολιτικούς για να ξυπνήσει. Μπορεί να ξυπνήσει μόνος του και τότε... αλίμονο σε μερικούς-μερικούς...
Διαβάστε περισσότερα...

Cosmopolitan για άντρες

Γειά και χαρά. Πως θα ήταν άραγε το Cosmopolitan αν απευθυνόταν σε άντρες άραγε;
Μάλλον κάπως έτσι..

E: Ο άντρας μου επιθυμεί ερωτικό τρίγωνο με εμένα και την καλύτερη μου
φίλη.

Α: Προφανώς ο άντρας σας δεν μπορεί να σας χορτάσει. Ξέροντας πως σαν και
σας είναι μόνο μια στον κόσμο, αρκείται στην ερωτική συντροφιά της
καλύτερης σας φίλης. Ένα υπέροχο πράγμα που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.
Γιατί λοιπόν να μην φέρετε στο κρεβάτι σας και όλες τις παλιότερες
καλύτερες σας φίλες? Εάν είστε αναποφάσιστες, αφήστε τον στο κρεβάτι με
τις φίλες σας, χωρίς να συμμετέχετε. Αν μετά από αυτό έχετε ακόμη αμφιβολίες,
τότε κάντε του στοματικό έρωτα και μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα, όσο το
σκέφτεστε.
--------------------------------------------------------------------------


Ε: Ο άντρας μου, μου ζητάει συνεχώς να του κάνω στοματικό έρωτα.

Α: Κάντε το! Το σπερματικό υγρό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και θα
δώσει μια απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο σας. Αναμφίβολα οι άντρες το
γνωρίζουν αυτό. Η προσφορά του να σας επιτρέψει να του κάνετε στοματικό έρωτα είναι εντελώς ανιδιοτελής. Αυτό δείχνει ότι σας αγαπάει. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τον ευχαριστήσετε κάνοντας του στοματικό έρωτα ΔΥΟ φορές τη μέρα. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.
--------------------------------------------------------------------------

Ε: Ο άντρας μου βγαίνει πολύ συχνά έξω με τους φίλους του.

Α: Αυτή είναι μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και θα πρέπει να
ενθαρρύνεται. Ο άντρας είναι κυνηγός και χρειάζεται να αποδείξει την
γενναιότητα του στους άλλους άντρες. Μια βραδιά έξω, κυνηγώντας Ελεύθερες
νεαρές κοπέλες, είναι το καλύτερο γιατρικό για το καθημερινό στρες και τον βοηθά να επιστρέφει στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, ήρεμος, ξέγνοιαστος και ήπιος. Να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι πιο ευεργετικό για τη σχέση σας
από ένα διήμερο του άντρα σας μακριά από το σπίτι (Είναι υπέροχη ευκαιρία
να καθαρίσετε και το σπίτι!). Απλά κοιτάξτε πόσο συναισθηματικός και
ευτυχισμένος είναι όταν επιστρέφει στη θαλπωρή της αγκαλιάς σας. Το
καλύτερο που μπορείτε να πράξετε, μόλις γυρίσει, είναι εσείς και η
καλύτερη σας φίλη να του κάνετε στοματικό έρωτα. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.
--------------------------------------------------------------------------

Ε: Ο άντρας μου δεν γνωρίζει που βρίσκεται η κλειτορίς μου.

Α: Η κλειτορις σας είναι αδιάφορη στον άντρα σας. Αν ασχολείστε μαζί της,
κάντε το στον ελεύθερο σας χρόνο και επίσης ζητήστε από την καλύτερη σας
φίλη να σας βοηθήσει. Κατόπιν, βιντεοσκοπήστε το γεγονός και κάντε μια
ευχάριστη έκπληξη στον άντρα σας χαρίζοντας του την κασέτα ως δώρο
γενεθλίων. Για να απαλλαχτείτε από τις τύψεις που σας κυριεύουν, κάντε του
στοματικό έρωτα και μαγειρέψτε του ένα ωραίο γεύμα.
--------------------------------------------------------------------------

Ε: Ο άντρας μου δεν ενδιαφέρεται για προκαταρκτικά παιχνίδια στο ΣΕΞ.

Α: Είστε απαράδεκτη και μόνο που φέρνετε ένα τέτοιο θέμα στην επιφάνεια
και θα πρέπει να αναζητήσετε μαθήματα καλής συμπεριφοράς και ευαισθησίας. Τα
προκαταρκτικά παιχνίδια είναι υπερβολικά αγχωτικά και χρονοβόρα για τον
άντρα σας. Το ΣΕΞ θα πρέπει να διατίθεται στον άντρα σας όποτε το
επιθυμήσει, ΧΩΡΙΣ ενοχλητικές και παράλογες απαιτήσεις για προκαταρκτικά
παιχνίδια. Η συμπεριφορά σας δείχνει πως δεν αγαπάτε αρκετά τον άντρα σας.
Σταματήστε να είστε μια προκλητική εγωίστρια!! Ίσως να μπορέσετε να λάβετε
συγχώρεση αν του κάνετε στοματικό έρωτα και του μαγειρέψετε ένα ωραίο γεύμα.
--------------------------------------------------------------------------


Ε: Ο άντρας μου φτάνει πάντα σε οργασμό, μετά τον παίρνει ο ύπνος και
δεν μου προσφέρει εμένα έναν.

Α: Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω το πρόβλημα. Ίσως ξεχάσατε να του
μαγειρέψετε ένα καλό γεύμα.....
Διαβάστε περισσότερα...

Κανόνες ΔΝΤ

Γειά και χαρά. Έλληνες υπακούστε στους νεόυς κανόνες. Ναι σε σας μιλάω, μην σφυρίζετε αδιάφορα! Οι κανόνες είναι απλοί και εφαρμόσιμοι. Πάρτε βαθειά ανάσα και ξεκινάμε:

1. Ο γελών πληρώνει: οι Ελληνες πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν μ´ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη: προδίδει μια παράλογη αισιοδοξία για το μέλλον, η οποία είναι ασύμβατη με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Στο εξής όλοι οι υπήκοοι της Επιτηρούμενης θα πρέπει να διάγουν ζωή περίκλειστη, να είναι, να δείχνουν, αλλά και να συμπεριφέρονται ως τρομερά στενοχωρημένοι. Κάθε απόκλιση από τη διαταγή αυτή θα θεωρείται προσβολή προς τους Επιτηρητές και θα φορολογείται αναλόγως.

2. Μετά την κατάργηση του Δώρου Πάσχα, καταργείται και το Πάσχα: ο Χριστός θα σταυρώνεται κανονικά, αλλά δεν θα ...ανασταίνεται. Ετσι οι επιτηρούμενοι θα μπορούμε να τη βγάζουν με λαχανίδα και ταχινόσουπα σε βάθος χρόνου, ενώ περικόπτονται τα ενοχλητικά έξοδα για γλέντια, συναθροίσεις και σπληνάντερα μετά μουσικής, που ανέκαθεν ενοχλούσαν με τη βαρβαρότητά τους Επιτηρητές.

3. Κάθε αργία που βγάζει τριήμερο μετατίθεται αυτομάτως σε άλλη, εργάσιμη μέρα, σε απόσταση ασφαλείας από την κοντινότερη σχόλη. Από μελέτες προκύπτει ότι τίποτα δεν σπάει τα ούμπαλα του Ελληνα περισσότερο από να του τσακίσεις τη λεγόμενη «γέφυρα», τύπου «συρταρώνω την -Πρωτομαγιά -με -το –Πάσχα-και-μην-τον-είδατε»

4. Οι Επιτηρούμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν θυσίες. Για να εντυπωθεί το μήνυμα, κάθε μήνα θα θυσιάζεται τελετουργικά, σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση, ένας Δημόσιος Υπάλληλος, μαζί με τα ένσημα και τα επιδόματά του. Αυτή είναι και η μόνη μαζική ψυχαγωγία που επιτρέπεται και εγκρίνουν οι Επιτηρητές.

5. Επιγραφές και συνθήματα τα οποία παραφράζουν τις μητρικές γλώσσες των Επιτηρητών όπως π.χ. «Κλάϊν μάϊν πούτς», «τέϊκ μάϊ θρί»» και «βουλεβού κουσέ αβέκ μουά Κάρλα;» θα τιμωρούνται με ραγδαίες ανατιμήσεις στα βασικά είδη διατροφής.

6. Επιβάλλεται από πρώτης τρέχοντος ο Φόρος του Μαλάκα: κάθε Ελληνας θα φορολογείται με 0,35 λεπτά του ευρώ κάθε φορά που θα λέει τη λέξη «μαλάκας». Σύμφωνα με μακροοικονομικές προβλέψεις, με το ρυθμό αυτό το έλλειμμα του ΑΕΠ θα συρρικνωθεί σημαντικά μέσα σε τρεις μόνο εβδομάδες, ενώ στο χρόνο απάνω, θα έχουνε και κέρδος, οι μαλάκες.

7. Αναβάλλεται η έλευσις της Ανοίξεως, καταργείται η θερινή ώρα και απαγορεύονται τα θαλάσσια μπάνια, οι πανσέληνοι και οι διακοπές παντός είδους. Ως γνωστόν, οι Επιτηρούμενοι παρουσιάζουν τάσεις ευτυχίας κατά τους θερινούς μήνες, και αυτό οι Επιτηρητές δεν μπορούν πλέον να το ανεχθούν. Επιπροσθέτως, οι Επιτηρούμενοι υποχρεούνται να συνεχίσουν να φορούν χειμωνιάτικα ρούχα, σκουφιά και κασκόλ καθ’όλον το διάστημα του έτους, για να μην τους μπαίνουν ιδέες τύπου νησιά, κραιπάλες και άλλες αηδίες.

8. Τα όνειρα μεγαλείου θα λογοκρίνονται: εξαιρούνται αυτά των Παναθηναϊκών, που έχουν στιγμιαία διάρκεια.

9. Τα λαϊκά είδωλα θα πρέπει να ζητούν και να λαμβάνουν την άδεια των Επιτηρητών πριν προβούν σε εντυπωσιακές κινήσεις (γάμοι, βαπτίσεις, διαζύγια κλπ), διότι οι λεπτομέρειες του βίου τους δύνανται να καλλιεργήσουν εις τους επιτηρούμενους ατμόσφαιρα φαιδρότητος και χάχανου (βλέπε μέτρο 1).

10. Η τήρησις των ανωτέρω μέτρων σαφώς δεν επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Σκύψτε, ευλογημένοι !...
Πηγή: Αναγνώστης
Διαβάστε περισσότερα...

απόδειξη για την άνοδο της θερμοκρασίας στη γη!

Διαβάστε περισσότερα...