Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τελικά τι παίζει με τους Δελφούς;

Γειά και χαρά. Την παρακάτω παρουσίαση την έλαβα απο το φίλο Θανάση σε email. Εγώ είμαι απο χωριό, δεν ξέρω γράμματα..Ρίξτε μια ματιά και σεις μπας και βγάλουμε άκρη!

Διαβάστε περισσότερα...

Λοβέρδος σε απόγνωση!

Νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό σήμερα, αλλά τα καλύτερα έρχονται! Διαβάστε περισσότερα...

Περίεργα μηνύματα!


Δείτε την διαφήμιση και ίσως σας φανεί και εσάς περίεργη! Σε παλιότερη ανάρτηση μας http://mauripena.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html, δείτε τι ακριβώς είναι τα χημικά ίχνη στον ουρανό! Διαβάστε περισσότερα...

Κλείστε τις τηλεοράσεις σας κατά τη διάρκεια των ειδήσεων των οκτώ

Όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι που πραγματικά δεν ξέρουν τι έχουν και μας συμπονάνε όλους εμάς είναι ένοχοι για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή τη χώρα. Κρυμμένοι πίσω από το μύθο της ελεύθερης αγοράς ακριβοπληρώνονται και μας το παίζουν υποστηρικτές των αδύναμων. Και με την πρώτη ευκαιρία συμπράττουν με όσους τους τάξουν κρατικές επιχορηγήσεις ή ¨δωράκια". Για το λόγο αυτό η μόνη λύση είναι να κλείσουμε τις τηλεοράσεις! Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πως θα έπρεπε να ηχούν στα αυτιά μας οι ειδήσεις των οκτώ. Το MEGA είναι τυχαία (ή μήπως όχι) επιλογή!
Διαβάστε περισσότερα...

Απάντηση σε μάθημα Φυσικής

Γειά και χαρά. Στην διπλανή φωτο (κλικ για άνοιγμα) θα δείτε πως η τηλεόραση επηρεάζει τη ζωή μας. Μεταξύ μας τώρα, και μεις στα μαθητικά μας χρόνια, είχαμε γράψει αρλούμπες στις εξετάσεις που γέλασε και ο κάθε πικραμένος καθηγητής που τις διάβασε. Καλό καλοκαίρι και απο μας στο παλικάρι που το έγραψε..Είναι καλό που έχει χιούμορ..Θα του χρειαστεί!
Διαβάστε περισσότερα...

Τους κάναμε τη μούρη κρέας!

Αυτή είναι η δήλωση του Εκπροσώπου του ΥΠΕΞ σχετικά με τις δραστηριότητες τουρκικού ερευνητικού σκάφους σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας: «Εντοπίστηκε (πάλι καλά) το τουρκικό υδρογραφικό και ωκεανογραφικό σκάφος “Τσεσμέ” στη θαλάσσια περιοχή του Βορείου Αιγαίου, μεταξύ της ηπειρωτικής ακτής της Θράκης και της Σαμοθράκης, σε περιοχή εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων, εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας (ορίστε;). Σύμφωνα με τα σήματα του ναυτικού κώδικα που ανήρτησε χθες, το σκάφος πραγματοποιεί θαλάσσιες έρευνες (για να ελέγξει αν υπάρχει σωστή αναπαραγωγή στα δελφίνια).
Το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεχή επικοινωνία και συντονισμό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Βαγγελάκη πες αλεύρι), έχει προβεί, από την πρώτη στιγμή, σε διάβημα προς την τουρκική πλευρά προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για τη δραστηριότητα του εν λόγω πλοίου (τους κάναμε τη μούρη κρέας, αφού σκέφτονται να μας ζητήσουν συγνώμη).
Ο πλους (ωραία λέξη, να τη σημειώσω να τη λέω) και η δραστηριότητα του πλοίου τελούν υπό παρακολούθηση, με γνώμονα την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των αρμοδιοτήτων της χώρας μας, σύμφωνα με τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας (έχει δίκαιο η Θάλασσα;).
Από επιλογή (χεσ...με πάνω μας δηλαδή), η Ελλάδα επιδιώκει τη συνεργασία με την Τουρκία. Δεν πρέπει όμως κανένας να αμφιβάλλει (ποιος αμφέβαλλε;) για την αποφασιστικότητά μας να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».
Διαβάστε περισσότερα...