Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ποια η διαφορά των επιφωνημάτων οοοοοοοοοο και αααααααααααχ στη ζωή ενός άντρα;

Το επιφώνημα οοοοοοοοοο χρησιμοποιείται για τη στιγμή εκείνη που ο άντρας γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, ενώ το επιφώνημα αααααααααααααααααχ όταν την παντρεύεται.
Διαβάστε περισσότερα...

Τελευταία επιθυμία! (ανέκδοτο)

Ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πριν πεθάνει καλεί το γιο του Γιώργο στο κρεβάτι του πόνου και του λέει: "Αγόρι μου, θέλω να μου υποσχεθείς πως μια μέρα θα κυβερνήσεις αυτή τη χώρα."
"Μα πατέρα, νόμιζα ότι μετά από όλα αυτά που πέρασες, τη μισείς αυτή τη χώρα."
Και ο Ανδρέας βγάζοντας την τελευταία του ανάσα απαντάει:
"Ναι, τη μισώ!"
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος κάνει κουμάντο στο γάμο; (ανέκδοτο)

Σε ένα μπαρ κάθονται ο Άδωνις Γεωργιάδης με δύο φίλους του. Οι δύο αρχίζουν και περηφανεύονται για το πόσο πολύ έχουν τιθασεύσει τις γυναίκες τους, ενώ ο Άδωνις κάθεται αμίλητος. Μετά από λίγη ώρα τον ρωτούν. "Εσύ δεν μας είπες τίποτα, τι γίνεται με τη γυναίκα σου;".
"Να, τις προάλλες, απαντάει είχε πέσει στα γόνατα...".
"Και........;"
"Και μου λέει βγες κάτω από το κρεβάτι και πάλεψε σαν άντρας".
Διαβάστε περισσότερα...

Στο ξεμάτιασμα καταφεύγει ο Παπανδρέου!

Δείτε την εικόνα! Διαβάστε περισσότερα...

Μάθε που ψηφίζεις

Αν είστε από αυτούς που δεν θα απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες και θέλετε να μάθετε που ψηφίζετε πατήστε στο παρακάτω link και βάλτε τα στοιχεία σας. Θα σας δώσει άμεση απάντηση.
http://www.ypes.gr/Services/eea/eeagr/eea.htm
Διαβάστε περισσότερα...

Καλό παιδί και άξιο παλικάρι....


Τέλος τα ψέματα και οι λαμογιές!!!!!!!!!!
Δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπέρασμα!
Τα παιδιά του κυρίου Ομπράντοβιτς τα οποία συνεχώς είναι θιγμένα και καταπονημένα από ύπουλα χτυπήματα αντιπάλων (έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τεόντοσιτς) γύρισαν σελίδα!!
Ο Mike Batiste ή Μιχάλης Μπατιστάκης κατά τους βάζελους έδειξε το ήθος του όπως τόσες φορές έχει κάνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης (αγκωνιές , φτυσίματα , βρώμικο παιχνίδι)
Ο ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ Batiste ζήτησε και συγγνώμη που πάτησε καταλάθος ( ας γελάσω δυνατά) το κεφάλι του αντιπάλου του.......
Και μην ακούσω καμία μαλακία του στυλ "έλα μωρέ,τυχαία τον βρήκε στο κεφάλι" και "το κεφάλι του αντιπάλου πήγε στο πόδι του Mike" γιατί τότε θα καταλάβω ότι μιλάω με ηλίθιους!!!!!!
υγ. να δω τα χόμπιτ (κατά κόσμο Αφοι Γιαννακόπουλοι) να βγάζουν ανακοίνωση κατά του δολοφόνου παίχτη (οπως είχαν κάνει με τον Τεόντοσιτς)
υγ.1 να δω τον Τσαρτσαρή τι έχει να πει τώρα για τον συμπαίκτη του , για το δολοφονικό χτύπημα και αν τιμά το παντεσπάνι (γιατί ψωμί σκέτο δεν τρώει με 2 μύρια το χρόνο) που τρώει στην χώρα μας (θυμηθείτε δηλώσεις Τσαρτσαρή μετά το φιλικό Ελλάδας - Σερβίας στο Ο.Α.Κ.Α το καλοκαίρι........
Διαβάστε περισσότερα...