Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Γίνε πολιτικός αρχηγός, οδηγός για αρχάριους!

Επειδή εκλογές έρχονται και δεν είστε σαν τον Παπαδήμο, που τον φέραν ως σωτήρα, ξεχνώντας το ρόλο που έπαιξε στην εισαγωγή της χώρας στην ευρωζώνη, σας δίνουμε τις βασικές οδηγίες για να γίνετε πολιτικός αρχηγός του δικού σας κόμματος.
1. Μαζεύετε μερικούς φίλους σας που έχουν κι αυτοί την ίδια τρέλα με εσάς.
2. Βρίσκετε το όνομα του κόμματος σας, που θα πρέπει να περιλαμβάνει λέξεις όπως πανελλήνιο ή νέα ή αναγέννηση ή πράσινη ή αριστερά ή πατριωτικό ή φιλελεύθερο!
3. Ψάχνετε το σύμβολο του νέου κόμματος, που θα πρέπει να περιλαμβάνει σύμβολα όπως γροθιά ή λαός ή χαμογελαστό παιδί ή φλόγα ή ουρανός ή ήλιος ή ελληνική σημαία και τον ανάλογο μοντέρνο χρωματισμό.
4. Οργανώνετε την πρώτη συγκέντρωση. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη καλού φαγητού ώστε να μαζέψετε κόσμο.
5. Κατασκευάζετε βιντεάκια στο you tube για να δείξετε τη δράση σας και την ομιλία σας!
6. Στέλνετε μαζικά μηνύματα με e-mail με τίτλο διαβάστε κάτι ενδιαφέρον ή μια νέα πρόταση για το ελληνικό χρέος ή αυτό γιατί δεν το σκέφτηκε κανείς;
7. Πηγαίνετε σε όλες τις λαικές συγκεντρώσεις είτε πρόκειται για διαμαρτυρία είτε για τη διάλεξη το "παιδί μου κι εγώ".!
8. Αν είστε από τους τυχερούς βγαίνετε σε κανά μικρό κανάλι γνωστού σας και μέσω του οποίου προσπαθείτε να προωθήσετε το κόμμα σας σε μεγαλύτερα κανάλια.
9. Κατασκευάζετε ιστοσελίδα ώστε να σας βρίσκουν εύκολα!
10. Στις ομιλίες σας χρησιμοποιείτε τις εξής γενικές εκφράσεις: α) Θα σβήσω το χρέος, β) Θα πληρώσουν αυτοί που φέραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση, γ) κάνετε ιστορική αναδρομή στο ελληνικό χρέος, δ) όταν αναφέρεστε στους σημερινούς πολιτικούς λέτε τις λέξεις προδότες, δοσίλογοι, ε) οι δεσμεύσεις σας θα είναι πάλι γενικές, όπως επιστρέφουμε στη δραχμή ή παραμένουμε δυνατοί στο ευρώ, θα βοηθήσουμε την πρωτογενή υποδομή ώστε να παράγουμε τα προϊόντα μόνοι μας, δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια κανενός, το μεγαλείο του ελληνικού λαού θα μας σώσει, θα αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή, θα ενισχύσουμε τις αδύναμες τάξεις και η κορυφαία πολιτική ατάκα "Θα αυξήσουμε τους μισθούς σας με αναδιανομή του πλούτου".
10. Για ερωτήσεις προς το πρόσωπό σας βάζετε κράχτες και παπαγαλάκια.
11. Προσοχή δεν απαντάτε ευθέως σε ερωτήσεις, ειδικά σε ερωτήσεις όπως "Πώς θα γίνουν όλα αυτά".
12. Αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση απαντάτε με ερώτηση!

Διαβάστε περισσότερα...