Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Είναι αυτό το νέο troktiko;

Ένα νέο ιστολόγιο που χρησιμοποιεί το λογότυπο του τροκτικού έχει κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες μέρες. Η πρώτη του ανάρτηση εμφανίστηκε την προηγούμενη βδομάδα πριν κλείσει το τροκτικό. Υπάρχουν μάλιστα και αναρτήσεις όμοιες με του τροκτικού ενώ υπάρχει και εκείνη η ανάρτηση για το πως μπορείτε να διαφημιστείτε εύκολα στο τροκτικό. Άραγε μιλάμε για το νέο τροκτικό ή για άτομα που απλά χρησιμοποιούν το λογότυπο του. Πάντως η εμφάνιση του ιστολογίου θυμίζει μια κακή αντιγραφή του τροκτικού! Η σελίδα του αν σας ενδιαφέρει να το επισκεφτείτε είναι

Η απόφαση δική σας!
Διαβάστε περισσότερα...

Οικογενειακή φωτογραφία

Καταλαβαίνετε βλέποντας αυτή την εικόνα ότι υπάρχουν και χειρότερα από τα δικά μας. Υπάρχουν μέρη που στο όνομα θρησκευτικών πεποιθήσεων ο καταναγκασμός και η ανελευθερία έχουν καταργήσει κάθε είδους ανθρώπινο δικαίωμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Βουλη εν ώρα έλλειψης καυσίμων

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός!

Λοιπόν, βρήκα που θα πάτε διακοπές φέτος! Μην κοιτάτε άλλο τους χάρτες και τους τουριστικούς οδηγούς! Σας έχω τη λύση λέμε.. Ξεχάστε συγγενείς (μην τους έχετε και υποχρέωση), ξεχάστε στιμωξίδι σε λιμάνια και παραλίες.. Ετοιμάστε διαβατήρια και πάμε..στη Σιγκαπούρη! Πρόκειται για το ξενοδοχείο Marina Bay Sands, το οποίο απαρτίζεται από τρεις πύργους-ουρανοξύστες (55 όροφοι έκαστως), οι οποίοι στην κορυφή τους ενώνονται με ένα «καπέλο»: το SkyPark, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μια μοντέρνα… παραλία στο ρετιρέ. Η μακρόστενη πισίνα του έχει μήκος 150 μέτρων, δηλαδή τρεις φορές το μήκος πισίνας Ολυμπιακών διαστάσεων. Λοιπόν, σπεύσατε να κλείσετε ένα από τα 2.560 δωμάτια του ξενοδοχείου προς 430 ευρώ το μονόκλινο, τι περιμένετε; (Δεν ξέρω αν δέχονται εργατικά εισιτήρια). Δεν το συνιστώ σε όσους έχουν ρευματισμούς, υψοφοβία, και καβούρια στην τσέπη. Για δείτε τις εικόνες..






Διαβάστε περισσότερα...

Εκνευριστικά πράγματα!

Παραδεχτείτε το! Έχει συμβεί σε όλους μας κατά καιρούς να μας τσιτώνουν τα νεύρα απο διάφορα μικροπράγματα της καθημερινότητας. Φαντάζομαι όταν διαβάσετε την παρακάτω λίστα θα κουνάτε με κατανόηση το κεφάλι σας.. Και σίγουρα θα σας έρχονται στο μυαλό άλλα τόσα! Έτσι είναι, το να μας χαλάσει η διάθεση στις μέρες μας είναι το μόνο εύκολο (Να διαβάζετε Μαύρη Πένα να σας φτιάχνει). Για δείτε λοιπόν την παρακάτω λίστα..


Να ψάχνεις να βρεις τις παντόφλες /σαγιονάρες σου και αυτές να κρύβονται ύπουλα κάτω από το κρεβάτι ή το κομοδίνο, πολύ βαθιά, στο μέρος του τοίχου.

Το καινούργιο χαρτί υγείας να κολλάει και να μη ξετυλίγεται.

Να μην έχεις καθόλου διάθεση να μιλήσεις και ο άλλος να μην ακούει, ώστε να χρειάζεται να επαναλάβεις 3 φορές αυτό που είπες.

Το ασανσέρ να βρίσκεται στο ρετιρέ, ενώ εσύ είσαι στο ισόγειο και κατουριέσαι.

Να τελειώνει απρόοπτα το ζεστό νερό στο ντους.

Να είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και να πρέπει να σηκωθείς για να :

πιάσεις το τηλεκοντρόλ

πάρεις το τηλέφωνο

κατουρήσεις

ανοίξεις την εξώπορτα



Να αναποδογυρίζεται η αλειμμένη με βούτυρο και μέλι, ή μαρμελάδα, ή μερέντα, φέτα με ψωμί στο πιάτο / πάτωμα.

Να είναι κλειδωμένη η πόρτα της πολυκατοικίας και συ να πρέπει να κατέβεις να την ξεκλειδώσεις, για να φύγουν οι καλεσμένοι σου.

Να χτυπάς τον αγκώνα σου ή το πίσω μέρος του χεριού σου στις πετούγιες, ή το μικρό δαχτυλάκι του του γυμνού ποδιού σου στην πόρτα!

Να χτυπάς το κεφάλι σου στις πιο απίθανες γωνίες!

Να μη μπαίνει σωστά ο φακός επαφής, ή, το χειρότερο, να έχει πέσει κάτω και συ να τον ψάχνεις!

Να ψάχνεις τα κλειδιά/κινητό στη τσάντα (για γύναίκες).

Να ψάχνεις εναγωνίως ελεύθερο καρτοτηλέφωνο στον δρόμο κι όταν επιτέλους το βρεις, να ανακαλύπτεις ότι είναι χαλασμένο! (περασμένα μεγαλεία)

Να σε αφήνει η μπαταρία του κινητού σου κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

Να περιμένεις να τηγανιστούν οι πατάτες, ενώ εσύ πεινάς σαν λύκος.

Να κοιμάσαι και κάποιος συναγερμός αυτοκινήτου να ουρλιάζει επί δύο τουλάχιστον ώρες.

Να σε πηγαίνει κάποιος καρότσα στον δρόμο και λίγο πριν το φανάρι να γκαζώνει, να περνάει με βαθύ πορτοκαλί και συ να σταματάς στο κόκκινο.

Να μένεις από βενζίνη.

Να περιμένεις να φας το μεσημέρι κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες και ξαφνικά να μαθαίνεις ότι θα φας μπριάμ!

Την κορυφαία στιγμή του έργου, όπου περιμένεις ν’ακούσεις τη μεγάλη ατάκα, να περνάει απ’έξω ένα αυτοκίνητο με Τερλέγκα στη διαπασών.

Να κατουριέσαι ενώ περιμένεις σημαντικό τηλεφώνημα και μόλις πας τουαλέτα, τότε να σε πάρουν τηλέφωνο.


Διαβάστε περισσότερα...

Το νέο παιχνίδι για συντάξεις!

Φίλε εργαζόμενε, μελλοντικέ Έλληνα συνταξιούχε. Ήρθε το νέο παιχνίδι που θα γεμίσει ευχάριστα τις ατελείωτες ώρες που σου μένουν μέχρι να πάρεις σύνταξη (λέμε τώρα!). Παίξε και κέρδισε τη σύνταξη σου! Μεταξύ μας, πιο σίγουρο είναι να πάρεις σύνταξη ρίχνοντας ζάρια, παρά με το νέο ασφαλιστικό καθεστώς..
Διαβάστε περισσότερα...