Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Νεκρός για τον Ο.Γ.Α., ζωντανός στο νοσοκομείο

Μια απίστευτη είδηση άκουσε η κόρη ηλικιωμένου ο οποίος νοσηλεύεται από τις 19 Ιουλίου στο νοσοκομείο Λαμίας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, όταν προσπάθησε να εισπράξει τη σύνταξη του ΟΓΑ. Από τα μητρώα του οργανισμού, το συγκεκριμένο άτομο έχει διαγραφεί, με το αιτιολογικό ότι έχει πεθάνει. Η γυναίκα μέχρις στιγμής δεν έχει καταφέρει να βγάλει άκρη, ενώ πληροφορήθηκε ότι τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο αποκλείεται να εισπράξει ούτε 1 ευρώ.
Πηγή: http://www.lamiastar.gr/
Διαβάστε περισσότερα...

Α. Παναγούλης!

Σαν σήμερα έγινε η απόπειρα δολοφονίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα...

Παγκόσμιος Οργανισμός Φαγείας

Τελικά ύστερα από πολύμηνες πιέσεις ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποκάλυψε τα ονόματα εκείνων που βρίσκονταν στη δεκαπενταμελή επιτροπή για το θέμα της πανδημίας της γρίπης (Θυμάστε που κυκλοφορούσαμε όλοι με μάσκες και τρέχαμε για εμβόλια) και τυχαία χρηματοδοτούνταν οι έρευνές τους από τεράστιες φαρμακοβιομηχανίες και εταιρείες παραγωγής εμβολίων.
Ορίστε τα ονόματά τους όπως δημοσιεύτηκαν στον τύπο, αν τους γνωρίζετε φτύστε τους να μην τους ματιάσετε!
Ο Αμερικανός καθηγητής επιδημιολογίας Αρνολντ Μόντο που είχε πάρει χρήματα για διάφορες υπηρεσίες από τέσσερις γιγάντιες φαρμακοβιομηχανίες («GSK», «Novartis», «Roche», «Baxter», «Sanofi Pasteur»), ενώ συγκεκριμένα είχε χρηματοδοτηθεί από τη «Σανόφι Παστέρ» για να μελετήσει τα εμβόλια ...γρίπης.
Η επίσης Αμερικανίδα Νάνσι Κοξ, διευθύντρια του τμήματος γρίπης των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών (CDCP), η οποία χρηματοδοτούνταν από την Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακοβιομηχάνων (IFPMA).
Ο Τζον Γουντ, που εργάζεται στο Βρετανικό Εθνικό Ίδρυμα Βιολογίας και Ελέγχου Λοιμωδών, ενώ παράλληλα ήταν στο μισθολόγιο των «Σανόφι Παστέρ», «Νοβάρτις» και άλλων μικρότερων φαρμακοβιομηχανιών και εταιρειών παραγωγής εμβολίων.
Η Μαρία Ζέιμπον, καθηγήτρια στο Κέντρο Προστασίας της Υγείας της Βρετανίας, που έχει πληρωθεί στο παρελθόν για διάφορες υπηρεσίες από τις εταιρείες «Σανόφι», «Νοβάρτις», «CSL», «Μπάξτερ» και «Γκλαξοσμιθκλάιν».
Ο Νιλ Φέργκιουσον, πανεπιστημιακός καθηγητής, που διατελεί σύμβουλος των φαρμακοβιομηχανιών «Roche» και «GSKBiologicals».
Διαβάστε περισσότερα...

Εξαφανίστηκε μέλος της μαύρης πένας, μπορείτε να βοηθήσετε!

Σίγουρα είχατε διαβάσει αναρτήσεις του. Ήταν πολύ αγαπητός σε όλους. Εξαφανίστηκε στις 3-8-2010. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για διαφωνία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Παρακαλείστε όποιος γνωρίζει το παραμικρό να μας στείλει μήνυμα!
Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνοφρένεια ή Ελληνικό δημόσιο;;;;


Εμένα γιατί αυτή η στιχομυθία μου θυμίζει Ελληνικό δημόσιο που σε στέλνουν από τον έναν στον άλλον;

Διαβάστε περισσότερα...

Αφιέρωση στην κυβέρνηση!!!!!!!


αφιερωμένο στην κυβέρνησή (;) μας!!
αν προσέξετε τους στίχους θα παρατηρήσετε ότι αυτό ακριβώς κάνουν
"till everything burns , while everyone screams
burning their lies, burning my dreams"

Διαβάστε περισσότερα...