Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Λιτότητα στη δημόσια υγεία!

Βάζω και ιδέες στην κυβέρνηση.. Διαβάστε περισσότερα...

Αχάριστε Αδαμίδη


Τον κύριο της φωτογραφίας υποθέτω τον αναγνωρίζεται. Όσοι από εσάς δεν τον ξερετε σας λέμε μόνο ότι είναι ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Πρόεδρος της Π.Α.Ε Α.Ε.Κ!!!
Βέβαια ο κύριος αυτός δηλώνει ότι ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα και την προεδρία της Α.Ε.Κ για να την βγάλει από το τέλμα που βρίσκεται!
Δε μας είπε όμως το πως!!!
Αφορμή του άρθρου στάθηκαν κάποιες δηλώσεις του, αμέσως μετά τη ΔΙΚΑΙΗ (δεν είναι ειρωνικό) νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό!!
Αρχίζει ο κ. Αδαμίδης και σατυρίζει τις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη περί εγκλήματος κατά της Ελλάδας (δηλώσεις για το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Π.Α.Ο στον αγώνα με τον ΑΡΗ)και γενικότερα προσπαθεί να παραδώσει μαθήματα πολιτισμού και αξιοπρέπειας στον κ.Μαρινακη(αυτο και αν ειναι ειρωνικό)!!
Ξεχνάτε κ. Αδαμίδη ποιός έσωσε < την υπόληψη της ομάδας σας, και κατ επέκταση της χώρας μας, στην Ευρώπη δίνοντας σας το γήπεδο της ομάδας του(Γ.Καραϊσκάκης) για να παίξετε ευρωπαϊκό αγώνα και να γλυτώσετε τις συνέπειες (αποβολή απο τους Ευρωπαϊκούς αγώνες για τουλάχιστον 2 έτη)!!!
Ξεχνάτε κ. Αδαμίδη ποιός έβαλε κοινή διαφήμιση(Ο.Π.Α.Π,ΚΙΝΟ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ) σε όλες της ομάδες της Super League ετσι ώστε ΌΛΕΣ οι ομάδες να έχουν ένα βασικό χορηγό και όχι χορηγούς τύπου Βγενόπουλου στον Π.Α.Ο.Κ (οποιος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κατάλαβε τι εννοώ)
Ξεχνάτε κ. Αδαμίδη ποιός ήταν εκείνος που έκλεισε καλύτερη συμφωνία(οικονομική πάντα) για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων με τη δορυφορική πλατφόρμα ΝΟVA, χωρίς να έχει ο ίδιος (ο Ολυμπιακός στην προκειμένη περίπτωση) ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό όφελος μιας και τα τηλεοπτικά του δικαιώματα ανήκουν στη ΝΕΤ!!!!!!!!
Ξεχνάτε κ. Αδαμίδη ότι είσαστε απλά ένας εκλεγμένος-διορισμένος πρόεδρος και ΟΧΙ ιδιοκτήτης Π.Α.Ε
Τέλος ΞΕΧΝΑΤΕ κ.Αδαμίδη οτι ο κ. Μρινακης έχει επενδύσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια
για την ομάδα του και όχι μόνο 500 χιλιάδες όπως εσείς!!
Η αχαριστία σας και η δήθεν καλή συμπεριφορά σας, εκεί που σας παίρνει κ.Αδαμίδη παρέα με το υπόλοιπο λόμπι (Τζίγκερ,Βγενόπουλο,Ζαγοράκη)
Διαβάστε περισσότερα...

Μεταφορά χωρίς προβλήματα!

Με γενναίες αποφάσεις και καινοτόμες ιδέες το Υπουργείο Μεταφορών προσφέρει τη λύση της μετακίνησης στον Έλληνα οικογενειάρχη.. Χωρίς τέλη κυκλοφορίας, μηδενική εκπομπή ρύπων και καθημερινή πρόσβαση στο δακτύλιο. Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες παραγγελίες.. Δείτε την εικόνα και τρέξτε να προλάβετε!
Διαβάστε περισσότερα...

Quiz για δυνατούς λύτες..

Ρίξτε μια ματιά στη διπλανή φωτο και απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση:

Ποιά απο τις μαυροντυμένες είναι η μητέρα του κοριτσιού;

(Δικαιώματα στη γυναίκα, όχι μαλακίες!)
Διαβάστε περισσότερα...